icon

Skúsenosti s nákupom šiat na ASOS.com

bazar3333
22. júl 2025

Ahojte objednával niekto šaty zo stránky ASOS.com? Ak áno aké máte skúsenosti? Kvalita, veľkostne sedia šaty, platí sa za doručenie? A ako je to s vrátením tovaru? Chcela by som si objednať šaty na svadbu 🙂 vopred ďakujem za odpovede 🩷

petracandle
22. júl 2025

@bazar3333 "veľkostne sedia" to je akoby si sa opýtať či je ten syr z Tesca dobrý 😃 Asos je eshop, ktorý zahŕňa rôzne značky a každá značka sa môže rôzniť. A na ostatné ti dá odpoveď ich stránky, tam je všetko pekne vypísané. Všetky podmienky

mirage
22. júl 2025

@bazar3333 vsetko mas na ich stranke

nyusika
22. júl 2025

zalezi od konkretnej znacky

nyusika
22. júl 2025
@petracandle

@bazar3333 "veľkostne sedia" to je akoby si sa opýtať či je ten syr z Tesca dobrý 😃 Asos je eshop, ktorý zahŕňa rôzne značky a každá značka sa môže rôzniť. A na ostatné ti dá odpoveď ich stránky, tam je všetko pekne vypísané. Všetky podmienky

@petracandle presne...kks, stokrat vidim - ako sedia saty z Answear ? ako sedia slapky z Eobuv ?

mimi852021
22. júl 2025

@bazar3333 ja som.objednava ako pisali zalezi od znacky ale vratenie tovaru je cez postuna zadarmo. Ja som bola spokojna trwba ale pozerat recenzie radawj si objednat viac a potom.vratit

muchotrafka298
22. júl 2025

Asos je eshop s desiatkami znaciek, nie je to jedna znacka. Tak je pochopitelne, ze kazda znacka sedi inac velkostne. Treba napisat presnu znacku, urcite sa tu niekto najde, kto ma skusenost.

palya97
Autor odpoveď zmazal