icon

Sexi šaty na oslavu štyridsiatky v lete

zuzik1407
9. feb 2024

Ahojte žienky.Hladam niejake stránky na sexi šaty na moju 40tku v lete.Bude v reštaurácii vo veľkom štýle.Nenosim žiadny kostým,zahalené veci.Proste chcem niečo sexi,flitre,mini,vystih....Taká proste som.Ak máte niejake šup sem foto.Dakujem

zuzik1407
autor
9. feb 2024

@stanulienkat a mne sa páčia.....aj priateľovi.....ja som hľadala od vás stránky,a nie komentovať môj štýl a môj vkus......

stanulienkat
9. feb 2024

@zuzik1407 ved si ich kup. Pytala si sa na nazor.

zuzik1407
autor
9. feb 2024

@stanulienkat nie na názor,ale na stránky,kde kúpim .

maryetta
9. feb 2024

Vcera v nakupnych maniackach ako nakupovala Andrea. Tusim ona natrafila na take trblietkave mini saty. Boli krásne. Len netusim v akom obchode ich videla.

maryetta
9. feb 2024

Ale ak to bude vo “velkom štýle” tak mozno nieco take? Krasne. Sexi a pritom neposobia lacno ani vulgarne.

stanulienkat
9. feb 2024

@maryetta presne. Da sa to aj vkusnejsie. Tieto su pekne.

nivea777
9. feb 2024

@zuzik1407 ukaz svoje fotky, bez tvare samozrejme,čo zvykneš nosiť lebo aj keď si chudá nemusí ti sedieť všetko. Sú chudé,ktoré majú väčšie boky a menšie prsia a naopak takže to nesedí každému

ptvw
9. feb 2024

@stanulienkat stále môže mať vždy lepšiu postavu ako Dara to nevieme

@zuzik1407 určite by som si dala podľa seba aj keby to malo byt duhovo jednorozcie, je to Tvoja oslava a tak Ta poznajú tak nech si to užiješ 😊

zuzik1407
autor
9. feb 2024

@maryetta áno sú krasne

zuzik1407
autor
9. feb 2024

@nivea777 ja som chudá,akurát mám prsia väčšie.takze ich vidno hneď🤣,nemám ani boku,ani brucho,len prsia 4

nivea777
9. feb 2024

@zuzik1407 no ved ukaz..

sardinka32
9. feb 2024

A co toto? Letne, pohodlne, flitrove a sexi tak akurat?

sardinka32
9. feb 2024

Alebooo...toto...🙂

zuzik1407
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzik1407
autor
Autor odpoveď zmazal
ptvw
9. feb 2024

@zuzik1407 žiadatelka fotky sa nejak odmlčala 😅....a perfektná postavička ty si môžeš dovoliť ozaj všetko 😊

puklica13
9. feb 2024

@stanulienkat Haidi Klum ma 50..mimochodom🤣

madeline1
9. feb 2024

@zuzik1407 sexy 40tnicka neukazuje holu, sexy znamena lichotivy strih zladene farebne, mierne elegantne...mini vymen za trochu dlhsiu dlzku, uplne mini a na telo veci sa uz nenosia

0silvia0
9. feb 2024

@zuzik1407 postavu mas super, pekne dlhe nohy, len tie saty na foto ti nesedia, su ti prikratke a na prsiach vytiahnute, su na postavu o 10 cm mensiu ako mas ty.

madeline1
9. feb 2024
nivea777
10. feb 2024

@ptvw zvyknem aj spávať, nie som stroj ani zavislak na MK🤣🤣 fotku som nevidela,čo už 🤣🤣 poradia ini

zuzik1407
autor
10. feb 2024

@nivea777 máte sukr.spravu

stanulienkat
10. feb 2024

@puklica13 ja viem. Pointa je, ze je to Heidy Klum.

basullinka
10. feb 2024

Ráno som videla fotku, postavu máš samozrejme peknú ale nie je podľa mna štíhla modelkovska postava. Šaty, ktorými si sa na nej prezentovala Ti podľa mna nesadli, bolo to vidno veľmi pod prsiami. Takisto som názoru, že sexi neznamena nutne, že musia byť mini, flitrove a s veľkým výstrihom naraz. Keď k tomu dodáš ešte aj vyrazny make up tak to potom pôsobí viac lacno ako sexi. Pritom ti tu baby dali veľa krásnych šiat, ktoré su výrazne ale nepôsobia lacno. A nie nemusíš ísť nutne v jutovom vreci, ale sexi sa da byť aj sofistikovane. Ja podobne šaty rada nakupujem cez net na miadresses, erikafashion, či imoda. Z bežných obchodov mohito, či reserved.

zuzik1407
autor
10. feb 2024

Opakujem ,prosila som vás o stránky a nie aký mám vkus.Ze nosím mini,výstrihy ,je to len a len moja vec.Takze asi tak .

zuzik1407
autor
10. feb 2024

A keby som vedela aké sú tu ,, mníšky,v živote by som tu radu nepytala.Skoda ,že sa táto téma nedá vymazať......

adrianap83
10. feb 2024

@zuzik1407 joj nič si z nich nerob !!! Obleč si to, v čom sa budeš cítiť skvelo. Je to Tvoja oslava a máš ju len raz, nenechaj si prípravy na ňu pokaziť.
Ja som presne opačný typ, takže obchody neporadím. No ved máš času dosť, aj z Číny prídu aj 3x, keď sa Ti prvé nebudú zdať.

sardinka32
10. feb 2024

Tak ja som Ti tu dala 3 fotky šiat a ani na jedny si nezareagovala či už pozitívne alebo negatívne, potom ani nevieme, čo sa Ti páči a ťažko radiť, je to strata času...a k tomu ostatnému...stačilo nepísať vek a baby (+ jeden chlap 😂) by to tu tak neriešili...
Vymazať by sa to malo dať, veď si tému nezadávala anonymne...ak to teda medzičasom nezmenili v pravidlách.

puklica13
10. feb 2024

@stanulienkat a ked ina zena vyzera v 50 ako ona, nema si dat sexi saty lebo? ..to je pointa

beronsche
10. feb 2024

Bez ohladu na to, ako vyzera autorka temy (foto som nevidela), to co su za kecy, ze v 40-tke ziadne sexi saty, lebo 40-tnicke to uz nesvedci?? Tak hadam zalezi od typu postavu a aj osobnosti. Nie kazda 40-tnicka je uz usadla pani vo veku...