icon

Ste spokojné s menštruačnými nohavičkami?

anabelik
19. jan 2026

ahojte, ja by som sa len chcela spytať akú skúsenosť máte s menštruačnými nohavičkami, hlavne ohladom pretekania úprimne moc tomu neverím.. a ktoré najviac doporučujete. dakujem krásne

vypliprud
19. jan 2026

Perties, vyskusala som rozne, ale tieto su podla mna top

lenka7477
19. jan 2026

Dcéra má z DM zn. Jessa - spokojná je veľmi, už 2 roky ich používa - má 5 kusov

o__o
19. jan 2026

Pozri milion predchadzajucich tem

sara07
19. jan 2026

používam na konci , dm ,

anonym_0dc303
19. jan 2026

@anabelik ja na nohavičky nedám dopustiť, ale prvé dni ich mám iba ako doplnok ku kalíšku. Na noc a ďalšie dni kľudne aj samotné. Za mňa dorina, wuka, tenšie me luna.

lenvam
19. jan 2026

@anabelik ak máš silnú menštruáciu určite bez niecoho(vložka, tampón, kalisok) nie lebo pretecies. Minulý mesiac som ich skúšala 1x rovnako ako vložka za hodinu pretiekli tak ich používam v prvé dni ako poistku proti preteceniu.

zajinkakoni
19. jan 2026

@anabelik prvé dni s tampónom, potom len nohavičky. Sú úplne perfektne, mám asi 7ks, dcéra tiež odporúča

anonym_87615e
19. jan 2026

@anabelik ja už iné ako nohavičky nepoužívam. Mám najmä od snuggs, tie mi vyhovujú najviac, väčšinou mi stačia tri ks na deň. Ale určite záleží od intenzity krvácania, zo mňa ide väčšina krvi na wc takže tie nohavičky toho nemusia toľko pojať a fakt nikdy nepretiekli, ani keď do nich šla krv nárazovo. Ale viac krát som v diskusiách čítala že ženy so silným krvácaním musia meniť často alebo ich používajú spolu s inými pomôckami, tak ako je aj tu spominane