Skúsenosti so svadobnými šatami Shein
Ahojte, potrebujem poradiť. Zháňam šaty na svadbu. Avšak v mojej veľkosti 44/46 je problém zohnať niečo vkusné, čo by aj na mne vyzeralo dobre.
Cez vyhľadávač mi idú reklamy na pekné modely aj vo "vyhovujúcej" veľkosti, ale zo stránky Shein. Nikdy som odtiaľ nič nekupovala. Preto má zaujímajú REÁLNE skúsenosti aj s týmto obchodom, hlavne ak ste mali odtiaľ kúpené šaty, či boli "true to síce", alebo či strih bol divný? A či ten materiál a prevedenie je skutočne také ako na obrázku? 🤷🏼♀️
Som už z toho unavená, ak nič nenájdem, hodím na seba asi len župan 🤦🏼♀️🙃
Ďakujem vopred za všetky relevantné informácie 🙏🏼😁
@denkabemommy
z fast fashion H&M Group (H&M, COS, Monki, Arket…), aj Zara (Inditex Group – Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti…)
deklaruju, ze nevyuzivaju detsku pracu - tak tomu verim.
ale stopercentne to, samiozrejme, neviem potvrdit
mimo fast fashion je tych vyrobcov viac...hladaj podla hesla "fair-trade a udržateľné značky"
@nyusika tak hm klame už len v tom že predáva čierne oblečenie z bio bavlny.. bavlna možno bola pestovaná bio ale to farbenie už bio urcite nebolo
@helenbozka ja mam par veci z sein..treba sa riadiť rozmermi..
Saty su tenšie ale na jedno použité stačia..
@mariska1989 lebo na fotke to vyzerá naozaj fajn 🤷♀️
@biba_18 ďakujem. Ináč takto su fakt pekne a prispôsobia sa povedane postave lebo sa to viaže
Ahoj, ja som mala svadbu vo februári tohto roka na úrade.Boli iba rodičia, svedkovia a my. Mala som šaty zo shein, ani neviem za koľko eur. Ani 20 nestáli, keď si dobre spomínam. Veľkosť sedela, aj materiál bol veľmi príjemný, mäkký. 🙂
Ak môžem poradiť, objednaj si ich o dosť skôr, ako ich budeš potrebovať, ak by si natrafila na také, ktoré ti nebudú vyhovovať, aby si mala čas kúpiť si iné z nejakého obchodu ...🙂
@helenbozka fuuu baby, ďakujem za odpovede. Rozhodla som sa hľadať teda MIMO SHEIN, možno skúsim obehať narýchlo obchody (ale to neviem ako to dám, nemám čas pri malej...🙃 Preto všetko pozerám iba online).
Aj som si myslela, že to materiálovo nič moc nebude. Tak ešte, že som sa nenechala zlákať obrázkami 😆
@helenbozka a co takto dat si usit?
@helenbozka veď choď do požičovne. Tam majú rôzne veľkosti a určite vedia prispôsobiť k postave a vybrať niečo vhodné. Skús aj Bonprix pozrieť. A možno by ti požičala aj kamoška, susedka, sestra, švagriná, kolegyňa....my si tak vieme medzi sebou požičať oblečenie.
Ja som odtiaľ kúpila svadobné a sú krásne stali má 34 euro
@helenbozka my mame zo shienu par ozaj vkusnych veci. A veru sme kupovali presne tiez na svadbu. Saty nadherne ako na obrazku a za par eur. Obliekli sme sa aj na svadbu aj na ine slavnostne prilezitosti. Len musis pozerat recenzie. Nieco vyzeraju ako handry, to sme nebrali. Ale mnoho ich malo fakt dobre recenzie a aj my sme ich mali ozaj pekne
@helenbozka my mame zo shienu par ozaj vkusnych veci. A veru sme kupovali presne tiez na svadbu. Saty nadherne ako na obrazku a za par eur. Obliekli sme sa aj na svadbu aj na ine slavnostne prilezitosti. Len musis pozerat recenzie. Nieco vyzeraju ako handry, to sme nebrali. Ale mnoho ich malo fakt dobre recenzie a aj my sme ich mali ozaj pekne
@helenbozka Shein dnes už nepredáva len svoje produkty ale aj produkty iných značiek (ako Aliexpress a iné). Keď si pozrieš značku Anewsta cez Shein tak tí majú kvalitnejsie kusy. Napríklad
https://m.shein.com/euqs/Anewsta-Women-Long-Sle...
Za 43€ je to podľa mňa pekný kúsok 🙂
Tiez som.mala svadobne z aliexpres q teraz ako hosť z temu a spokojnost
@denkabemommy
z fast fashion H&M Group (H&M, COS, Monki, Arket…), aj Zara (Inditex Group – Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti…)
deklaruju, ze nevyuzivaju detsku pracu - tak tomu verim.
ale stopercentne to, samiozrejme, neviem potvrdit
mimo fast fashion je tych vyrobcov viac...hladaj podla hesla "fair-trade a udržateľné značky"
@nyusika Tak to sa veľmi mýliš.
@helenbozka ak si nevesta, tak ta caka vynimocny den a nic nie je menej vynimocne ako handra zo shein/temu a podobne. Skus pozriet asos, tam maju aj vhodne na svadbu a aj vo vacsich velkostiach alebo v BA je svadobny salon aj s vacsimi cislami, kolegynka mala odtial saty v tvojej velkosti a bola krasna 🙂 https://salonweda.sk/svadobne-saty-predaj-pozic...
Ale chapem tvoju frustraciu, ja som si kupovala saty 38/40 a mala som prsia a bol salon, kde na mna kukali, ze co ja chcem, ze oni maju tak velkosti S a XS 🤦🏼♀️
priatelka, teraz uz manzelka si obejdnala odtial a prisli jej skutocne take ake si obejdnala, nejak 70€ paltila a nejake drobne za zuzenie u krajcirky, takze pozitivna skusenost, aj zavoj odtial mala s hrebenom, takze pozitvne hodnotim, boli skutocne krasne
@helenbozka ak si nevesta, tak ta caka vynimocny den a nic nie je menej vynimocne ako handra zo shein/temu a podobne. Skus pozriet asos, tam maju aj vhodne na svadbu a aj vo vacsich velkostiach alebo v BA je svadobny salon aj s vacsimi cislami, kolegynka mala odtial saty v tvojej velkosti a bola krasna 🙂 https://salonweda.sk/svadobne-saty-predaj-pozic...
Ale chapem tvoju frustraciu, ja som si kupovala saty 38/40 a mala som prsia a bol salon, kde na mna kukali, ze co ja chcem, ze oni maju tak velkosti S a XS 🤦🏼♀️
@milanemila pre mnoho ľudí svadba nie je ničím výnimočná. Sex už bol, vernosť si držia aj bez nej, majetky majú pol na pol, takže často už ide len o papiere kvôli deťom alebo daňovému bonusu.
@milanemila pre mnoho ľudí svadba nie je ničím výnimočná. Sex už bol, vernosť si držia aj bez nej, majetky majú pol na pol, takže často už ide len o papiere kvôli deťom alebo daňovému bonusu.
@anonym_d48eb8 tak potom staci ist na urad v hocicom a tam podpisat 1 papier…a som rada, ze sme sa nebrali kvoli danovemu bonusu ale preto, ze to pre nas oboch bol vynimocny den 🤦🏼♀️
@helenbozka neriskuj, podľa mňa sú to handry, ktoré ešte ani nevieš, čím napustené, umelé a ty potrebuješ kvalitný materiál, ktorý dobre vyzerá a vyskúšať si to na postave. Skôr by som ďalej hľadala. Asi len nevieš, aký strih a tvar ti sedí. Mám takú veľkosť a viem, aké šaty potrebujem, aj také mám, dokonca tu z MK bazáru aj z predajne, viem, že to je náročné, aj pre mňa, ale zatiaľ som našla vždy aspoň niečo. Hľadaj, skúšaj ďalej. Aj také predajne s väčšími veľkosťami, napríklad, rôzne s dámskou módou. Treba to skúšať na sebe.
@helenbozka prípadne zájsť do požičovne, aj to som niekedy využila, jedny odtiaľ som mala také super, že by som ich kúpila, ale nechceli ich predať, dodnes na ne spomínam 😅
@helenbozka objednávala som si letné šaty z Móda Prostejov a bola som veľmi spokojná. Super kvalita, ženský strih aj farba. Skús tam pozrieť. Ceny sú prijateľné, ale nie také super nízke.
@helenbozka až teraz som si všimla, že pri písaní nadpisu mi vznikol "preklep". Nejde o SVADOBNÉ šaty pre mňa ako nevestu (to už mám za sebou 🙂) idem ako hosť. Neviem, prečo mi to do nadpisu hodilo aj slovo "svadobné". Každopádne, pointa je stále tá istá 🙃 TAK ČI ONAK, dala som na rady, ktoré tu niektoré z vás napísali a objednala som cez Bonprix. Tak som zvedavá, čo príde a ako to bude sedieť 🙏🏼😬🤞🏼
@helenbozka až teraz som si všimla, že pri písaní nadpisu mi vznikol "preklep". Nejde o SVADOBNÉ šaty pre mňa ako nevestu (to už mám za sebou 🙂) idem ako hosť. Neviem, prečo mi to do nadpisu hodilo aj slovo "svadobné". Každopádne, pointa je stále tá istá 🙃 TAK ČI ONAK, dala som na rady, ktoré tu niektoré z vás napísali a objednala som cez Bonprix. Tak som zvedavá, čo príde a ako to bude sedieť 🙏🏼😬🤞🏼
@helenbozka jaaj, no tak potom ako host je to jednoduchsie este 🙂 pozri naozj ten asos, maju tam vela plus size modelov a vratenie je zadarmo.
@anonym_040593 šaty ti aj reálne došli? Lebo isabela-marbella.sk je s vysokou pravdepodobnosťou podvod
@anonym_040593 šaty ti aj reálne došli? Lebo isabela-marbella.sk je s vysokou pravdepodobnosťou podvod
@anonym_75b9c7 áno prišli mi a naozaj boli za tú cenu krásne. Prečo si myslíš že to je podvod? Majú aj recenzie celkom dobré či?
@anonym_75b9c7 áno prišli mi a naozaj boli za tú cenu krásne. Prečo si myslíš že to je podvod? Majú aj recenzie celkom dobré či?
@anonym_040593 na faktúre kto bol uvedený ako dodávateľ, názov firmy, sídlo a identifikačné číslo?
@anonym_040593 na faktúre kto bol uvedený ako dodávateľ, názov firmy, sídlo a identifikačné číslo?
@anonym_75b9c7 hmm to kde nájdem? V potvrdzovacom maili vidím len moje údaje
@anonym_75b9c7 hmm to kde nájdem? V potvrdzovacom maili vidím len moje údaje
@anonym_040593 niekde má byť uvedené s kým si uzavrela zmluvu, aj keby si chcela reklamovať a poslať nazad musíš vedieť adresu firmy
na svojej stránke nemajú žiaden telefón ani adresu, zatajujú sa a samotná stránka vznikla pred 2 mesiacmi
@anonym_040593 niekde má byť uvedené s kým si uzavrela zmluvu, aj keby si chcela reklamovať a poslať nazad musíš vedieť adresu firmy
na svojej stránke nemajú žiaden telefón ani adresu, zatajujú sa a samotná stránka vznikla pred 2 mesiacmi
@anonym_75b9c7 ano presne toto som sa aj ja obávala tak som si radšej spolu s kamoskou objednala dvojo šiat a normálne nám prišli. Na stránke majú rozpísaný postup vrátenia do 14 dní a kamoska tak aj vracala lebo jej nesadla veľkosť a riešila to s nimi mailom a odpisovali 24/7

Hľadáte svadobné šaty alebo šaty pre hosťa? Na obe viem poradiť predajne mimo shein 🙂 akurát sa vydávam čiže som odskušala aj svadobné aj spoločenske na popolnočne. Za svadobné som dala 300 eur a za spoločenské 70. Myslím že porovnateľné sumy so shein a môžete navyše vyskúšať na predajni.