icon

Šaty a odreté stehná

neferneferuaton
22. jún 2023

Ahojte. Ako nosite šaty? Ja si ich dám a potom mam stehna tak zodrate, ze mam chut bez hanby ist domov obkrocmo. Neskutočne to boli. Skusala som "krem" ktory je vyrobený priamo na tento problem avsak ak dlhsie kracam tak krem straca ucinnost proste sa chodenim a suchanim stehien vytrie. Skusala som aj také návleky na stehna ale koza presvita cez ne a šuchaju sa o seba aj tak.. uz som zúfalá. Poradte

lucaik
22. jún 2023

@tenerifka 👎

jj298
Odpoveď bola odstránená
anavixy
22. jún 2023

Veru, ja a kamaratka sme takmer rovnako tucne 😬 jej sa nikdy stehna nevysuchali, ja spravim par krokov a koniec mi je 😄 takze ani chuda nemusi byt zachranena a naopak.. nosim tiez bombardakove kratasy, ak nosis kratsie saty je to horsie, ale to je zarucena zachrana 🙃

babulkomale
22. jún 2023

@michaela329 to je len asocialna ostrovna mentalita.

zmrzlinka2021
22. jún 2023

@neferneferuaton kúpila som si nohavice na odieranie z laskovo.

lusesita2
22. jún 2023

@tenerifka kolegyňa, ktorá má o 40 kg viac ako ja, ten problém nemá, nepovažujem sa za tučnú, ale odjakživa mám tento problém, cvičím cielene na stehná, napriek tomu sa mi dotýkajú

raszuz
22. jún 2023

@neferneferuaton ja som si kúpila toto https://www.angrybeards.sk/busyb/antirub-move-i...
Ráno natriem a fungujem. Stačilo raz natrieť.
Ja síce nešportujem, zrejme som v kategórii žien, ktoré si nezaslúžia chodiť podľa niektorých po svete 🙂, ale doporučujem., funguje to.

janewithane
22. jún 2023

Mne napr krem na to urceny z decathlonu funguje velmi fajn, jasne ze ak si cely den von, potis sa tak je fajn to poobede pretriet, vies si spravit aj nejaku mini nadobku a nosit v kabelke. Inak tie kratasy z laskovo su celkom fajn, velmi prijemne na nosenie, nie je to umelina ze sa v nej paris.. mne vyhovuje ze si to viem prestriedat

sharpay
22. jún 2023

@saxana000 mozem poprosit ktory konkretne?

neferneferuaton
autor
22. jún 2023

@janewithane ja si to natriem a do 10minut touz nefunguje. Mam z decathlonu.asi pojdem do kratasov

neferneferuaton
autor
22. jún 2023

Ďakujem za rady. Asi skusim tie kratasy

danculka25
22. jún 2023

@neferneferuaton normalne si kup silonky a odstrihni len tu hornu cast,trebars nad kolena a nos pod satami

mamusa123456789
22. jún 2023

No ja tiež tento problém a napadlo mi, ze v požadovanej dlzke si odstrihnem silonky a čuduj sa svete riešenie za cca 1e funguje na nezaplatenie

terry658
22. jún 2023

@neferneferuaton ja používam také navleky. Z vnutornej strany maju silikon aby sa nešmykali. Mám pocit, že sú z Beponu. Keď som nebola tehotná tak som mala radšej také kraťasy pod šaty. Kúpila som ich v tescu.

michaela329
22. jún 2023

@mamusa123456789 mne to nefungovalo, suchalo sa to hore stehnami. Aj pri tých nohavičkách si davam pozor, aby nešli pri pohybe hore.

saxana000
23. jún 2023

@sharpay rexona s ciernym vrchnacikom akakolvek.. cca raz za hodinku som pretrela ked bolo velmi horuco..aj obycajny detsky puder pomoze ale z toho je strasny bordel...
A estw som skusala odsrtihnute samodrzkove pasy ked to das presne na tie miesta kde sa stehna odieraju tiez pomaha ale tym ze to je velmi natesno nevyzera to dobre pri obtiahnutych sukniach..

dkethe
23. jún 2023

Elastaky 👍

mamusa123456789
23. jún 2023

@michaela329 ako určite treba občas napraviť, ale aspoň mne najviac vyhovujú tie odstihnute silonky

brunet89
24. jún 2023

@neferneferuaton ja si dam elastaky pod to a ides😃

kisha769
24. jún 2023

@tenerifka ja mam tento problém, aj pri schudnutí co mam 175cm a mala som 69kg sa problém nevyriešil, problém je, že "smatlam" tzm, že stúpa na vnútornú stranu nohy, takže problém ani nie váha ako držanie tela 😓😅

bibasc
24. jún 2023

@neferneferuaton mne celkom funguje detský púder 😅

ascotka
24. jún 2023

@neferneferuaton ja používam bavlnené dlhé nohavičky z Bonprixu. Okej, nie je to sexi, ale je to veľmi pohodlné, účinné a sú to nohavičky takže nemám na sebe dve vrstvy ako keď si dáš odstrihnuté silonky a nohavičky pod ne...

letfenixa
24. jún 2023

@neferneferuaton z mojich , bohužiaľ, dlhoročných skúseností odporucam bambusove dlhe nohavičky.

juliet86
24. jún 2023

@michaela329 posles link pls?

juliet86
24. jún 2023

@tenerifka vazim si tvoje ospravedlnenie a uznanie ze proste si nevedela. sudila si podla seba a svojen skusenosti. chapem. ja tiez aj ked som mala najnamakanejsie fit obdobie velkost S kondicku tehlicky sa mi moje stehna treli....

juliet86
24. jún 2023

@ascotka posles link pls? dakujem

juliet86
24. jún 2023

@neferneferuaton napis potom ako si spoko ja myslim ze ti to pomoze

ajuska111
24. jún 2023

@neferneferuaton a mas to stale? lebo mne sa to spravi iba ked si dam saty prvy krat, ked zacne sezona a potom mam pokoj. btw, neznasam to!