icon

Športová podprsenka v mori

22. mar 2025

Dievčatá, ženy, nemáte náhodou skúsenosť ako sa športová podprsenka správa v mori? Mám problém kúpiť plavky, ktoré by mi dobre držali prsia a tieto podprsenky su skvelé, tak rozmýšlam či ich nepouzijem na dofči...

guudy
22. mar 2025

Neporadim, ale skusala si aj plavky od Astratexu? Maju obrovsky vyber roznych strihov aj velkosti..

melanta
22. mar 2025

Predávajú športové plavky, ktoré majú strih športových podprseniek. Pozri značky ako Arena, Speedo, Roxy, O'Neill, Bilabong, Adidas.

majusikk
22. mar 2025

To chcem vedieť ak ja

oceanahory
22. mar 2025

Ano, mam uz roky jednu takuto z Reeboku a vobec nic jej slana voda nespravila👍. Ma ale taky ten pevny lesklejsi material, miestami mi naozaj pripomina neopren 😁, ale teda mam aj tieto plavky z H&M a funguju velmi rovnako, ako akakolvek sportova podprsenka. Takze urcite najdes aj bikiny v tychto strihoch, ako pisali aj baby vyssie.

kiki68
22. mar 2025

Ja nosim iba sporty bras plavkove, ako ja nosim casto neopren na tom a mam velke prsa. Cize naozaj nemienim riskovat to, ze cosi vybehne ako davam dole neopren pred 20 muzmi okolo. Ne, ze by to neprezili 😂😂😂 Ja mam od adidas, puma, potom nejake z tych znaciek pre potapacov

kiki68
22. mar 2025

Inak aj podprsenka vydrzi v bazene a mori ( odskusane), ale moze vyblednut od tej vody.

belle_vie
22. mar 2025

Abraka a Yoginess zvyknu mavat sportove podprsenky, v ktorych sa da ist aj do vody, aj plavky v sportovej verzii.
Len teraz nemaju novu kolekciu,tak v maji zvyknu uvadzat.