icon

Spíte pohodlne s náušnicami?

13. mar 2024

Spite s náušnicami? Ak áno, s akým zapínaním? Motýliky tie srobovacie ma tlačia, pichaju, chcela by som nejaké mini, s ktorými by sa dalo aj spať.

Strana
z2
lakebabe
13. mar 2024

Spim vobec nedavam dolu mam zlaté vzadu na zacvakavanie menšie

h2
13. mar 2024

Nie, nikdy.

buberova
13. mar 2024

Nikdy

mima1608
13. mar 2024

Nie

pribinak
13. mar 2024

Spim. Ale mam take zacvakavacie. Nie srobovacie

galganka
13. mar 2024

Áno. Malé mini kruhy a v jednom uchu mám aj dve srdiečka zapichovacie. Náušnice si nemením, mám ich nonstop.

unicornlady
13. mar 2024

Nie.

Ja nosievam väčšinou dlhšie visiace.

fairyy
13. mar 2024

ano spim, mam srubovacie, ale netlacia ma, zvyknem dlho hladat kym najdem take co netlacia...v obchode ak sa da skusam a zatlacim na ucho

medyna
13. mar 2024

nespím, mám viac náušníc, väčšinou s kamienkom, perlou a mením ich podľa nálady a oblečenia

muchacici
13. mar 2024

Mám tri malinké krúžky, ktoré mám vždy, ale tie "hlavné" vždy dávam dole, tiež mi vadia 🙂

viestta
13. mar 2024

Mam sktutkovacie, na maticke silikonovu poistku, ktora brani nahodnemu vyskrutkovaniu a este je aj makka

yvanielka
13. mar 2024

Mám tento štýl zapínania, nedávam si ich dole

katica06
13. mar 2024

Áno spím mám kruh ,aj keď som mala tie na skrutky

larinka552
13. mar 2024

Nie, zavadzali by mi pri spanku.

simca06022011
13. mar 2024

odjakziva mam nausnice nonstop na usiach, nedavam to dole. Mam tie na zacvakavanie ako su vyssie na fotke. Vysiace. zapichovacky ma pichaju aj ked ich mam len cez den, cize to by som davala dole, aj rozne nausnice na akcie, vysiace, velke atd si davam dole.. ale kedze v 99% nosim tie iste, tak mam tieto co nedavam dole.. resp. ked ich dam dole neviem ich najst :D tak to ani neskusam

masinka
13. mar 2024

Mam zlate s balonikom srobovacim, dole to nedavam.

bylinka25
13. mar 2024

Spím, nosím náušnice s kĺbovým zapínaním, vôbec mi neprekážajú.
Najlepšie sú tie kruhové.

ndrag
13. mar 2024

Tragus a helix si davam dole iba ak menim nausnicky, lebo sa s tym tazko manipuluje. Ostatnych 7 davam dole na noc, lebo mi vadi v tom spat 😀.

annanoriska
13. mar 2024

Áno spím s naušnicami, nikdy ich nedávam dole, len keď ich čistím

ivangeline
13. mar 2024

Vzdy. Male hrube kruhy donedavna a teraz obojstranne gulicky.

majamat
13. mar 2024

ano, v malych kruzkoch.

ivik4
13. mar 2024

Nie nikdy, hrozne mi to vadi a mam ich viac naraz aj tak

heln
13. mar 2024

ked som nosila klasicke zlate, ake sa davaju detom, tak s tymi som aj spavala. teraz nosim kadejake a davam na noc dole, lebo tlacia.

biankaaaa
13. mar 2024

Áno spím

tiezjedna
13. mar 2024

Spím, ale len preto, že som lenivá si ich odopínať, viem, že by som sa na to vyprdla, ak by šli raz dole, a nechcem, aby mi zarástla dierka. Mám zapínanie ako na fotke, ale bohužiaľ pomerne veľký šuter a občas ma fakt sere.

enusamt
13. mar 2024

V praci a mimo domova ich nosim.. akonahle pridem domov, tak ich davam dole. Takze nespim

1ryba
Odpoveď bola odstránená
ibatanecnica
14. mar 2024

spím, ale mám také malé krúžky, to by ma nebavilo každý večer dávať dolu a ráno zacvakávať.

zuzana76
14. mar 2024

spim, mam male zlate diamanove nausnice s balonikovym zapinanim (srobik), netlacia ma

alexandraas
14. mar 2024

Spim

Strana
z2