icon

Skúsenosti so zimnými topánkami Rieker: Oplatí sa investícia?

janababana
7. jan 2025

Baby ako ste spokojne so zimnymi topankami Rieker, teda tymi skor sportovymi nez elegantnymi? Kupila som si zateplene, vrch je kombinacia koze a syntetiky, skor sa ale obavam ci sa rychlo neschodi podrazka, lebo je gumena a ma nizky dezen, vid foto. Inak su pohodlne, maju este aj extra vlozku vnutri. Stali okolo 100€ povodne, ale teda kupila som ich za 50€ na AY so zlavami, inak su za 75€. Dakujem

Skúsenosti so zimnými topánkami Rieker: Oplatí sa investícia?
rachel36a
7. jan 2025

Milujem Rieker topanky...za mna top...momentálne mám troje zimne...naj obuv

janababana
autor
7. jan 2025

@rachel36a podobne ako tie sive na Tvojej foto som skusala ale male mi boli, inak by boli super ☺️ a podrazka odspodu ti vydrzi? Lebo na zimnych mam rada vyssi dezen kvoli snehu a naladiu

danica2711
7. jan 2025

@janababana ja som so všetkými topánkami Rieker maximálne spokojná, čo sa týka pohodlnosti aj výdrže. A len tak na okraj, keď uprednostňuješ vyšší dezén podrážky, mala si si kúpiť také,,,

janababana
autor
7. jan 2025

@danica2711 dakujem. A naco ta rada na zaver? Skusala som v 3 obchodoch zimne topanky, nesadli ani jedne, viac casu som tomu venovat nemohla. Tak som si objednala online a tie napodiv sadli perfektne. Preto sa pytam, ake maju ludia skusenosti s podrazkou a Riekerom a nie kde kupim topanky s vysokym dezenom ☺️🤔

rachel36a
7. jan 2025

@janababana niekde mam hlbší , niekde nizsj dezen a všetky sú super

lilyianka
7. jan 2025

@janababana ja soľ minulú zimu od nich kúpila snehule a maximálna spokojnosť. Teraz znova pokukujem po ďalších zimných topánkach od nich.

nesana
8. jan 2025

Hm tak ja som si minulú zimu kúpila čižmy a teraz vyzerajú ako keby som ich mala 10 rokov. Popraskali a celé sú zničené vo vnútri. Ale sú pohodlné a netlačia, no výdrž slabá.

simca06022011
8. jan 2025

tak pri topankach je to vzdy trosku o stasti. TOto je este dobra podrazka, mne rpisli ecco zimne kratke cizmy a TOTALNE hladku podrazku mali a este ked som ju chytila tak ako keby to bol "plast", to vysla by som na cestu, smykla sa a zatavila sa az v BB na namesti. Gumene su ok = menej sa v tom smyka v zime.

uhlomer
8. jan 2025

@janababana ja som si kúpila tieto pred 2 rokmi, 70€ v akcii. Ako žena s veľkými nohami som ocenila ich ponuku veľkostí a že boli celkom teplé. Ale tu chvála končí. Syntetická koža sa začala po roku šúpať a teraz sa odlepila aj podrážka... na oboch topánkach. Vravela som si "však čo, zalepím" ale onedlho na to sa doslova na päte roztrhali, a to už nejde nijak opraviť :D Takže už si dávam pozor na to, aby podrážka bola našitá a nie lepená. Plus si kúpim pravú kožu, ktorá vydrží.

janababana
autor
8. jan 2025

@uhlomer Jeeeej da tak taketo by som brala 😀 len teda bez tej nekvality. A pozeram, ze aj tie moje nie su koza ale PE…. No, neviem asi ich poslem naspat

uhlomer
8. jan 2025

@janababana chápem, aj ja by som hneď 1. deň poslala späť keby som vedela, hoc mi tiež prišli veľmi sympatické z fotiek na nete :D Za (aspoň) 70€ som čakala niečo kvalitnejšie :/ Tak radšej trochu zainvestujem do dačoho čo prežije a vráti sa mi časom hodnota topánok v tom, že ich nebudem po 2 sezónach nahradzovať novými.