icon

Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?

4. máj 2025

Dievčatá, idem na prijímanie neteri. Treba mi lodičky, ja vôbec také topánky nenosím... Čo som skúšala teraz pár, tak boli vyššie opätky a dosť úzke... Jedine tieto boli ako tak pohodlné, akurát neviem či to nie je skôr pre staré tetku...čo na ne poviete? Mám 41 rokov, tak zas nech nevyzeram odveci...

Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?
nikaeli
4. máj 2025
@zuzanockamt

Sú to úplne univerzálne topánky, praktické, pekné, na rôzne príležitosti.

@zuzanockamt súhlasím. Mne sa páčia aj k tým rifliam na pôvodnej fotke. By som chcela vidieť starú tetku v lodičkách 🤪

breznica
4. máj 2025
@nikaeli

@zuzanockamt súhlasím. Mne sa páčia aj k tým rifliam na pôvodnej fotke. By som chcela vidieť starú tetku v lodičkách 🤪

@nikaeli u nás v dedine chodia tetky 70+ v takých lodickach, že ja by som si zlomila nohu a rozbila hubu ešte by som ani z domu nebola vonku 😀

jaskolka
4. máj 2025

K tej sukni viac idú sandále,to naozaj si veľmi dobre usúdila 🙈Príde mi taká ľahká letná a tie lodičky by boli "ťažké"ku nej

rachel36a
4. máj 2025

Veľmi pekne topanky, a určite pohodlné...lepšie ako tie hrubé opätky

zuzanockamt
4. máj 2025
@nikaeli

@nikaeli To je typické pre toto fórum. Ja sa tak bavím na niektorých komentároch.

bessie12
4. máj 2025
@zuzanockamt

@nikaeli To je typické pre toto fórum. Ja sa tak bavím na niektorých komentároch.

@nikaeli
@zuzanockamt občas nosím topánky v štýle aký sa nosil počas druhej svetovej vojny 😁 len k satam. Vlastne teraz preferujem skôr tento štýl ako súčasný. Posledný dobu si neviem v tých obchodoch nič poriadne a pekné kúpiť. Všetko na jedno kopyto.

zuzanockamt
4. máj 2025
@bessie12

@nikaeli
@zuzanockamt občas nosím topánky v štýle aký sa nosil počas druhej svetovej vojny 😁 len k satam. Vlastne teraz preferujem skôr tento štýl ako súčasný. Posledný dobu si neviem v tých obchodoch nič poriadne a pekné kúpiť. Všetko na jedno kopyto.

@bessie12 Presne, ja v kamenných obchodoch ani nenakupujem. To je hrôza, čo sa tam predáva. Mám overené stránky, kde kupujem oblečenie a obuv. A hlboko a ďaleko mám ostatných - nech si myslia čo chcú. Nosím si to, čo sa mi páči, je pohodlné. A či je to moderné ma vôbec netrápi.

bessie12
4. máj 2025
@zuzanockamt

@bessie12 Presne, ja v kamenných obchodoch ani nenakupujem. To je hrôza, čo sa tam predáva. Mám overené stránky, kde kupujem oblečenie a obuv. A hlboko a ďaleko mám ostatných - nech si myslia čo chcú. Nosím si to, čo sa mi páči, je pohodlné. A či je to moderné ma vôbec netrápi.

@zuzanockamt mne je úplne ukradnuté co si o mne myslia iní. Ale pamätám si na situáciu, keď som išla do nemocnice na kontrolu a obliekla som si blúzku a sukňu s tými topánkami a baretku vo vintage štýle. Pri aute stál starší pár a keď ma uvideli, tak sa hneď usmiali. Podľa toho som usúdila, že sa im to asi páčilo a mňa to potešilo ☺️ kabelky tiez nenosím moderné, ale skôr ten starý štýl. To je vlastne môj svet. Obliekať sa tak trochu historicky. Je to pekné a elegantné. Len účesy neviem robiť a licenie tiez nie 😁
Pokiaľ je to možné, tak nakupujem online. Kamenným obchodom sa vyhýbam. Už ma také to klasické "šopingovanie" nebaví.

mirage
4. máj 2025
@zuzanockamt

Sú to úplne univerzálne topánky, praktické, pekné, na rôzne príležitosti.

@zuzanockamt tu vidno, aky je vkus a styl velmi individualny.

autor
4. máj 2025
@bessie12

@zuzanockamt mne je úplne ukradnuté co si o mne myslia iní. Ale pamätám si na situáciu, keď som išla do nemocnice na kontrolu a obliekla som si blúzku a sukňu s tými topánkami a baretku vo vintage štýle. Pri aute stál starší pár a keď ma uvideli, tak sa hneď usmiali. Podľa toho som usúdila, že sa im to asi páčilo a mňa to potešilo ☺️ kabelky tiez nenosím moderné, ale skôr ten starý štýl. To je vlastne môj svet. Obliekať sa tak trochu historicky. Je to pekné a elegantné. Len účesy neviem robiť a licenie tiez nie 😁
Pokiaľ je to možné, tak nakupujem online. Kamenným obchodom sa vyhýbam. Už ma také to klasické "šopingovanie" nebaví.

@bessie12 aké topánky a kabelky nosíš? Mne sa tiež taký vintage štýl páči, je to ženské a elegantné, akurát neviem či by to šlo aj mne...

nevenka
4. máj 2025

Ja ako zena, ktora ma problemy s nohami, male a siroke, nosim, co mi je ako tak dobre a kludne by som si taketo lodicky dala, keby mi boli dobre a farebne ladia. Dnes som mala v kostole podobne, len vyssi opatok. Sice pohodlne by boli pre zenu, co ma uzke nohy, mna dotlacili. Takze za mna ok.

nevenka
4. máj 2025
@simsalabim

Za mna uplne v pohode univerzalne lodicky. Neohuria, neurazia, su take neutralne. Kiezby som si mohla nieco take dakedy obut 🙈

@simsalabim vsak?
Ale inak, do kostola bezne nosim aj tenisky a keby boli aj BF biele a daka sukna k tomu, bolo by to fajn.
Este len to je moda, ze deti idu na prve svate a maju tenisky a Vy sa tu idete pototo z lodiciek 🙃

eliska13
4. máj 2025

Sú mohutné a čierne na leto nie aspoň, keby boli bezove.Kupila by som si sandále veď si dáš silonky.Mozes mať aj nasuvky s holou patou

bessie12
4. máj 2025

Autorka, nosím takéto topánky i kabelky. Momentálne len tú čiernu a topánky striedam. Podľa toho kam idem. Ale najčastejšie nosím tie hnedé. Minimálne ešte jednu kabelku, ale s tým klasickým zapínaním (nie zips), si chcem objednať. Aj svadobnú kabelku mám s podobným zapínaním.

erickatt
4. máj 2025

Bude tam dalsich 150 ludi okrem deti. Za mna v pohode.

veronicka1901
4. máj 2025

Mne tie topánky nevadia, ale nehodia sa mi tej sukni. Topánky zvlášť ok, aj sukňa je pekná, ale nie spolu. Kľudne môžeš sandálky obuť.

ankare
4. máj 2025

Pristanú Ti. 🙂

nikaeli
4. máj 2025
@bessie12

@nikaeli

@bessie12 aj ja mám rada eleganciu.. po druhom spinale však veľmi v lodičkách nevydržím, ale tento podpätok by som zvládla..

Autorka pozerám, že mám jedny črievičky z tejto značky. Kúpila som si ich na prezutie do istoty na jeden večierok a nakoniec som v nich pretancovala večer. Boli veľmi pohodlné.

kathhii
4. máj 2025
@bessie12

@bessie12 super, skús s tými účesmi a make-upom osloviť nejakú make-up štylistiku čo robí kurzy

katka700
4. máj 2025

K tej sukni radšej béžové topánky, kľudne sandalky, lodičky alebo slusacku verziu tenisiek. Čierne topánky s midi sukňou opticky presekavaju nohu a skracujú postavu.

bessie12
4. máj 2025
@nikaeli

@bessie12 aj ja mám rada eleganciu.. po druhom spinale však veľmi v lodičkách nevydržím, ale tento podpätok by som zvládla..

Autorka pozerám, že mám jedny črievičky z tejto značky. Kúpila som si ich na prezutie do istoty na jeden večierok a nakoniec som v nich pretancovala večer. Boli veľmi pohodlné.

@nikaeli myslím, že to je max 7-8cm a tie s tym hrubým podpatkom ešte nižšie. Vyššie už nemôžem nosiť. Ale tieto mi úplne vyhovujú a sú aj celkom pohodlné. Nič netlačí a nereže. Len samozrejme po čase v tom nohy trochu bolia 😁

autor
4. máj 2025
@bessie12

Autorka, nosím takéto topánky i kabelky. Momentálne len tú čiernu a topánky striedam. Podľa toho kam idem. Ale najčastejšie nosím tie hnedé. Minimálne ešte jednu kabelku, ale s tým klasickým zapínaním (nie zips), si chcem objednať. Aj svadobnú kabelku mám s podobným zapínaním.

@bessie12 wau tak to máš riadne zaujímavý vkus. Je to veľmi pekne a topánky vyzerajú pohodlné. A čo nosis oblečené? Stále sukne? Mne sa takýto štýl veľmi páči 🙂

autor
4. máj 2025
@nikaeli

@nikaeli áno, tie topánky boli fakt pohodlné... Úplne mäkké, ľahké...

autor
4. máj 2025
@veronicka1901

Mne tie topánky nevadia, ale nehodia sa mi tej sukni. Topánky zvlášť ok, aj sukňa je pekná, ale nie spolu. Kľudne môžeš sandálky obuť.

@katka700
@veronicka1901 no a to som si myslela, ako čierna k tomu bude pasovať .. ale vážne to vyzerá lepšie so svetlými sandalkami na obrázku, čo tu jedna kocka dala

bessie12
4. máj 2025

Sukne s bluzkami, kardigany (saká v tomto style este zatial nemam), šaty, baretky a fascinatory/klobúky. A niekedy bez pokrývky hlavy.
Je to veľmi pekný a elegantný štýl. Keď vidím tie oversize veci, tak sa mi chce z toho zvracat. Vôbec sa mi to nepáči.

autor
4. máj 2025
@bessie12

Sukne s bluzkami, kardigany (saká v tomto style este zatial nemam), šaty, baretky a fascinatory/klobúky. A niekedy bez pokrývky hlavy.
Je to veľmi pekný a elegantný štýl. Keď vidím tie oversize veci, tak sa mi chce z toho zvracat. Vôbec sa mi to nepáči.

@bessie12 ani mne sa oversized veci nepáčia. Tá ženská a jemná móda sa vytráca...

unicornlady
5. máj 2025

Nikto nebude skúmať, čo máš obuté.
Avšak súhlasím, že nechoď príliš čierna, predsa len je to 1. sv. prijímanie.

Inak, keď vidím dnešných stredoškolákov, ako chodia oblečení do školy (ako šupáci), čo ja aj na doma som častokrát lepšie oblečená, tak naozaj sa nemusíš báť, čo si kto pomyslí.

lebandulka7
5. máj 2025

Za mňa sú OK

betulinka1
5. máj 2025

Za mna su super pekne. Ten opätok je zaujimavy a vobec nie pre stare babky. Vcera som bola v CCC a praveze takyto styl opatkov je pekny, jemny a pohodlný na celodenné nosenie.