icon

S čím skombinovať nevýrazné šaty pre blondínky?

11. júl 2024

Ahojte, nie som zbehlá v stylingu a tak chcem poprosiť baby, ktoré majú toto cítenie, aby mi poradili. Som svetlá blondína a tieto šaty nebol moc dobrý výber. Ako by som ich vedela doplniť, aby som sa v nich tak nestrácala. Ďakujem za všetky podnety.

S čím skombinovať nevýrazné šaty pre blondínky?
barborachors
11. júl 2024

biele tenisky, svetlomodrá riflovka, alebo riflova vesta, nejake náramky a doplnky by sa mi k tomu hodili

martul
11. júl 2024

skús napísať, kde ich plánuješ nosiť, to je dosť dôležité.

domiklik
11. júl 2024

Hnedé kožené sandále so zlatými aplikáciami, veľký klobúk, slamena plazova taška..

really8
11. júl 2024

Riflova vesta, kovbojske cizmy. Ak mas dost odvahy.

lucia13022023
11. júl 2024

Malé zlaté hoops, šľapky bud biele alebo krémové a jemný makeup s tmavším nude ruzom + sleek bun a jemná retiazka.

cookie29
11. júl 2024

zalezi na tom kam to chces dat, ja by som k tomu videla napriklad jasnu cervenu, aj ked ta je taka prvoplanova, ale kludne aj kralovsku modru, alebo napriklad jasnu zltu... ak chces nieco vyrazne, alebo potom doladit do bielych a prirodnych (kamel svetla hneda) ak chces nieco jemne... ale zalezi aj od Tvojej postavy, stylu atd. A v najhorsom pripade to zostanu satocky z Lidla, za ktore si neutratila majland

autor
11. júl 2024

@martul len tak do mesta

autor
11. júl 2024

@cookie29 áno je to Lidl, 15€ nebolí. Ale je to ľan a teraz by bolo fajn ich konečne vytiahnuť. Len ja sa v nich cítim ako duch.

autor
11. júl 2024

@barborachors snažím sa zistiť, aké tie doplnky tak konkrétnejšie. Bundy a vesty v tomto teple nezvládnem.

mane01
11. júl 2024

Ja neviem poradit, ale chcela by som vyjadrit obdiv vsetkym vam, ktore tento talent mate! Vazne! Ked som si predstavila tie outfity, co ste navrhli, tak fakt super! Ja mam tiez problem zostavit outfit. Pritom ked uz to je, viem, co sa mi paci, a ze je to dobre. Len to proste poskladat… to ani za svet! Takze takyto maly kompliment vam vsetkym!

autor
11. júl 2024

@mane01 podobne, tiež som v tom stratená. Nemám k tomu vzťah a riešiť som to začala len preto, že som si uvedomila, že moje ženské okolie toto rieši do detailov. A ak nechcem pôsobiť ako asociál, musím sa niečo o tomto naučiť a aplikovať do každodennosti.

really8
11. júl 2024

Niekedy stacia len dobre slapky kabelka opasok stylove okuliare a uces a styling je na svete.

alexandra383
11. júl 2024

Outfit robia hlavne doplnky, bud klobuk, satka na vlasy, velka celenka. Retiazky, kludne aj viac druhov dokopy, naramky. Vyrazne slnecne okuliare, sandalky a stylova kabelka. Nebat sa a naozaj toho tam nakombinovat vela.