Spánok v spodnom prádle alebo nahá
Myslíte si, že je normálne keď spím v spodnom prádle alebo nahá ?
Doma spím nahá a je mi jedno čo si o tom kto mysli. Som doma 🤣
Ja by som nezaspala s niecim na sebe, je to pre mna nepohodlnne
Tosa fakt na toto pytas. Vsak spi ako tebe vyhovuje. Ci?
Ak máš spoločnú izbu so súrodencom tak nie.
Mne napríklad vždy svokra hovorila, aby sme sa obliekli do pyžamá 😄 s bývalým mužom. Kvôli hygiene. Nespali sme nahí, ale on boxerkach, ja gatkach, tričku. Vždy mu povedala, aby si dal tričko, lebo sa spoti do perín 😄
Neviem, preco ma niekto potrebu toto rozoberat. Ved spi, ako chces. Pokial ta nahu nevidi cela rodina, tak je to tvoja vec.
Ja nechapem ako niekto tak moze spat. Mna by hned seklo, aj v lete. 😆
Ja nechapem ako niekto tak moze spat. Mna by hned seklo, aj v lete. 😆
@basulaak … uz aj ja by som mala stuhnutý krk. Ah, niekedy som sa smaiala z mamy a teraz spím v župane… :D
Myslím si, že je normálne čokoľvek co ti je príjemné a zároveň s tým nikoho neobtazujes a neobmedzujes. Takže kľudne si daj na spanie aj indiánsku masku...
Vsak ako ľahnem tak spím
Je to normálne. Že o tom musíš diskutovať na MK, už nie.
Ak ti to vyhovuje, kludne si daj na noc aj brnenie
Ty si ta co sa pytala ci je ok ak masturbuje a neurobi sa iba ma "prijemne pocity" ze? Podla mna ty nie si ok
Ty si ta co sa pytala ci je ok ak masturbuje a neurobi sa iba ma "prijemne pocity" ze? Podla mna ty nie si ok
@really8 Najprv si over či som to ja a potom píš hlúposti.
hej, hej anonyma si dokazeme overit. V kazdom pripade, ako si sa rozhodla? Pyzamo ci na ostro?
Okej, idem si to overit. Napis svoj nick a potom napis aj do tej diskusie. Urobis to? Ci ako si to mam overit
Je normálne čo vyhovuje tebe. Ja by som holá nezaspala.
bud si uchyl na konovi alebo veeelmi hlupa zenska .. vyber si co je lepsie ... mozno bude lahsi vyber ako to,v com spis ...
ja spím tiež holá akonáhle teplota vonku v noci vystúpi nad 10,11 a viac stupňov.Dneska sa má trochu ochladiť v noci tak dávam lahšie pyžamo.Ale od zajtra ako tak pozerám zase ako holotrt😀
Spať nahý, je najlepšie, čo môže byť 😅 😂
Keby som spala naha,tak periny periem kazdy den. Ked si predstavim,co vsetko clovek v noci vypusta rovno do perin🙈
Keby som spala naha,tak periny periem kazdy den. Ked si predstavim,co vsetko clovek v noci vypusta rovno do perin🙈
@iwesska ja sa práveže spotím keď mám pyžamo.Pokial je teda nad tých 12,13 už.Ak spím holá tak vôbec.Preto som to aj začala takto robiť.Dokonca aj v lete zobudím sa čerstvá ako ryba nedolepená.Kdežto v pyžame som sa stále iba parila aj keď bolo tenké.A to som mimo spálne zimomravec

Akoze doma? Nevidim na tom nic nenormalne