Skúsenosti s topánkami Dr. Martens
Prosím vás aké máte skúsenosti a sú pohodlné po určitom čase? Lebo počujem že sú veľmi nepohodlné ťažké a nemam možnosť si ich vyskúšať. Číslovanie je aké? Ďakujem
muž ich nosí , sú pohodlné ale sú trošku tažšie, číslovanie no muž má 45-46 tieto kúpil 43 ale treba pozrieť VD a zaleží od modelu , ved sa dajú vratiť ak nebudú sedieť
sú spolahlivé a nepremoknú ale treba sa o ne starať , muži si po 5r kupil nové
@anonym_autor Ja tuto znacku zboznujem! Mam oxfordy, kotnikove cizmy, aj snurovacie zateplene cizmy a aj ruksak. Za mna super kvalitne, pohodlne a vydrzia roky + milujem ten dizajn 👍. Velkost si kupujem skor vacsiu resp. nosim vacsinou topanky 38-38,5 ale Martensky mam vsetky 39.
Martensy nosim uz takmer 30 rokov, posledne zimne mam uz 10 rokov a pri sprvavnej starostlivosti vyzeraju ako vcera kupene, tak ako moje. Nesmrtelne kvalitne a pohodlne. Velkost zalezi od strihu, treba poskusat.
zalezi od modelu ja mam vysoke s kozusinou na zimu ,,ale nosim len obcas lebo neskutocne ma zadrhavaju na achylove a tos om skusala snad kazdy trik na nete co radia.. niekedy bolia jak slak a inokedy minimalne co nechapem ..kazdopadne si ich davam len na ratsie trasy pre istotu ...
tí čo ste napísali že sú pohodlne dreli vás na päte? Ako ste to vyriešili?
Nikdy ma nedreli na pate
Nikdy ma nedreli na pate
@anonym_autor Pridavam sa k @hopatko, nikdy ma nedreli, to by som ich potom vobec nenosila.
@anonym_autor Pridavam sa k @hopatko, nikdy ma nedreli, to by som ich potom vobec nenosila.
@hopatko @oceanahory a aký model máte?
@hopatko @oceanahory a aký model máte?
@anonym_autor Mam klasicke Chelsea kotnikove cizmy, zateplene Jadon cizmy a Mono oxfordy.
Mam Mary Jane, zateplene aj nezateplene Glady
Mam Mary Jane, zateplene aj nezateplene Glady
@hopatko @oceanahory mne sa veľmi páčia tieto sú take masívne a vraj tieto sú dosť nepohodlne
Ja som teraz decku kupovala ,trojica ani jedni nesedeli ,všetko sim vracala spat
Je to ako každá topánka,treba nájsť čo sedí
@hopatko @oceanahory mne sa veľmi páčia tieto sú take masívne a vraj tieto sú dosť nepohodlne
Mam stare klasicke made in england (aj ja som stara) nie su tazke, su pohodlne a nikdy ma neodreli. Na 1 ks mi po 10 rokoch praskli tie vzduchove “pupaky” ale tak som smatlava a velmi intenzivne som ich nosila … v puberte leto zima. Tie vyvysene podrazky … to nema s anglickym origo nic spolocne a pohodlne rozhodne nevyzeraju. Tie z azijskych krajin … neviem oproti britskym mi ta podrazka pripada nekvalitna
Za mna lepsie napr Koi, alebo Buffalo, Dr Martins mi pride nic moc .
@anonym_autor najpohodlnejšie zo všetkych cca 35 párov, ktoré mám
@anonym_autor zdravím, ja mám presne tieto. Nosím ich už 2 roky na striedačku s inými. Tieto sú za mňa veľmi ťažké a naozaj nepohodlné. Drú na päte už cca 20 minútach nosenia pokiaľ si nedám 2 ponožky. Navyše aj nohy z nich dosť bolia pri dlhej chôdzi. Mne viac vyhovuje model bez platformy, sú ľahšie a koža je mäkšia. Ale inak sú topánky fakt krásne a efektné 🙂
Tiez mam zateplene chelsea boots a su super pohodlne, nepremokaju a nosim ich uz druhu zimu. Ked som si ich kupovala, bola som nervozna lebo som tiez na nete citala, ze su nepohodlne, ale moja skusenost je pozitivna a kupim si ich v buducnosti znovu. Som tim Docs and Crocks😂
Mne predajca poradil ak sú trochu nepohodlné natrieť ich zvonka tých ochranným, krémom od nich, nasadiť si jedny tenšie a druhe hrubšie ponožky obuť boty a pár dní v nich doma pochopiť, uvoľnia sa, tak som aj urobila a naozaj to pomohlo

Za mna tazke a nie uplne pohodlne