Stylové šaty pre plnoštíhlu postavu do 20 eur
Baby prosim Vas su teraz vypredaje,v aprili idem kolegovi ma 50tku,ake saty zvolit?take nadkolena ak sa da,posielam aj foto mojej postavy,,,boky a brucho,aby zakryli,poprosim foto,popr.link,saty si nemozem dovolit velmi drahe max do 20€,dakujem za rady
Ja by som nešla do čiernych vôbec. Smaragdovozelena, červená, kráľovsky modrá sú podľa mňa farby vhodne pre plnoštíhle ženy. Nemáte čo skrývať 😉. Ak sa zvolí správna farba, tak vaša postava vynikne. Ja som štíhla hetero žena. Ak by som ale bola z druhého brehu, tak by ma určite priťahovali plnoštíhle ženy. Viac sa mi páčia vhodne oblečené plnoštíhle ženy ako vhodne oblečené štíhle ženy. Tak to mám nejako nastavené.
nohavice a sako to nemoze byt? vsetky tie co si dala sa nehodia, to z teba urobi len vreco
potrebujes poukazat na pas, cize nejake sako do pasa mozno
Ak si športový typ, ze ani nevies aky strih siat, tak by som kludne isla do nohavic a peknej blúzky, zaujimave doplnky co dodajú taky slávnostný efekt
Autorka, musia byť tie šaty nad kolená? Pretože ak má človek nadvahu a sú tie šaty trošku dlhšie, tak opticky jej pridávajú na výške a opticky ju trošku zúžia. Keď je niekto nižší a má nadváhu, tak s kratkymi šatami vyzerá objemne. A opticky pomôžu ešte aj vysoké lodičky.
@ankare autorka chce, aby sa jej zakrylo brucho a boky. Ty si poslala foto šiat, ktoré sú vyslovene pre štíhle ženy s pekným driekom.
@dudos tie su uplne neforemne, este viac ju rizsiruju.
https://www.zalando.sk/evoked-vila-vitenley-34-... nar tato baba moze byt v tvojej velkosti, pohladat nieco podobne
https://www.zalando.sk/only-carmakoma-carcaroli... mozno taketo nejake sako, cierne nohavice, cierne lodicky
@zuzana76 no skusim nieco popozerat
@stanulienkat myslis saty pod kolena?este take som nasla na bonprixe
Dakujem.dievcata,skocim kuk do OC a skusit aj nejake dlhsie saty ze ako to ukaze
tie satz, co si vkladala ti pridaju aj 10 rokov, skus este pouvazovat, co by si vyuzila a radsej kupit nieco vhodnejsie
@zuzana76 a overal ak by bol.hore obtiahnuty to by zas zle ukazalo ze?
podla mna nie, praveze baculka by si mala dat obtiahnutejsie, nie volne saty, ktore z postavy urobia balon
Ak mas vacsie prsia, tak veckovy vystrih, ja si davam bud este tielko alebo ai zasijem vyssie vystrih. Lebo aj ked ine by v tom tak prsia nebolo vidno, v mojom pripade pomaly aj rolak vyzera vulgarne 😂 Zalezi od siat.
Obtiahnute pod prsiami nech zvyraznis uzku cas pod prsiami nevznikol snehuliakovy efekt.
@zuzana76 nasla som tu v bazari jeden overal celkom sa mi paci a na to sako
@jasminet a tie si kde nasla
Bajahuc.sk hladaj aj na nete zavinovacie šaty.
@katkaseiner no v Bonprixe som na svadbu kupila za 24, potom ich mali dokonca za 16, zlacnene. Krasne su. Takze da sa. Len Bonprix je risk a treba vela skusat a vracat 🙃.
@ankare tie druhe cierne mam, nosim to ako tricka, od siat to ma daleko. Aj ked je to pekne a elegantne, je to tenka bavlnka, nedrzi to tvar ani nic

Bonprix