icon

Skúsenosti so značkou Snuggs

14. dec 2025

Máte niekto s touto značkou skúsenosti ? Vie to pretiect alebo nie? Ak si dám vložku a aj nohavičky vphode mi to vydrží aj pri silnejšom krvácaní?

lynda888
14. dec 2025

@anonym_autor ja nosím Snuggs len v dni, keď už cítim, že má prísť MS + posledný deň, keď je už úplne slabá.
V iné dni ich kombinujem s tampónmi. Je to pre mňa presne poistka, aby som nepretiekla. 2 - 3 dni mám naozaj silnú MS a niekedy nestíham ísť každú hodinu a pol na WC, takže Snuggs mám presne pre istotu. A milujem ich kvôli tomu. Cítim sa bezpečne 🙂

katka329
14. dec 2025

@anonym_autor používam ich práve a super lepšieho som si nemohla vybrať

adri266
14. dec 2025

@anonym_autor Perties urcite nepretecu, pouzivam na noc a na velmi silne krvacanie, odporucam.

autor
14. dec 2025
@adri266

@anonym_autor Perties urcite nepretecu, pouzivam na noc a na velmi silne krvacanie, odporucam.

@adri266 a vydržia?

autor
14. dec 2025
@anonym_autor

@adri266 a vydržia?

@anonym_autory myslím teda že či po čase nestrácajú na kvalite

autor
14. dec 2025
@katka329

@anonym_autor používam ich práve a super lepšieho som si nemohla vybrať

@katka329 a ak sa smiem spýtať používate ich aj s vločkami alebo tamponmi alebo vyslovene len nohavičky, bojím sa totiž či to nepretecie

adri266
14. dec 2025
@anonym_autor

@adri266 a vydržia?

@anonym_autor Vydrzia, na noc nosim Bathory. Treba prat, ako pisu v navode, t.j. bez avivaze, mam ich tri roky a stale drzia.

lakebabe
14. dec 2025

@anonym_autor záleží aký mas silny cyklus mne stačia od prvého dňa po posledný uz nic iné nepoužívam dokúpila som na noc aj tie z dm jessa a príde mi to podobne. Ale kamarátke to nestačí používa ich az od tretieho dňa po hodine jej snuggsy pretecu ale ona ma cely život extra silnú menštruáciu a nestačia jej ani klasické vlozky . Skusala viac znaciek a zatial nic nestacilo. Takze záleží od teba musíš vyskúšať sama ci ti to bude stačiť .

lynda888
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autory myslím teda že či po čase nestrácajú na kvalite

@anonym_autor mne pretečú. Pri 2-3DC mám silnú menštruáciu a síce som skúsila aj nohavičky so 4 kvapkami (najsilnejšie) po 3 - 4 hodinách pretečú proste. Preto som písala, že ich mám ako rezervu spolu s tampónom.

belle_vie
14. dec 2025

Mne nepretecu ani po 4 h. Potom pre istotu mením, ale ani snuggs ani lindex female engineering mi nepretiekli nikdy. Pretiekli mi dorina magic body fashion kupované zo zalanda.

katka329
15. dec 2025
@anonym_autor

@katka329 a ak sa smiem spýtať používate ich aj s vločkami alebo tamponmi alebo vyslovene len nohavičky, bojím sa totiž či to nepretecie

@anonym_autor buď len tampón ale ak ho nemám ten tampón len nohavičky a nepretrkla som ani počas noci a mám silny menzes každú hod ináč mením tapon keď som mala vložku musela som si na noc dávať dve lebo z jednu som zákazim pretekla