Skúsenosti s reklamáciami na značku Milash
Zaujímalo by ma aké máte skúsenosti s reklamáciou na značku Milash. A aké máte s ňou skúsenosti.
Tenisky som kupovala dopredu a teda som nemilo prekvapená ako sa postavili k reklamácii.
Reklamovala som topánky aj vložky.
Áno všimli sme si to doma pri kúpe. Ale pomysleli sme si, že možno máme tie prvé kusy a na tých sa to nerobilo. Problém som riešila dodatočne lebo až teraz sme ich začali nosiť
K reklamácii sa postavili, že na originál stielke by sa to nestalo.
Lebo ich stielky sú obšité.
Áno máme od nich aj tenisky, na ktorých je naozaj stielka obšitá.
Ale teda toto je moja chyba?
Mám si vraj za 5e kúpiť u nich nové stielky.
Áno kúpim ale teda po tejto skúsenosti si od Milashu už nekúpim radšej nič. Preventívne.

a kedy si ich kupovala ? ja som kupila teraz cca mesiac dozadu ked mali akciu tieto iste len čislo 27 a vložka je obšitá
mňa len zaujima čo je podľa nich ,,originál,, vložka ked je tam jasne napisane že Millash
topanky vyzerujú dosť znosené ved to pri pate čo tam trčí
@minesasubu tie topánky mal asi 3x na nohe. Topánka je vraj v poriadku, a to vnútro sa má vraj odpaľovať a má tam byť len stielka. Vraj.
Minulý rok. Máme od nich aktuálne 3ks ale iba jedny boli takéto.
Áno presne to ma napadlo. Že akože vy ma obviňujete, že som vám sfalšovala stielku? Haló? Kde sme? Žiadna sebareflexia, že ok asi výrobná chyba. V pohode stáva sa, pošleme nové.
Nie nové si zaplaťte, sprostredkovaný eshop, z ktorého som objednala mi poslal kód na poštovné zdarma.
Ale ten princíp. A toto nie sú zrovna najlacnejšie. Vtedy vyšli cca 35e 🤦 a ja si mala ešte kúpiť 5e stielky do nich 🤦.
No nič som poučená. Dopredu nič kupovať nebudem a z Milashu už vôbec. S takou protetikou mám pozitívne skúsenosti s reklamáciou. Ale tam išlo o odtrhnutie suchého zipsu.
Ja kupujem tieto topánky každý rok a vždy má tie stielky takto rozstrapkane
Ja som kupovala od nich papucky a v poslednej dobe sli kvalitou hrozne dolu vodou. Po dvoch mesiacoch vyzerali papuce ako po 4 detoch, rozstrapkane, rozlepene, ze som sa hanbila v nich nechat dceru chodit .Tak ako som s nimi byvala spokojna, uz ich viac nekupim.
Ja som kupovala od nich papucky a v poslednej dobe sli kvalitou hrozne dolu vodou. Po dvoch mesiacoch vyzerali papuce ako po 4 detoch, rozstrapkane, rozlepene, ze som sa hanbila v nich nechat dceru chodit .Tak ako som s nimi byvala spokojna, uz ich viac nekupim.
@sofiia87 a aké kupuješ prosím ťa miesto nich?
@mirkaz156 ja mam taku skusenost, ze v zivote uz milash nekupim. Nikdy.
Su to cinske smejdy, nedaju sa zreklamovat lebo majitel je arogantny, predajca to riesit nechce, ale ja to alurat riesim a dam to znalcovi.

a kedy si ich kupovala ? ja som kupila teraz cca mesiac dozadu ked mali akciu tieto iste len čislo 27 a vložka je obšitá
mňa len zaujima čo je podľa nich ,,originál,, vložka ked je tam jasne napisane že Millash
topanky vyzerujú dosť znosené ved to pri pate čo tam trčí