Skúsenosti s nákupom šiat na ASOS.com
Ahojte objednával niekto šaty zo stránky ASOS.com? Ak áno aké máte skúsenosti? Kvalita, veľkostne sedia šaty, platí sa za doručenie? A ako je to s vrátením tovaru? Chcela by som si objednať šaty na svadbu 🙂 vopred ďakujem za odpovede 🩷
zalezi od konkretnej znacky
@bazar3333 "veľkostne sedia" to je akoby si sa opýtať či je ten syr z Tesca dobrý 😃 Asos je eshop, ktorý zahŕňa rôzne značky a každá značka sa môže rôzniť. A na ostatné ti dá odpoveď ich stránky, tam je všetko pekne vypísané. Všetky podmienky
@petracandle presne...kks, stokrat vidim - ako sedia saty z Answear ? ako sedia slapky z Eobuv ?
@bazar3333 ja som.objednava ako pisali zalezi od znacky ale vratenie tovaru je cez postuna zadarmo. Ja som bola spokojna trwba ale pozerat recenzie radawj si objednat viac a potom.vratit
Asos je eshop s desiatkami znaciek, nie je to jedna znacka. Tak je pochopitelne, ze kazda znacka sedi inac velkostne. Treba napisat presnu znacku, urcite sa tu niekto najde, kto ma skusenost.

@bazar3333 "veľkostne sedia" to je akoby si sa opýtať či je ten syr z Tesca dobrý 😃 Asos je eshop, ktorý zahŕňa rôzne značky a každá značka sa môže rôzniť. A na ostatné ti dá odpoveď ich stránky, tam je všetko pekne vypísané. Všetky podmienky