icon

Slipové plavky verzus dlhé plavky

qadamko
6. mar 2025

Ktoré by ste odporučili ?

crazy_cat_lady
6. mar 2025

zvlastna otazka na prevazne zenskom fore, nikto z nas nema bimbisa medzi nohami, tak si kup take, ako vyhovuju tebe.. ak chces, aby si vyzeral ako z 90tych rokov, kup si slipove, ak chces byt kusok modernejsi, tak tie druhe

cyberk
6. mar 2025

Boratove, nech si este vacsi saso ako sa zdas byt

kavasmliekom
6. mar 2025

@crazy_cat_lady náhodou, asi sa vracajú slipove, lebo chodíme raz do mesiaca sa kúpať niekde do aquaparkov a čoraz viac mužov má práve slipové. Už môj manžel povedal, že je nejaky staromódny, že už len dochodcov vidí v kratasovych.

spongebob1
6. mar 2025

@kavasmliekom Gayovia nosia slipove. Nebude to skor tym a nie modou?

kiki68
6. mar 2025

Dlhsie, slipove su vacsinou pre gayov

rooskoliv
6. mar 2025

Chceš sa ísť kúpať, alebo plávať? Na kúpanie dlhšie na plávanie slipové

kavasmliekom
6. mar 2025

@spongebob1 neviem ti na toto odpovedať, nemyslím, že muž vedľa ženy a detí je gay.

spongebob1
6. mar 2025

@kavasmliekom Bisexualy aj gayovia maju deti. Dokonca poznam zopar z nich a v 50 ke nosia obrucky, aby sa prezentovali ako uzasni manzelia a pritom sexuju s muzmi.

svokrinjazykmonika
6. mar 2025

@qadamko fuj slipove nie.

miricka77
6. mar 2025

@qadamko Niektoré názory tu nechápem. To čo je za pausalizovanie,že gayovia nosia slipove plavky. Ach. Mám kamosa,je pri sebe,tučnejší ,a nosí slipove,lebo bermudove sú mu skratka úzke cez stehná.
Ďalší kamoš,určite hetero,nosí slipove,lebo bermudove nemá rad.
To sú také dristy,že slipove nosia gayovia. Každý nosí to,čo mu je pohodlne a čo sa mu páči.
Mne sa slipove na mužovi nepáčia,ale neznamená to,že je hneď gay. A gayov mám fakt rada.

ma77
6. mar 2025

@miricka77 Presne tak aj môj muž nosí celý život slipove a nie je gay ako nepáčia sa mi ale kratasove nechce a neoblečie a čo ho mám zabiť 😁

andrejka2424
6. mar 2025

Mne sa na chlapoch páčia boxerkové obtiahnuté. Môj syn aj muž len také nosia.. Ani kraťasy, ani slipové.

qadamko
autor
6. mar 2025

@cyberk nemusíte za zapájať do každej diskusie a už vôbec nie keď k nej nemáte čo povedať 🙈

jaskolka
6. mar 2025

Môj muž nosí boxerkove plavky,mne to príde ako najlepší kompromis. Syn tiež len také ako tatino chce.