Prečo sa niektorí obliekajú nevkusne k lekárovi?
Vcera som bola u lekara po dlhej dobe a kedze tam bolo dost ludi, tak som si tam posedela zo dve hodiny. A co som si za ten cas vsimla, ako som tam sedela, bolo to, ze poniektori ludia sa vobec o seba nestaraju. Nech sa na mna nikto nehneva, ale ist k lekarovi v deravych teplakoch alebo v bavlnenych kvietkovanych leginach? Chlap, vek asi 45, roztahane teplaky, take, co niekto ani na doma neoblecie. Zena, 100 kilova- bavlnene leginy, vysednute, co ja by som si dala tak max na spanie :D a takto dogabani tam boli viaceri/viacere. Co bolo na zamyslenie bolo to, ze stari dochodcovia boli vsetci do jedneho slusne obleceni. Jeden pan dokonca sako, kosela. Neviem, to uz niekto je tak extremne lenivy, ze mu je jedno, co na seba navlecie k lekarovi? Necakam ziadne vysvetlenia od vas :D Len som to tu tak hodila do eteru, ze som bola dost prekvapena, ze k lekarovi sa niekto oblecie, ako na zahradu
@mircalla to čo je za komentár a aký to má súvis s príspevkom? Btw je to jej vec áno
@dominikamacakova Asi taky komentar, ze su urcite spolocenske normy, ktore jednoduchsi ludia nechapu
@mircalla v Bananistane určite

@dominikamacakova Tak dufam, ze ked pojde tvoja dcera do skoly oblecena ako prostitutka, tiez si povies, ze to je jej vec. To bol len priklad.