icon

Šaty na svadbu

22. aug 2023

Prosím baby su vhodne tieto šaty na svadbu? Dnes som skúsila asi 30 modelov, strihov, farieb v troch požičovniach a žiadne sa mi nehodili najviac tieto 😔 samozrejme že to bolo fotene na rychlo pri dvoch deťoch ..a ešte pred svadbou sa daju upraviť cez prsia a veľkosť bruška ...

Šaty na svadbu
Strana
z3
qwert87
23. aug 2023

Prosím ťa, podla fotiek nie si vôbec obezna. Kľudne si pohľadaj saty nad kolená, cez brucho nejaké rasenie, ktoré opticky skryje bruško. Farbu už vyberieš podľa pleti ,vlasov ktorá ti pôjde. A využiješ ich aj neskôr v bežnom živote. Mne sa na tebe nepáčia ani jedny čo si pridala, prepáč. Pekne saty ma mohito, orsay, bonprix...alebo určite v meste mate aj nejaký butik, kde ti poradia. Ja idem na svadbu o týždeň, mam jednoduché šaty nad kolená za 30€. K nim som si kúpila opasok, doladila doplnkami a je to. Menej je niekedy viac

beronsche
23. aug 2023

Tie koselove ti velmi pristanu, ale na svadbou sa nehodia.. skus najst nieco take, Len z vhodnejsej latky.
Tie druhe urcite nie, jedine, ze si 50+ (co nie si 😉)

andreatytler
23. aug 2023

Ty vobec nemas velke lytka. Kludne mozes volit saty po kolena. Tie posledne modre sa mi velmi pacia ako ti tvaruju postavu. Ja by som volila nieco take ale ine rukavy a mozno vacsi vystrih... nieco do V. Mozes si to dovolit.
Zevraj na svadbu sa v ciernych nema ist, ale ja by som kupila male cierne.

nevenka
23. aug 2023

Ja mam aktualne tieto z Bonprixu, len si idem este rozsirit ramienka, lebo mam cez prsia obvod 106 cm, problem s podprsenkpu, mam siroke ramienka a bez ramienok mne prsia nic nedrzi, mam cislo 40/42, su elasticke, mam 152 cm a 62 kg, mam aj brucho.
Podla mna si vol strih tiez skor ten puzdovy, aj ked si o dost vyssia, cez brucho nejake riasenie mozno.
Ja som chcela prekrizene cez prsia, aby sa mi dalo dobre kojit. Mna vysli na 25 eur, ako som spominala. Maju tam dost puzdrovych a Ty nebudes mat problem vybrat, lebo si konfekcna vyskou, mne viacere odstavali vzadu, lebo su na vyssiu postavu. Standarne sa sije na 168-170 postavy.

lilope
23. aug 2023

Ani jedny, ani strihom nie sú pekné. Niečo padavé od pása nadol čo ťa opticky predĺži, kľudne aj do polovice lýtok.

bessie12
23. aug 2023

Tie saty, ktore pridala @banalu mam doma. Konkrétne modré a takto vyzerajú naživo. Opasok k tomu som si dokupila zvlášť. Tieto šaty som si kupila tiez na svadbu.

ankare
23. aug 2023

Nemáš vôbec zlú postavu. Ja byt Tebou, dám si krátke šaty a kašlem na všetkých.

autor
23. aug 2023

Baby ste uplne zlate tie čo ste napisali že nemam až tak zlu postavu ...možno nie , ale ja si už pripadam dosť tučná...váha 90kg výška 170cm a vek 27 ...samozrejme že do toho tehotna som v 5tom mesiaci 🙈 ale po pôrode to znova pojde pekne dole a budem spokojna 🙂

autor
23. aug 2023

@andreatytler ty máš väčšie lytka ako ja ?? Neverím....lebo ja mam obr lytka ...a najhoršie je to keď schudnem a lytka su obrovske stale 😔

andreatytler
23. aug 2023

Moje lytka su 41cm. Stehna 55cm a s nimi som spokojna. moja vaha je 75kg pri 165cm.
Lytka som mala vzdy taketo velke. Ked som mala 20 mala som pas 60cm, chuda ako trieska, prsia ziadne a lytka obrovkse. A este k tomu mam hrube aj clenky, akoby boli opuchnute. No otras. Ale ked si dam vysoky opatok tak mi to ako tak zostihli a ked je dobry strih a dlzka sukne, mam celkom pekne nohy.
Uputaj pozornost na sexi dekolt a presypacie hodiny co mas v pase a nikto nebude riesit tvoje lytka. Skutocne nie su skarede.

Strana
z3