S ktorou značkou podprseniek ste spokojné?
S ktorou značkou podprsenky ste spokojné? Z ktorého obchodu ju kupujete? Že sú dobré a pri tom nestoja majlant?
aj ja mam svoje overene podprsenky triumph,kt som momentalne verna a objednavam najma vtedy,ked sa da vyuzit aj nejaka zlava...
Lindex a Marks and Spencer. Tie mi sadnu vzdy. A niekedy aj Tchibo.
Ja mam tezenis a som s nimi spokojna. Nevidim zmysel kupovat drahe ked vies spravnu velkost, co je najdolezitejsie vacsina zien kupuje nespravnu velkost a potom ich z nich po dlhom noseni boli chrbat, ramena, tlacia ich a tesia sa kedy ich konecne daju dole 🤣 ja v mojich vydrzim aj cely den a ani necitim, ze mam nejaku podprsenku.
Nemam prsia, nemam problem 😀 kupim v hocikedy hocijaku v tych lacnych obchodoch so spodnym pradlom. Ale najoblubenejsie mam bezkosticove z VS.
Mne najlepšie sedí konkrétny typ z Bonprixu.
Ja bezsvove v HM
Ja Tchibo a Lindex
Tiež mi najlepšie sedia tiež z bonpri, f&f ma cudne číslovanie a začali sa na nich robiť zmolky. Bonprix jeden typ kupujem už zopár rokov len mením farby.
Za mňa Skiny alebo Triumph. Jednu Skiny mám už od roku 2014 čiže 11 rokov a používam ju 90% času lebo je pohodlná a dobre sedi. Periem ju so všetkým pradlom v práčke každý týždeň bez nejakého obalu na delikátne prádlo a ona po 11 rokoch nemá ani jedno poškodenie nie je vyťahaná netrčí jej z niekade nitka a ani farba sa nezmenila. Za mňa ju hodnotim za kúpu desaťročia za cca 40€ 😀
Triumph a Calvin Klein (ale kupujem len outlet a ked maju akciu).. kedysi Marks &spencer ale uz ho vsade zrusili.
Tezenis, mám rada celkovo aj ich bezšvové nohavičky, tielka, tričká, a minule som vychytala super zľavy na mikiny a tepláky.
Ak si už mám dať podprsenku tak astratex
@simsalabim dobry den, marks spencer si prosim kde kupujete?
@marcelatt uz iba v Britanii, chodievame pravidelne. Ale co som pocula, v CR aj Rakusku su. Online sa daju objednat na Zalando, takze aj to je moznost, vyskusat doma a vratit.
@simsalabim dakujem
Gorsenia, objednavam cez allegro.
F&F
@dqqq za mna tchibo
Kvalitne , ak vychytas akciu do 10€
palmers. Dlho som si nevedela najst, chvilu boli ok a potom pri noseni vzdy cosi vyskocilo, ale palmers mam uz vyse roka, viac kusov, a sedia perfektne
Lisca, bez kostic je super
Tchibo,
Ja mam velke prsia kosik E . Vacsinu mam z Tesca a asi 2x som objednavala z bonprixu

@dqqq Triumph , ale sú drahšie, cez 50 e.
Ono záleží koľko mas rokov a ake mas prsia, celkovo asi platí čím si staršia alebo čím sú väčšie tak treba viac investovať 🤷🏼♀️
Skús pozrieť e-shop astratex, odmerať si prsia podľa ich návodu (môže ti výst úplne ina veľkosť než si zvyknuta) a podľa toho kúpiť. Mávajú tam super zľavy a vieš kúpiť aj povodne drahu kvalitnú podprdu za 20-30 e .