icon

Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?

4. máj 2025

Dievčatá, idem na prijímanie neteri. Treba mi lodičky, ja vôbec také topánky nenosím... Čo som skúšala teraz pár, tak boli vyššie opätky a dosť úzke... Jedine tieto boli ako tak pohodlné, akurát neviem či to nie je skôr pre staré tetku...čo na ne poviete? Mám 41 rokov, tak zas nech nevyzeram odveci...

Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?
buberova
4. máj 2025

Čo sa týka topánok tak ja osobne by som si ich nekúpila lebo by som sa cítila ako tetka. Ale naozaj sú univerzálne a vyzerajú byť pohodlné a nemyslím si že by spravili faux pas. Len proste nie sú také typicky moderné instagramové.

Sukňa je v pohodičke 🙂

esther100
4. máj 2025

Mne sa tie topánky k tej sukni moc nechodia

autor
4. máj 2025
@buberova

Čo sa týka topánok tak ja osobne by som si ich nekúpila lebo by som sa cítila ako tetka. Ale naozaj sú univerzálne a vyzerajú byť pohodlné a nemyslím si že by spravili faux pas. Len proste nie sú také typicky moderné instagramové.

Sukňa je v pohodičke 🙂

@buberova ďakujem 🙂

kikusenka1
4. máj 2025

Na prijímanie nemusíš mať lodičky... a vlastne lodičky nemusíš mat obuté nikde...

gov
Odpoveď bola odstránená
aurora33
4. máj 2025

Tie topanky su hrozné. Veľmi škaredé.

lucia13022023
4. máj 2025

No za mňa nie. Určite nie čierne a určite nie tieto. Také by si neobula ani moja starká 😁

esther100
4. máj 2025

Pokiaľ tie topánky chces len do kostola ,tak na tú chvíľu je to jedno,do kostola sú vhodné,poprípade ešte na nejaky obed..pokial ich chces ešte nejak využiť,tak by som ich určite nakupovala ,ozaj sú ako pre starú tetu.a inak by som k sukni a čiernemu topu asi hľadala niečo béžové

januska12323
4. máj 2025

Mne sa skôr nepáči sukňa ako topánky ale reálne to nie je módna prehliadka tak si to v pohode môžeš obliecť ak sa cítiš dobre, bonton dodržaný.

michaela329
4. máj 2025

Budem mať 40 a určite by som si toto nekúpila... radšej pekné mokasíny.

simsalabim
4. máj 2025

Za mna uplne v pohode univerzalne lodicky. Neohuria, neurazia, su take neutralne. Kiezby som si mohla nieco take dakedy obut 🙈

kaja0210
4. máj 2025

Každý má iný vkus,ale tieto sú fakt ako pre 55+ Ale aj tá sukňa. Sorry a teraz nemyslím, že si máš dať krátku sukňu alebo veľký výstrih, to neznášam ani ja....,ale toto nieeee.
Na druhej strane je to prvé sväté prijímanie a podstatné je tam úplne niečo iné. 🙂

modrahruska
4. máj 2025

Ja som uz davno prestala riesit co si kto pomysli a obliekam sa v prvom rade pohodlne, pre topanky to plati obzvlast. Ak su pohodlne, pokojne si ich obuj, stokrat lepsie ako tackat sa v takych, co v nich nebudes vediet chodit. Ja momentalne tiez zhanam nieco slusne na nizkom popdpatku a vyber je bieda…

janetinka27
4. máj 2025

Ahoj, mozes mat akekolvek topanky, aj stekle aj sandale, tenisky, cokolvek, nic nie je nevhodne, staci ak sa pacia tebe.nohy budes mat aj tak v lavici, ak bude vsak privela deti a bude plny kostol, mozno budes stat.takze nieco, v com vydrzis

mishka81
4. máj 2025

Za mna bud tie topanky alebo sukna. Spolu to uz bude velmi tetkovske 🤷🏻‍♀️

dadis
4. máj 2025

ja som tu suknu hodila do gpt so zlatymi doplnkami, kabelku by som urcite mensiu vybrala..ale so zlatymi sandalkami vyzera ta sukna pekne

margotka17
4. máj 2025

Veď sú pekné, elegantné, určite ich vynosis ešte.👍

kataina
4. máj 2025

mne sa sukna páči, môžeš povedať kde si kupila? Topánky - no ja si všeobecne nerobím starosti "ako to bude vyzerať" kupila by som si pohodlné, nech su využiteľné aj nech sa stanu tvojimi obľubenými. Napr. ja mam doma podobné baleriny ako na obrazku a nikto by ma nepresvedčil že nemôžem. A ešte : to je rodinná udalosť, ale ved to nie je svadba ! Myslím že je dovolené aj nohavice, baleríny,... V kostole by som nechcela holé brucho, veľky vystrih, priliš kratku suknu.... Ale to čo maš pofotene, sa mi vidí úplne v pohode. Hlavne hlavu hore a bud s tým v pohode ty! Ostatní nech sa pozru na seba 😎

https://www.rieker-eshop.sk/damske-baleriny-rie...

trisha_r
4. máj 2025

Skús takéto a listovú kabelku.

autor
4. máj 2025
@dadis

ja som tu suknu hodila do gpt so zlatymi doplnkami, kabelku by som urcite mensiu vybrala..ale so zlatymi sandalkami vyzera ta sukna pekne

@dadis wau takto to vyzerá fakt smrncovne

autor
4. máj 2025
@kataina

mne sa sukna páči, môžeš povedať kde si kupila? Topánky - no ja si všeobecne nerobím starosti "ako to bude vyzerať" kupila by som si pohodlné, nech su využiteľné aj nech sa stanu tvojimi obľubenými. Napr. ja mam doma podobné baleriny ako na obrazku a nikto by ma nepresvedčil že nemôžem. A ešte : to je rodinná udalosť, ale ved to nie je svadba ! Myslím že je dovolené aj nohavice, baleríny,... V kostole by som nechcela holé brucho, veľky vystrih, priliš kratku suknu.... Ale to čo maš pofotene, sa mi vidí úplne v pohode. Hlavne hlavu hore a bud s tým v pohode ty! Ostatní nech sa pozru na seba 😎

@kataina sukňu som kúpila dnes v takku. Pôvodne mám v zálohe jedny šaty, akurát že sa v nich cítim ako hurka a túto sukňu výnosim... Pozriem ešte nejaké svetle alebo zlaté sandálky, ktoré tiež vyuzijem

kataina
4. máj 2025

ďakujem, a držím palce, nech nájdeš čo hladáš

martinadomianova
4. máj 2025

No mne to naozaj príde ako pre staré tetky. Si skoro môj ročník a hento by som si ja fakt neobula.

autor
4. máj 2025
@kataina

@kataina no ja tiež nejako neriešim, hlavne aby som sa cítila dobre, napr naposledy som si kúpila prvé barefoot topánky a neriešim čo si kto myslí...len už na takú slávnosť nechcem vyzerať úplne odveci...🙂

martinadomianova
4. máj 2025

Myslím, že tie sandálky by boli lepší nápad ako tie čierne v popise. Využiješ k šatám, sukniam.

lindus_esterka
4. máj 2025

Za mna su to topanky pre babku a este ked ich aj tak nevynosis, tak zbytočne kupovat, urcite chod do sandalok, tie k tomu idu a vyuzijes aj do buducna. Suknu mas velmi peknu 👍

nin12345
4. máj 2025

Ja mám 23 a kľudne by som si ich obula. Sú pekné, decentne skvelé na takúto príležitosť

autor
4. máj 2025
@kataina

ďakujem, a držím palce, nech nájdeš čo hladáš

@kataina aj ja ďakujem

autor
4. máj 2025
@lindus_esterka

Za mna su to topanky pre babku a este ked ich aj tak nevynosis, tak zbytočne kupovat, urcite chod do sandalok, tie k tomu idu a vyuzijes aj do buducna. Suknu mas velmi peknu 👍

@lindus_esterka ďakujem, už som veru rozhodnutá hľadať sandále ..

cacianka
4. máj 2025

Si zrelá, múdra žena, môže ti byť u prdele názor iných. Obleč a obuj si čo ti vyhovuje, základ je dodržať dresscode - do kostola nepatrí cirkusovy vulgárny odev. Len ty vieš v čom vieš chodiť, čo ti je pohodlné a primerane. Niekto má problémy s nohami, tak nemôže obuť ani takéto tetkovské, ale zdravotné.