icon

Strieborný zásnubný prsteň a zlatá obrúčka

4. feb 2025

Máte niekto takúto kombináciu? Dostala som strieborný zásnubný aj keď som vždy chcela zlatý. Veď nebudem sa sťažovať, hlavne že som nejaký dostala. 😂 Ale obrúčky by som chcela zlaté. Nemáte niekto takúto kombináciu? Ak máte môžete sem pridať fotku? 🙂

Strana
z2
megg1
12. feb 2025

Mne sa to takto velmi paci 😊 a dnes je to aj velmi moderne takato kombinacia pripadne cisto len striebriste sperky, posobia elegantnejsie, ale vzdy je to samozrejme o vkuse. Vacsinou mladsie zeny volia striebro, biele zlato, pripadne platinove. Ale teda pytala si sa, ci kombinovane k sebe pasuju, tak ano pasuju.

nevenka
12. feb 2025

@tina1549 aha...no napriklad, ja snubak nenosim, lebo mi nie je dobry na niktory prst poriadne, ale istu dobu som nosila na jednej ruke snubak a na druhej obrucku, ze nie na jednom prste. Takze to by neslo?

nevenka
12. feb 2025

Ja som vyslovene studeny typ a mne sa sice zlato paci, ale nemozem ho nosit, vyzeram strasne, ja musim mat biele zlato alebo striebro. A este ruzove mi ide.
No tak ak to mas naopak, tak neviem, co s tym ides teda spravit...🤔.

gazpalm
12. feb 2025

Ja ani neviem kde v dome mam obrucku a snubak 😀kazdopadne snubak bol biele zlato a obrucka kombinacia zlte/ biele ...tak max 2 roky som to nosila spolu , potom som vyradila snubak-furt mi ten kamen nieco zatrhal a nakoniec som dala dole aj obrucku 😂 ja len na margo toho , ze mi pride komedne take -pre mna blbosti riesit ..ale ak ti na tom tak zalezi , sla by som do bieleho zlata k tomu snubaku ...ak sa ti paci zlte zlato , tak snubak nenos , alebo striedaj

Strana
z2