icon

Sú tieto letné šaty príliš vyzývavé?

1. jún 2024

Mali sme s mužom potýčku. Dosť je v poslednej dobe nervózny ako sa obliekam, že nosím samé šatičky sukničky topíky. Že vraj chodim veľmi odhalená. Ale ako mám chodiť v lete? Nebudem stále len v tričku a rifliach ako nejaká nezaujímavá puťka.

muchotrafka298
1. jún 2024

@nevenka pisala som o modelke na foto Tam vela robi aj poza, retus, filtre, aj to, ze vyzera velmi stihla a tie prsia proste na nej "odstavaju" a pritahuju pozornost. Beznych zien ma takuto postavu, ze velmi chuda s velkymi prsami, nie az tak vela.

mamamasama
1. jún 2024

Mám takú postavu, nosím také šaty bežne. Pre mňa vyzývavé nie sú. Nebudem chodiť vo vreci len preto, že vyzerám dobre.

minenkak
1. jún 2024

Úplne obyčajné šaty

autor
1. jún 2024

@322sima123 mne sa milión krát stalo, že na mňa vytrubovali chlapi aj keď som behala, poprípade aj v situacii že som mala nohavicový kostým. Podľa mňa sa ako ženy musíme odosobniť od toho, že z nás nejakým úbožiakom stojí, lebo to často s oblečením nemá nič

mamamasama
1. jún 2024

@muchotrafka298 takze ak nemam postavu a oblečiem si ich, je to v pohode, ale ak cvicim 20 rokov, mam pevne prsia, vysportovany zadok a ploche brucho, tak som vyzyvava? Nie je to tak troska diskriminacia? Alebo len zavist? Mam obtiahnute saty asi v kazdej farbe a dlzke. Bezne nosim midi s dlhym rukavom aj do kostola. Som kompletne cela zahalena a aj tak je zle? Len preto, ze sportujem a zdravo sa stravujem? Toto je nonsens! 🙈

autor
1. jún 2024

Minule som mala šaty s áčkovou sukňou to bol tiež problém, vlastne všetko čo ma odhalené nohy a ramena je problém. Ja už neviem ako ho dať do laty. Väčšinou len zahlásim niečo v štýle “zabijem sa keď mi to pristane?” Mám pocit že jemu nevadí ani tak čo si obliekam ale to, že som proste pekná, sebavedoma a vyžaruje to zo mňa.

minenkak
1. jún 2024

@322sima123 inak vieš o tom ,že aj ty vzrušujes aj iných chlapov, ako tvojho a určite nejeden, keď si robil dobre,tak myslel na teba .Však predstavivosť a fantázia sú úplne normálne.To naozaj niekto, nad takýmito vecami rozmýšľa?Myslím,že ty si väčšia úchylačka ,ako ten ,čo si drnká a myslí na peknú ženu

aurora33
1. jún 2024

Šaty su úplne v pohode. Problém bude niekde inde a to v zakomplexovanom chlapovi.

barborachors
1. jún 2024

ja nosím aj kratšie a môj muž ma chváli, aka som sexi kočka. Tvoj muz je žiarlivý bulo, sorry

tykat
1. jún 2024

@barbora0308 no presne, prve saty pohoda kludne aj 10cm by mohli byt kratsie, tie druhe su dobre tak na stresy ci po par krokoch netrci zadok. A uz od pohladu na pozu modelky je jasne ze ide po chlapoch 😁

koniarova
1. jún 2024

Hlavne tie šaty vyzerajú lacno. Materiál je o ničom.

arianna25
1. jún 2024

Mne sa tie šaty páčia. Ty nos v čom sa cítiš dobre. Nemal by ti muž do toho kecat.
Ja nemám dokonalú postavu a nechodím vo vreci, iba občas prižmúriť oko nad menšou nedokonalostou. Milujem leto a nenechám si kaziť chuť nosiť pekné letné veci.

muchotrafka298
1. jún 2024

@mamamasama oblec si co chces, mne je to jedno. Nech si kazdy nosi co uzna za vhodne. Ked sa v tom citis dobre, obliekaj si to, co sama chces. Co je nonsens? Ze malo zien ma postavu, ako modelka na fotke, ktora je vyrestusovana? Ved je to pravda. Hej jasne, vsetky od zavisti nespime, ze nemame postavy ako modelky na fotkach. Ale prosim Ta. Co myslis, preco nie su saty fotene na realnych zenach, ktore by nasli na ulici alebo v obchode? lebo ty to nevyzeralo tak, ako by chceli ani po retusi. Lebo ta fotka predava produkt.
Toto nie je predmetom diskusie, ale to, ze ci su tie saty vyzyvave alebo nie. Neriesime, kto ma aku postavu, ci si ich da alebo neda. Mne je to uplne fuk. Za mna su hlavne z lacneho materialu, ktory vyzera ako handra podla obrazka.

beronsche
1. jún 2024

@322sima123 muži čo DOVOLIA ženám?
Ty si sa teleportovala z 19.storocia? Alebo si len chorobne submisivna, nesamostatna žena, racionalizujuca si rozkazovanie svojho muža?

Tak predsa v normálnom vyrovnanom a respektujucom vzťahu to predsa nefunguje tak, že jeden druhému dovoľuje..
Múdry muž nie je ten, čo rozkazuje žene, ale ten, čo svoju ženu rešpektuje a váži si ju.

muchotrafka298
1. jún 2024

Ja by som sa este opytala autorky, ze ako sa oblieka tvoj muz. Kedze mu vadi tvoje oblecenie. Za mna ked sa vies obliect vkusne, tak je to jedno snad, ze co mas na sebe. CI saty, suknu, overal, kratasy.

muchotrafka298
1. jún 2024

@beronsche juj tuto pri dame s tymto nickom setri energiou. Lebo co muz dovoli zene je len slaby odvar, pockaj co bude riesit na Halloween.

betulinka1
1. jún 2024

Ak mas peknu štíhlu postavu, nemusis mat velke prsia, tak tie saty tu Ok. Jednoduchý strih, nic vyzývavé to podla mna nie je.

beata_k
1. jún 2024

@beronsche Mudra zena vie byt akrativna aj bez toho aby jej bolo vidno pol rite. Tym nemyslim tieto saty. Tieto su uplne v pohode.

beronsche
1. jún 2024

Autorka - mne sa tie šaty nepáčia, nie preto, že sú vyzivave, ale preto, že pôsobia lacno.
Ale nepáči sa mi, ani to, keď sa muž snaží rozkazovat žene.. zrejme má ten tvoj problém so sebavedomím a dôverou.. a svoje ego si zvyšuje tým, že teba sa snaží "riadiť" a ukryt pred svetom, aby si náhodou nešla za lepším..
Skús sa s ním porozprávať, ale ak je to ziarlivec, neviem, či niečo dosiahnes.
Lebo toto nie je o oblečení, ale o jeho nastavení..

beronsche
1. jún 2024

@beata_k ja tomu hovorím súdna žena. 🙂
Ale samozrejme súhlasím.
Na druhej strane, ak nie je sudna a má potrebu prvoplánovo pútať pozornosť, je to jej vec a chlap do toho nemá čo kecat. Veď si ju takú vybral, tak mu hádam vyhovovala..

beata_k
1. jún 2024

@beronsche No to je tiez pravda 😁

alison11
1. jún 2024

@beronsche Presne súhlasím veď ani ja nerozkazujem mužov čo si má obliecť nech si oblečie každý v čom sa cíti pohodlne a dobre.

lienka.7
1. jún 2024

Autorka, keď chceš názor, tak daj sem tvoju fotku v nich a nie stiahnutu z netu 🤦‍♀️
A mimochodom ešte aj upravenú z photoshopu... predpokladam, ze tak ty vôbec nevyzerás

0silvia0
1. jún 2024

@322sima123 muz nema co zene dovolovat a nedovolovat. Moze povedat svoj nazor, dovolovat a nedovolovat moze svojej neplnoletej dcere. Manzelka je dospela, svojpravna.

autor
1. jún 2024

@koniarova bola to demonštračná foto, ide o strih. Farba ani materiál take nie su, toto je prvé čo mi internet našiel.

barbora0308
1. jún 2024

@koniarova Suhlas a osobne za mna aj farba...🫤. Ked uz fialovu/ruzovu, tak zvolim iny odtien, toto mi pride tak pre 13 rocne dievcatko, nie pre dospelu zenu. Je to ale iba moj nazor a vkus, autorka nech si oblecie co uzna za vhodne.

autor
1. jún 2024

@muchotrafka298 oblieka sa tak neutrálne. Nezakladá si na nejakých outfitoch, ale oblieka sa vkusne, neformálne (pokiaľ to situácia dovoľuje). Proste tuctový štýl, čo neurazí ani nenadchne

liusa82
1. jún 2024

to kto tu dáva tieto primitívne témy? toto ozaj niekto považuje za vyzývavé?😀 odpovedz mu, že si teda budeš burqu obliekať či bude spokojný😀 ako ja fakt nechápem,či je daná téma niekedy zo srandy alebo to myslia naozaj

mamamasama
1. jún 2024

Toto sú tvoje slová. Ty píšeš, že ide o postavu

muchotrafka298
1. jún 2024

@mamamasama ano zalezi na postave. Lebo takyto typ siat nie je urceny na kazdu postavu, pretoze odhali kompletne kazdy nedostatok. Co je fakt. To nie je ziadna urazka. Ale jednoducho obtiahnute saty take su. Kedze ich sama nosis, tak by si to mala vediet najlepsie. Nikde som nepisala o veku. A urcite sama uznas, ze kedze mas podla teba postavu do toho vhodnu, tak na tebe tie saty vyzeraju urcite lepsie ako na zene, ktora ma 30 kg nadvahy napriklad. Preto som pisala, ze nie su pre kazdu zenu.