icon

Som divná, ak ma neoslovuje aktuálna móda?

27. jan 2025

Som divná keď sa mi hnusí terajšia móda? Fashion trendy ktoré teraz a v minulom roku frčali? Mám 22 a neviem si na seba predstaviť všetko možné čo nosia dievčatá v mojom okolí. A z toho potom aj vyplýva že si nemám čo kúpiť, keďže všade sú tieto výstrelky.

Strana
z3
enmery
27. jan 2025

Nie si.

januska12323
27. jan 2025

Ani mne sa nepáči ale hnusí? Dnes máš toľko rôznych obchodov a eshopov, že si určite každý vyberie.

autor
27. jan 2025

@januska12323 ano hnusí 😅 voľne rifle, ako vo vreci a na tom mikina pomaly 4xl alebo tie všetky korzárov topy, crop topy. Proste otras.

diewcatqoo
27. jan 2025

Mne sa to tiez nepaci a divna si nepripadam. Nech si kazdy nosi, co chce. Ale tiez mam problem kupit si nieco na seba.

lily246
27. jan 2025

Čo konkrétne sa ti nepáči? Veď teraz je tak široký výber módnych vecí, že každý si niečo nájde.

michaelam2
27. jan 2025

Je to otrasne. Ako bezdomovci. Crop top, nohavice a bunda 4xl. Nerozumiem uplne tym mladym babam preco chcu dobrovolne takto vyzerat 😀

radula17
27. jan 2025

ani mne sa nepáči, nosím v čom sa cítim príjemne.

autor
27. jan 2025

@lily246 bola som sa prejsť na new yorker, a ani jedna vec ma nezaujala. Možno jedine také jednoduché satenové tričko a z nohavíc jedine skinny. Ostatné si neveim ani na sebe predstaviť.

autor
27. jan 2025

@radula17 ja väčšinou chodím športovo, no na dosť príležitosti sa to nehodí

grof_monte_christo
27. jan 2025

Na mladých ľuďoch vyzerá dobre všetko.

autor
27. jan 2025

@michaelam2 no veď ani ja nechápem, akože nech si to nosia to je jedna vec ale kúpiť si niečo na seba je boj. Už pomaly rok som si nekúpila žiadny kúsok. Neveim ani kde hľadať

autor
27. jan 2025

@grof_monte_christo ani nie 😀

lily246
27. jan 2025

Veď nenos voľné rifle ale tesné od pása ku kolenám a dole rozšírené (flared/bootcut jeans). Crop topy na čo? Veď normálne tričká si kúp.
A prečo New Yorker? To je shop s lacnými handrami pre násťročných, nie pre 22 ročnú mladú ženu, ty už vyberaj kvalitnejšie.

really8
27. jan 2025

Ak chodis po obchodoch ako new yorker ani da nedivim ze si si nic nekupila. Je milion obchodov s roznou modou. Aj tou “neaktualnou”.

enmery
27. jan 2025

@really8 Ktoré?

kiwi3
27. jan 2025

ja ani neviem, co je teraz v mode. celkovo mi pride hlupe riadit sa modou. pride mi to, ako keby ten clovek nemal vlastny nazor.

michaelam2
27. jan 2025

Ja nakupujem v mohito a orsay vacsinou. Take ze new yorker tam uz ani nechodim radsej 😀

autor
27. jan 2025

@lily246 Tie som sú skúšala, no otras. Mne sa to jednoducho nehodí. New yorker som uviedla ako príklad.

autor
27. jan 2025

@really8 toez by ma zaujímalo aké obchody mas na mysli

autor
27. jan 2025

@michaelam2 tie dva zmienené mi prídu moc drahé, stále študujem na mesačne na brigáde nezarobili toľko aby som mohla tak nakupovať

viestta
27. jan 2025

Vitaj v svete dospelakov. Ani tvojej mame sa nepacilo co si na seba navesala v patnastich. Ani tvoja babicka nebola spokojna s tym, co na seba zavesila tvoja mama.
Nastastie moda nie je diktat ale uznam, ze teraz hladat nieco co by mi vyhovelo je dost zahul. Ale da sa, len nie v butikoch co su v OC. Tam nekupim ani ponozky.

autor
27. jan 2025

@viestta a kde napríklad? Bývam v medom meste, máme tam jedno oc

really8
27. jan 2025

@enmery tak to neviem co mam napisat na tuto otazku. Ine je nakupovat v NY a ine napr v reserved, mohito. Ak teda hovorim o urcitej cenovej relacii. Tam maju milion strihov aj materialov gati. Alebo uz len na tom about you je tolko roznych veci ze nemas sancu ani len vsetky prezriet.
Mohito ti pride drahe? Aha, ehm. No to uz ti potom asi zostava len trendyol.

oliviakatka
27. jan 2025

neviem, to čo opisuješ ty u nás nosia dievčatá na ZŠ, práveže ma teší, že čoraz častejšie vidim na mladých babách po 20tke nádherné nadčasové elegantné kúsky, nohavicové kostými, saká, minimalistické oblečenie, univerzálne farby, žiadne extrémne potlače ani divoké farby či vulgárne strihy.

ika11123
27. jan 2025

Tiež mi príde tá móda otrasná neznášam široké rifle a mikiny a tie papuče na nohách 😐 ostanem verná slim rifliam či budú alebo nebudú v móde .

mimikarol
27. jan 2025

Ani mne sa to nepači

michaelam2
27. jan 2025

Tak potom pozri este Gate, tam viem kupit normalne tricka aj nohavice, svetriky. A naozaj za par eur.

viestta
27. jan 2025

Hladaj na internete, v sekacoch, vyber sa na nakupy do vacsich miest kde su aj male butiky co predavaju oblecenie

enmery
27. jan 2025

@really8 Ja som napísala niečo o drahosti mohita? Ehm, ze o tom neviem. Ja sa pýtam normálne. Ja nežijem na SK. Ak tam idem do obchodu, je to otras. Úplne iný výber. Ja už z netu neobjednávam, pretože som krpatá a veci si proste musím vyskúšať.

ivik4
27. jan 2025

Co tak ist teda do obchodu pre trosku starsie zeny ako si ty ? Napr. Za mna dajme tomu orsay
Divna neviem ci si no ako baby pisu, naozaj mas z coho vyberat.

Strana
z3