Stylové šaty pre plnoštíhlu postavu do 20 eur
Baby prosim Vas su teraz vypredaje,v aprili idem kolegovi ma 50tku,ake saty zvolit?take nadkolena ak sa da,posielam aj foto mojej postavy,,,boky a brucho,aby zakryli,poprosim foto,popr.link,saty si nemozem dovolit velmi drahe max do 20€,dakujem za rady
Maju aj vinove (ale asi male cisla len), pudrovoruzove...
za mna, tieto saty co mas napr. na fotke, urobia so sirokej zeny este sirsiu. Aj ked to odporucaju, a aj kadejake ackove strihy.. ja mam velkost 44, a v takychto som este vacsia velryba, siroka, kedze nemam velky zadok, ale skor ruky, prsia... Trickove saty su handricky. To nie je elegantne ani vhodne na oslavu. AK nemas na riadne saty, zvolila by som nohavice a top, predpokladam, ze nieco v skrini najdes ( riadne saty = kvalitna latka pevna, co aj tvaruje, napr. puzdrove saty perfektne sedia , byvaju so zipsom vpredu alebo vzadu, ked si pod to clovek da napr. tvarovacie oblecko tak uplne super, myslim ze mam aj z bonprixu nejake, ak volnejsie, tak zase treba skusat)
a duplom tie saty s pasom pod prsiami.. to v tom vyzeraju zeny ako tehotne... :D a este ak maju velke prsia.. no ja vyzeram v tom ako dojka (ako o sebe hovorim, bez urazky akejkolvek zeny, co to nosi)
Tie, co som si kupila na svadbu vlani, uz nemaju, ale boli svetlomodre s kvetmi, to asi nie aj tak na teraz.
@simca06022011 ale aj trickovina vie byt pevnejsia a je aj elastickejsia, prisposobi sa, hlavne, ak do vsetkeho su prsia az prilis velke. Ja mam s tym problem, ze puzdrovky si musim dat sit, aj to dokafru niektore krajcirky, skoda reci. A vacsie cislo mi je vsade velke. Proste je to problem pri pevnej latke a zasevky su dakde pod klucnou kostou, len nie na prsiach. Ked budu deti vacsie, idem skusat 1 strih, co som si upravila a z takej pevnejsej teplakoviny, len treba na to cas, so zipsom.
Ale suhlasim, ze puzdovky su pre nas typ postavy najlepsie, len aj musia sediet. V BB je jeden polsky obchod, teda tovar maju aj z Polska a tam sa daju aj lacnejsie vybrat a maju aj puzdrovky. Ale treba mat na to aj cit a cas. Objednavat je loteria, ked nemas konfekcnu postavu.
@nikelca tieto su kraaasne... :D
@nevenka tak urcite sa najdnu, jedny z tych trickovych siat ktore som videla tu v prispevkoch nie su vhodne ako saty. TO ja nosim doma k leginam. Alebo max ako top k oblecku. A hlavne tie strihy. Iste verim tomu, ze riadne usite saty mozu byt aj z bavlny, teda trickoviny... pripadne z tych elastickyh materialov (ako su tie cierne z bonprixu, so zavinovacim efektom - tie mam doma asi 4x v ciernej :D)
napr taketo som mala ako druhe na svadbe (ako host), len v inej farbe
https://www.londonclub.sk/saty-se-zavazovaci-ma...
ale to bola jednorazova investicia, saty po par praniach gajda (tie co mam ja stali cca 40EUR)
Ja mám podobnú postavu a tiež veľké prsia. Vždy vyberaj tak, aby mali vpredu výstrih do tvaru V. V páse užšie a dole voľnejšie. Nie celé úzke, vypasované. Prípadne v oblasti pŕs nejaké riasenie. Tak mi radila módna poradkyňa, čo sme mali raz v práci. Máš pekné nohy, takže kľudne dĺžka len po kolená.
@veronicka1901 dakujen
Tak.ak mas vacsie brucho logicky z teba nebude asi modelka xxs. Urcite si chochmesnejsie a.postavu tvaruju aspon ako-tak nie.ako.tie vrecia co si sem zavesila... lebo toto su podla mna saty pre tehotnu.a to.mi.mozes verit som v 8 mesiaci.a.presne take.teraz nosim
NIE
lepsie ako modre, ale nepacia sa mi
Nevyberaj si take zuzene pod prsiami, skus sa inspirovat napr. tu https://www.blankastraka.cz/typ-postavy-jablko
@lienka.7 je to doveryhodna stranka nevies?
@banalu nooo tie su pekne
Tieto sú pekné, tie posledné červené

@autorka hladaj podla mna puzdove, take s volnou siluetou alebo naopak riasene pod prsiami/na pase Ti pridaju paradoxne kila. Ak si vyssia, hodim Ti sem jedny z bonprix, pockaj, su krasne, len ja mam 152 cm a mne boli dlhe, musela by som hooodne upravovat, to sa mi nechcelo s tym babrat.