icon

Sú tieto šaty vhodné na krst?

16. mar 2024

V kostole by nemali byť odhalené ramená, tie rukávce sa dajú dať normálne na plecia 🙂 . Na hostinu by som si ich ale dala asi dolu ako je to na foto. Váham či to nie je moc. Od včera hladám nejaké pekné šaty a jediné tieto ma zaujali.

Sú tieto šaty vhodné na krst?
Strana
z4
megg1
16. mar 2024

Nie, ved odhaluju cele ramena, to sa do kostola nehodi. Ak si ich das po plecia, tak ano.

barbora0308
16. mar 2024

@morusha Nestotoznuj sa s tym, ak sa ta to netyka.

zuzuliennka1
16. mar 2024

@barbora0308 tak si najprv pozametaj pred vlastnym prahom, lebo predvadzas presne to, co tak vehementne odsudzujes

barbora0308
16. mar 2024

@zuzuliennka1 Dakujem, ale radu od veriacej s "chochmesom" ako mas ty nepotrebujem.

zuzuliennka1
Autor odpoveď zmazal
zuzuliennka1
17. mar 2024

@barbora0308 takze opat? ;) si otvaraj usta na veriacich az potom, co sama prestanes predvadzat presne to, co tak odsudzujes a posudzujes.inak si presne rovnaka “ako my”

barbora0308
17. mar 2024

@zuzuliennka1 Ja osobne si otvaram usta na ludi, ci veriaci, ci nie vtedy, ked sa chovaju tak, ako ty: Utociaco, kritizujuco, povysenecky a odsudzujuco voci niekomu kvoli jednym normalnym satam. To, ze som vyjadrila svoje nesympatie voci viere a cirkvi (zacim si stojim!) je jedna vec, ale ja sa aspon v kostole nehram na nieco ine, co v skutocnosti som!

zuzuliennka1
Autor odpoveď zmazal
barbora0308
17. mar 2024

@zuzuliennka1 Prva? 😅 Pozri si svoje prispevky vyssie, patris medzi prve veriace prispievatelky v tejto diskusii, ktora tvrdi, ze "zena so zdravym rozumom, ktora vie, co sa slusi, pozna etiketu a blaablaa" si nic taketo do kostola neoblecie. Ty to ale nepochopis, kedze sa zjavne spravas takto uplne bezne. Sedkas si v nedelu v kostole, pomodlis, slubis, ze budes milovat svoju cirkev, blizneho svojho a podobne. A potom ides domov a manzelovi sa postazujes a nakydas "na svojich ludi", ktorych jedinou "chybou" bolo, ze sa obliekli podla tvojho vkusu do kostola neslusne 🤦.

1mata
17. mar 2024

@barbora0308 neries tuto tetusu. To je ako hrach o stenu hadzat ( podla jej slov) 😄

vandica
17. mar 2024

@stellarstar tak ono je to možno aj o tom, že čo vidíme v telke, aké kreácie si na galavečer dokážu ,,celebritky" obliecť 🤷 Pomaly holé prídu. Alebo napr taká Cibulková a jej slávna sieťka.
Niektoré si potom myslia, že tak je to ok.

zuzuliennka1
17. mar 2024

@barbora0308 tato konkretna reakcia nie je na autorku, ked uz. A opat pokracujes v urazkach a osocovani. A nie je to o mojom vkuse ale o tom, co sa patri. S cim ma ocividne stale dost ludi problem

Strana
z4