icon

Skúsenosti s topánkami Dr. Martens

Včera o 10:31

Prosím vás aké máte skúsenosti a sú pohodlné po určitom čase? Lebo počujem že sú veľmi nepohodlné ťažké a nemam možnosť si ich vyskúšať. Číslovanie je aké? Ďakujem

crazy_cat_lady
Včera o 10:36

Za mna tazke a nie uplne pohodlne

minesasubu
Včera o 10:44

muž ich nosí , sú pohodlné ale sú trošku tažšie, číslovanie no muž má 45-46 tieto kúpil 43 ale treba pozrieť VD a zaleží od modelu , ved sa dajú vratiť ak nebudú sedieť
sú spolahlivé a nepremoknú ale treba sa o ne starať , muži si po 5r kupil nové

oceanahory
Včera o 10:49

@anonym_autor Ja tuto znacku zboznujem! Mam oxfordy, kotnikove cizmy, aj snurovacie zateplene cizmy a aj ruksak. Za mna super kvalitne, pohodlne a vydrzia roky + milujem ten dizajn 👍. Velkost si kupujem skor vacsiu resp. nosim vacsinou topanky 38-38,5 ale Martensky mam vsetky 39.

hopatko
Včera o 10:52

Martensy nosim uz takmer 30 rokov, posledne zimne mam uz 10 rokov a pri sprvavnej starostlivosti vyzeraju ako vcera kupene, tak ako moje. Nesmrtelne kvalitne a pohodlne. Velkost zalezi od strihu, treba poskusat.

anonym_4a210d
Včera o 10:53

zalezi od modelu ja mam vysoke s kozusinou na zimu ,,ale nosim len obcas lebo neskutocne ma zadrhavaju na achylove a tos om skusala snad kazdy trik na nete co radia.. niekedy bolia jak slak a inokedy minimalne co nechapem ..kazdopadne si ich davam len na ratsie trasy pre istotu ...

autor
Včera o 10:57

tí čo ste napísali že sú pohodlne dreli vás na päte? Ako ste to vyriešili?

hopatko
Včera o 11:00

Nikdy ma nedreli na pate

oceanahory
Včera o 11:01
@hopatko

Nikdy ma nedreli na pate

@anonym_autor Pridavam sa k @hopatko, nikdy ma nedreli, to by som ich potom vobec nenosila.

autor
Včera o 11:06
@oceanahory

@anonym_autor Pridavam sa k @hopatko, nikdy ma nedreli, to by som ich potom vobec nenosila.

@hopatko @oceanahory a aký model máte?

oceanahory
Včera o 11:13
@anonym_autor

@hopatko @oceanahory a aký model máte?

@anonym_autor Mam klasicke Chelsea kotnikove cizmy, zateplene Jadon cizmy a Mono oxfordy.

hopatko
Včera o 11:18

Mam Mary Jane, zateplene aj nezateplene Glady

autor
Včera o 11:25
@hopatko

Mam Mary Jane, zateplene aj nezateplene Glady

@hopatko @oceanahory mne sa veľmi páčia tieto sú take masívne a vraj tieto sú dosť nepohodlne

minenkaa
Včera o 11:35

Ja som teraz decku kupovala ,trojica ani jedni nesedeli ,všetko sim vracala spat
Je to ako každá topánka,treba nájsť čo sedí

oceanahory
Včera o 11:42
@anonym_autor

@hopatko @oceanahory mne sa veľmi páčia tieto sú take masívne a vraj tieto sú dosť nepohodlne

@anonym_autor Ja mam podobne zateplene uz roky a su strasne pohodlne.

biba_18
Včera o 11:44

syn má chelsea 2976 WL - a vraj sú super, zobral vačšie číslo (ale v 1 bote nosí vložku) - skúšal asi 4 páry

anonym_58231a
Včera o 12:01

Mam stare klasicke made in england (aj ja som stara) nie su tazke, su pohodlne a nikdy ma neodreli. Na 1 ks mi po 10 rokoch praskli tie vzduchove “pupaky” ale tak som smatlava a velmi intenzivne som ich nosila … v puberte leto zima. Tie vyvysene podrazky … to nema s anglickym origo nic spolocne a pohodlne rozhodne nevyzeraju. Tie z azijskych krajin … neviem oproti britskym mi ta podrazka pripada nekvalitna

kiki68
Včera o 12:13

Za mna lepsie napr Koi, alebo Buffalo, Dr Martins mi pride nic moc .

timo420
Včera o 20:28
@anonym_autor

@anonym_autor najpohodlnejšie zo všetkych cca 35 párov, ktoré mám

veronkavasilova
Dnes o 08:08
@anonym_autor

@anonym_autor zdravím, ja mám presne tieto. Nosím ich už 2 roky na striedačku s inými. Tieto sú za mňa veľmi ťažké a naozaj nepohodlné. Drú na päte už cca 20 minútach nosenia pokiaľ si nedám 2 ponožky. Navyše aj nohy z nich dosť bolia pri dlhej chôdzi. Mne viac vyhovuje model bez platformy, sú ľahšie a koža je mäkšia. Ale inak sú topánky fakt krásne a efektné 🙂

carolynka
Dnes o 08:14

Tiez mam zateplene chelsea boots a su super pohodlne, nepremokaju a nosim ich uz druhu zimu. Ked som si ich kupovala, bola som nervozna lebo som tiez na nete citala, ze su nepohodlne, ale moja skusenost je pozitivna a kupim si ich v buducnosti znovu. Som tim Docs and Crocks😂

bagerka
Dnes o 08:20

Mne predajca poradil ak sú trochu nepohodlné natrieť ich zvonka tých ochranným, krémom od nich, nasadiť si jedny tenšie a druhe hrubšie ponožky obuť boty a pár dní v nich doma pochopiť, uvoľnia sa, tak som aj urobila a naozaj to pomohlo