Ste spokojné s kabelkami Dajana Rodriguez?
Dobrý deň ako ste spokojne s kabelkami?
@kris_tin257 dokonca 😅😀 to už je riadne zúfalé. Takto posielať kupóny len aby si to niekto kúpil.
@veverickav ja viem, že jej otec je cudzinec. Ja som reagovala na to, že nemám záujem nosiť obrovský napis na kabelke cirkusantského mena. Buď to mala nejak pozmeniť, alebo dávať len logo. Takisto ako napr meno Anka Mrkvičková je normálne meno ale nepotrebujem ho v tej podobe nosiť na kabelke
@vevapeto kvalitne?...co je na nich mozno okrem sitia kvalitne ked su zostrojene s rovnako beznych komponentov ako hoc ake ine kabelky?...umely kozenkovy material sa predava doslova vsade a kvalita je aj tak stale ta ista ze sa to oderie, kovove casti su tiez ten samy proces galvanizacie pochadzajuce z fabrik s lacnou pracovnou silou z Ciny, z Turecka aj z Indie, este aj zipsy su to iste a toto vsetko sa da najst este aj u nas v roznorodych galanteriach ...takze doslava ona nieje v nicom inom ina nez v jej marketingu a v jej precackanych dizajnoch
Pozerám tie kabelky, možno by som si niečo vybrala, ale za mňa sú drahé.
Mne sa páčia tie, kde nie je vidietelny napís "D.R.". Nemám veľmi rada viditeľné značky. Tie bez toho napíšu môžu byť. Už by len tá cena mohla byť tak -70% 😀
@personality nuž čo,povedia že ručná práca.
Za mna su nevkusne. Jednu by som si mozno vybrala, ale tie ceny, za tu cenu si kupim aj dve alebo jednu a univerzalnu co pojde k roznym stylom a nie tieto kikiriki farby, vzory. Ale kazdy ma iny vkus a tie kupony boli aj u nas a tiez ich nikto nevyuzil 😀
@sashabb presne. Viac než zrejmá "inšpirácia" Lady Dior kabelkou
@kris_tin257 tiez mi chodia tieto kupony a aj ked som ich ponukla dalej, nikto ich nechcel 😀 takze rovnako skoncili v kosi.
@jani854 máš ešte ten kód prosím ťa a dokedy je platný? ďakujem
@skaredekacatko ja mám ešte zľavové poukazy, ak máš záujem, môžeš využiť 😊 platia do 15.1.
70€ zľava pri nákupe nad 160€
SK1124SDM3A5T7
SK1124SDM3FVMM
SK1124SDM34WXB
SK1124SDM3NMQL
@multimlok ďakujem už som zohnala a kúpila vyraba sa
Dobrý deň, vyhrala som 70€ zľavový kupón na nákup nad 160€, kupón nevyužijem preto ho rada posuniem ďalej za 10€. Je avšak platný iba do 7.5.
Dobrý deň, vyhrala som 70€ zľavový kupón na nákup nad 160€, kupón nevyužijem preto ho rada posuniem ďalej za 10€. Je avšak platný iba do 7.5.
@klaudia215 tie kupóny sa posúvajú zadarmo keďže ho ma každá tretia.
@klaudia215 tie kupóny sa posúvajú zadarmo keďže ho ma každá tretia.
@ninusa221 u nás bývali pravidelne pohadzané v schránkach, aj v časopisoch boli strčené 🤷🤷🤷

@aurora33 mne tieto super kupóny prišli poštou, asi 10 ks... Nevedela som čo s nimi nikto ich nechcel ani zadarmo tak skončili v koši 🙈