icon

Šaty a odreté stehná

neferneferuaton
22. jún 2023

Ahojte. Ako nosite šaty? Ja si ich dám a potom mam stehna tak zodrate, ze mam chut bez hanby ist domov obkrocmo. Neskutočne to boli. Skusala som "krem" ktory je vyrobený priamo na tento problem avsak ak dlhsie kracam tak krem straca ucinnost proste sa chodenim a suchanim stehien vytrie. Skusala som aj také návleky na stehna ale koza presvita cez ne a šuchaju sa o seba aj tak.. uz som zúfalá. Poradte

megan777
24. jún 2023

@tenerifka ja tiez nie este som nepocula cvicila som kedysi bola som stihla a nemala som to a teraz mam 70 a s mamou sa smejeme ze sme pribrate ze musime dat dole kila lebo mam tiez cele stehna osuchane,tiez nic v zlom som netusila ze sa to deje aj stihlym zienkam

sunnykiss
24. jún 2023

@neferneferuaton ja som si kupila 15den pancuchy a odstrihla ich podla dlzky aku potrebujem

ajaxik123
24. jún 2023

@tenerifka toto nie je o tom... Ja mam nohy chude a mam tento problem tiez

ajaxik123
24. jún 2023

@neferneferuaton ja mam kupene pod saty take pasy, ako su na samodrziacich pancuchach... Poradila mi to kolegyna a velmi pomaha...

silviaeli
24. jún 2023

@neferneferuaton no schudnut a problem vyriešený..
Ak máš taký problem..tak bude aj z čoho chudnut..
Ja som len trosku pribrala a už sa mi začali suchat stehná..ale mne to vadilo aj v nohaviciach..schudla som pár kíl a po probléme..tebe to nevadilo zrejme pokial si neobliekla sukňu..🤷🏻‍♀️🤭

alisaela
24. jún 2023

@neferneferuaton v kríze mi častokrát pomohli odstraňuje pančušky. Lacné, zrecykluješ tie, ktoré si možno miekde zatrhla. Ale na trhu je veľa dlhších spolkov. Napr Slovenka šije. Alebo telové cyklistické nohavice

lucinkak
24. jún 2023

@neferneferuaton ja si potieram stehná tuhým deodorantom, najviac sa osvedčila rexona ako aj pod pazuchami 😉. Nemám ošúchané ani nepalia a mám pocit sviežosti nie spotenia. Teraz som vyskúšala aj niveu tiež tento tuhý ale to mi vôbec neúčinkovalo tak 😔. Ale samozrejme každému sadne niečo iné.

dominikakoll
24. jún 2023

@neferneferuaton legíny, za mňa top. Minulý rok mal Lidl aj Kaufland, ale Lidl tuším lepšie. Volali sa cyklistické legíny ale sú také ako hrubé silonky, nepresvitaju. A teda musím za mňa povedať, že top. Lebo keď aj máš kratšiu sukňu a sa dnes si, nesedis na holej a keď filme vietor nič ti nevidno. Ja mám kolegunu, 70+, a teda tá ti aj sukňu podvihne, v rámci srandy a máš istotu.

janicka1985
24. jún 2023

@ljzozv fakt to pomáha, využívam roky,dovtedy som tiež trpela, šaty som si radšej ani nedávala.

bambulalala
24. jún 2023

Mne zachránili letný život v šatách bandaletky....mam.cipkovane aj hladké a je to zázrak pre mňa,12 hodín v práci v pohode v šatách ci úzkej sukni.Pre mňa lepšie ako kadejaké nohavicky,lebo to je vlastne vrstva navyše v tom teple.toto le len na stehnach.kupila som v obchode s pancuskami za nejakých 6e

atya73
24. jún 2023

@neferneferuaton ja som si odstrihla klasické pančucháče na krátke a aj tuhý deo pomáha

katka533
24. jún 2023

@neferneferuaton tenke kratke legíny, teraz som kúpila v kik, namaju pevnu gumu a su tenučké,idealne na leto, biele, bezove, sive

galioska
24. jún 2023

@neferneferuaton nosit pod saty kratke leginy

iwesska
24. jún 2023

Ono zalezi,aj aku dlzku mate siat,ja nosim len take nad kolena a veruze tie polosilonky niekedy vykukaju.
@bambulalala Presne ako pises,pod tou silonkovou vrstvou sa to pari. Tieto bandaletky sa nesmykaju? Maju silokonovy pas zvnutra?

daniela2303
24. jún 2023

@neferneferuaton
https://www.bonprix.sk/dlhe-sortky-3-ks/p-51919...

Toto nosia pod saty vsetky kolegyne a mega chvalia
Treba vybrat sprvanu velksot a dlzku

domichrumi
24. jún 2023

@neferneferuaton tiež mám tento problém, s váhou to má málo spoločné keďže som schudla tento rok 7kg a beztak mam odreté stehná. 🙂 Riešim to tak, že pod šatami nosím také čipkované, alebo telové šortky - dajú sa kúpiť v HM, sú tenké, nevýrazné a pohodlné dokonca aj zoštíhľujú :D takže odporúčam!

cacianka
24. jún 2023

@maryetta aj ja, radšej trochu dlhšie, pod kolená a podľa nosenia prpiadne skrátim.
A zadarmo, v zime sa pustí očko pri palci, na päte tak zrecyklujem

canany
24. jún 2023

Dievcata vy ste take uzasne, skvele tipy ste dali, ja sice tento problem nemam, saty a sukne velmi nenosim, ale tie veci vyzeraju super. Dakujem aj za mna, nastastie dobre duse na konovi este su

cacianka
24. jún 2023

@michaela329 treba odstrihnúť pod kolená a potom podľa potreby ešte skrátiť. Aj mne sa rolovali keď som strihla krátke , potom už nie
Sú tenké, trochu sťahujú, nelepí sa látka na stehná ani na sedadlo v buse,v MHD. A lacné !

limoncino
24. jún 2023

Dievčatá taká úplne hlúpa a zbytočná otázka, ale tak raz za môžem aj ja hlúpo spýtať, pod tie kratke nohavice normálne nohavičky hej? Si to nejako neviem predstaviť bez nich 😄

limoncino
24. jún 2023

A ako vidím tie bandaletky, to by som si z aj zo samodrziek mohla odstrihnúť či?

lucopeda
24. jún 2023

@neferneferuaton skusila by som detsky puder

ljzozv
24. jún 2023

@limoncino pre mňa jasne, že s nohavičkami.
Ale ja si dávam nohavičky aj do body 😉

lentak1223
24. jún 2023

@neferneferuaton Tie telové bambusové kraťasy sú bomba. Vôbec sa nepotíš, ja ani necítim, že ich mám. A nosila som aj keď som mala 65 kg a aj 55 kilová. Ja som stehnatá, aj keď behám mám stehná ako americká atlétka na 100 metrov😉

limoncino
24. jún 2023

@ljzozv hej aj ja

megan777
24. jún 2023

Babenky ako čítam potom to nie je o pribrati ako som si myslela, tak ja tiež všetkým ďakujem, lebo tento problém mám aj ja super za skvelé typy.

luccija
24. jún 2023

@neferneferuaton mne sa suchaju len, keď mám úzke šaty🙂ale tie nosim len výnimočne a mám odstrihnuté z pančuch mala som krátke nohavice, ale možno zlý materiál bolo mi teplo.V Primarku majú krátke bavlnené nohavice rôznych farieb za 3,50 kúpila som si ich na dvor

panda21
24. jún 2023

Taka sranda na gule od angry beards 👌 je to proti poteniu pre chlapov, ale ženy to dávajú aj na stehna a každá si to chváli. Lepsie ako deotorant.