Sexi šaty na oslavu štyridsiatky v lete
Ahojte žienky.Hladam niejake stránky na sexi šaty na moju 40tku v lete.Bude v reštaurácii vo veľkom štýle.Nenosim žiadny kostým,zahalené veci.Proste chcem niečo sexi,flitre,mini,vystih....Taká proste som.Ak máte niejake šup sem foto.Dakujem
@zuzik1407 ved si ich kup. Pytala si sa na nazor.
@stanulienkat nie na názor,ale na stránky,kde kúpim .
Vcera v nakupnych maniackach ako nakupovala Andrea. Tusim ona natrafila na take trblietkave mini saty. Boli krásne. Len netusim v akom obchode ich videla.
@maryetta presne. Da sa to aj vkusnejsie. Tieto su pekne.
@stanulienkat stále môže mať vždy lepšiu postavu ako Dara to nevieme
@zuzik1407 určite by som si dala podľa seba aj keby to malo byt duhovo jednorozcie, je to Tvoja oslava a tak Ta poznajú tak nech si to užiješ 😊
@stanulienkat Haidi Klum ma 50..mimochodom🤣
@puklica13 ja viem. Pointa je, ze je to Heidy Klum.
Ráno som videla fotku, postavu máš samozrejme peknú ale nie je podľa mna štíhla modelkovska postava. Šaty, ktorými si sa na nej prezentovala Ti podľa mna nesadli, bolo to vidno veľmi pod prsiami. Takisto som názoru, že sexi neznamena nutne, že musia byť mini, flitrove a s veľkým výstrihom naraz. Keď k tomu dodáš ešte aj vyrazny make up tak to potom pôsobí viac lacno ako sexi. Pritom ti tu baby dali veľa krásnych šiat, ktoré su výrazne ale nepôsobia lacno. A nie nemusíš ísť nutne v jutovom vreci, ale sexi sa da byť aj sofistikovane. Ja podobne šaty rada nakupujem cez net na miadresses, erikafashion, či imoda. Z bežných obchodov mohito, či reserved.
Opakujem ,prosila som vás o stránky a nie aký mám vkus.Ze nosím mini,výstrihy ,je to len a len moja vec.Takze asi tak .
A keby som vedela aké sú tu ,, mníšky,v živote by som tu radu nepytala.Skoda ,že sa táto téma nedá vymazať......
@zuzik1407 joj nič si z nich nerob !!! Obleč si to, v čom sa budeš cítiť skvelo. Je to Tvoja oslava a máš ju len raz, nenechaj si prípravy na ňu pokaziť.
Ja som presne opačný typ, takže obchody neporadím. No ved máš času dosť, aj z Číny prídu aj 3x, keď sa Ti prvé nebudú zdať.
Tak ja som Ti tu dala 3 fotky šiat a ani na jedny si nezareagovala či už pozitívne alebo negatívne, potom ani nevieme, čo sa Ti páči a ťažko radiť, je to strata času...a k tomu ostatnému...stačilo nepísať vek a baby (+ jeden chlap 😂) by to tu tak neriešili...
Vymazať by sa to malo dať, veď si tému nezadávala anonymne...ak to teda medzičasom nezmenili v pravidlách.
@stanulienkat a ked ina zena vyzera v 50 ako ona, nema si dat sexi saty lebo? ..to je pointa
Bez ohladu na to, ako vyzera autorka temy (foto som nevidela), to co su za kecy, ze v 40-tke ziadne sexi saty, lebo 40-tnicke to uz nesvedci?? Tak hadam zalezi od typu postavu a aj osobnosti. Nie kazda 40-tnicka je uz usadla pani vo veku...

@stanulienkat a mne sa páčia.....aj priateľovi.....ja som hľadala od vás stránky,a nie komentovať môj štýl a môj vkus......