icon

Sú tieto nadkolenné čižmy ešte moderné?

4. jan 2025

Ahojte, kúpila som si čižmy, keď som ich videla hneď sa mi páčili podobné som nosila pred 10 rokmi. Priateľovi sa veľmi páčili no keď som ich ukázala kamoške hneď spustila aké sú hrozne, nemoderne, nevkusne a neviem co ešte. Ano, viem že mám nosiť čo sa mne páči no dosť ma zneistila či sú naozaj nemoderne a nevkusne 😄. Toto sú oni, posielam link https://www.zalando.sk/evenandodd-cizmy-nad-kol...

Strana
z3
huxy
4. jan 2025

Podľa mňa sú úplne v pohode a hlavne nerieš čo ti povie kamarátka.

denisa_deniska
4. jan 2025

Podľa môjho názoru, každá žena, ktorá sa oblieka aj trošku elegatne, by mala mať v šatníku takýto typ čižiem. 🙂 sú pekne, objednávaj

lindous
4. jan 2025

Budem sa opakovať, ale dnes naozaj môže byť moderné všetko čo vie človek predať a čo vie dobre skombinovať, ja som napríklad vôbec neprepadla trendu čím širšie nohavice tým lepšie lebo v tom vyzerám ako vo vreci a stále nosím skinny džínsy, tak neviem či sa chceš podľa mňa riadiť 😅... ale ja presne takéto čižmy v botníku mám, mne sa páčia, k môjmu štýlu a zvyšku šatníka sa podľa mňa hodia a to je pre mňa podstatné...

gab1sol
4. jan 2025

Nie síce tieto, ale niečo veľmi podobné mám aj ja. Neviem si ich vynachváliť, aj keď majú opätok, sú veľmi pohodlné. A keď sa správne nakombinujú, vôbec nie sú nemoderne a nevkusné.

stanulienkat
4. jan 2025

Uplne normalne cizmy. Okrem toho, moda sa stale opakuje.

pralinka86
4. jan 2025

Nosi sa vsetko. Ide o to, aby si to spravne aj vedela skombinovat.
Ty by si si inak mozno tiez neobliekla ci neobula vsetko co ma kamoska.

kataina
Autor odpoveď zmazal
zeldia
4. jan 2025

Mne sa veľmi pacia 👍

autor
4. jan 2025

Akože ano nosí sa všetko, hlavne keď vidím dnešné dievčatá v tych bedrových rifliach alebo chlapci s trvalou 😄 tieto čižmy mi prišli pekne k dlhému kabátu alebo trenčkotu

vanilkovazmrzka
4. jan 2025

Jezis to su problemy

slecnazkosic
4. jan 2025

Pekné sú, ženske a moderné🙂

wolf_
4. jan 2025

Možno sú nemoderné, ktovie 😁 Zisťujem, že sa prestávam v aktuálnej móde orientovať 😁
Ale mne sa veľmi páčia 😍

1sally12
4. jan 2025

Dobré sú👍

biba_18
4. jan 2025

@denisa_deniska ja si myslím presný opak - ale ak sa autorke páčia…

micusa2222
4. jan 2025

za mňa parádne,,,,len si daj kratšiu sukňu, aby ti vynikli..no a za kamarátku len jedno slovo- závisť..

biba_18
4. jan 2025

@micusa2222 a možno vkus… mne takéto čižmi prídu vulgárne, prečo hneď závisť? ty všetko každému závidíš??

denisa_deniska
4. jan 2025

@biba_18 tak každý máme iný vkus, ale úprimne, neviem ako môžu pôsobiť takéto topánky vulgárne 🙈 možno ešte keby boli latexové s 15 cm opätkom 😁

hygienka
4. jan 2025

Tak chlapci s trvalou tu boli už pred 30 rokmi. História sa opakuje 🤣 môj oco sa ženil mal biele ponožky v mokasinach a trvalú 🤷

evcagabi
4. jan 2025

Taketo som nosievala este do minulej zimy. teraz som este nezhodila kila po porode a vyzeram v nich komicky ked nemam nohy ako laň tak na mna cakaju do dalsej sezony. Su krasne, keby nemam objednavam hned

deborahzelenkava
4. jan 2025

Tak na mna posobia tak trochu retro, ale zas ked vidim aj napriklad v skupine outfity tie gycoviny a tych 200 lajkov na tie gycoviny, tak tieto cizmy su este okay.

nikaeli
4. jan 2025

Mne sa napr. nepáčia tie dnešné kabáty, ktoré vyzerajú ako zo starých plyšákov z babkinej pivnice 🤷🏻‍♀️ nosia ich všetky moje kolegyne a ani jednej som nepovedala, že sú nevkusné 🤪 každý má iný štýl a mne je úplne jedno kto si čo oblečie. Kľudne si tie čižmičky kúp, ak máš peknú postavičku, budeš kočka 😊

tykat
4. jan 2025

@biba_18 veru, tieto cizmy maju od elegancie velmi daleko.
Ale ak sa niekomu pacia tak preco nie. Lepsie ako "valenky" macka Pú.

bielasovicka
4. jan 2025

Mne sa páčia, sú fajn 👍

andrea2667
4. jan 2025

Jeeej, podobné som mala a vynosila som ich pokiaľ sa nerozsypali. Odvtedy som podobné nikde neobjavila. Vďaka za tip.

autor
4. jan 2025

Ešte baby prosím tie čo ich máte, čo k ním nosíte 😄 či proste len krátke sukne a šaty? Rozmýšľam že aj na úzke rifle by mohli byt pekne

saxana000
4. jan 2025

Keby som sa riadila tym ze mam nosit co je v mode chodim uz tri roky po svete asi nahata.neznasam zvoncaky bedrace vysoky pas crop topy oversize roztrhane obludne napisy vrubky platformy.. chvalabohu ze aspon podprsenky nohavicky a ponozky sa nemenia..kludne nos co sa ti pači a na modnu policiu sa vykasli.

candii
4. jan 2025

Mne sa takýto typ čižiem veľmi páči , sú krásne

zuzinka888
4. jan 2025

Tieto budu vzdy in k satam ci sukni. Nemoderne je ich nosit k slimjeans.

andrea2667
4. jan 2025

Ja som ich nosila k sukniam normálnej dĺžky, t.j. tesne nad alebo pod kolená, alebo k trojštvrťovým nohaviciam. K extra mini by mi asi pripadali vulgárne. Ale tiež je to vec vkusu, štýlu, príležitosti.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3