Sú tieto šaty vhodné na krst?
V kostole by nemali byť odhalené ramená, tie rukávce sa dajú dať normálne na plecia 🙂 . Na hostinu by som si ich ale dala asi dolu ako je to na foto. Váham či to nie je moc. Od včera hladám nejaké pekné šaty a jediné tieto ma zaujali.

@morusha Nestotoznuj sa s tym, ak sa ta to netyka.
@barbora0308 tak si najprv pozametaj pred vlastnym prahom, lebo predvadzas presne to, co tak vehementne odsudzujes
@zuzuliennka1 Dakujem, ale radu od veriacej s "chochmesom" ako mas ty nepotrebujem.
@barbora0308 takze opat? ;) si otvaraj usta na veriacich az potom, co sama prestanes predvadzat presne to, co tak odsudzujes a posudzujes.inak si presne rovnaka “ako my”
@zuzuliennka1 Ja osobne si otvaram usta na ludi, ci veriaci, ci nie vtedy, ked sa chovaju tak, ako ty: Utociaco, kritizujuco, povysenecky a odsudzujuco voci niekomu kvoli jednym normalnym satam. To, ze som vyjadrila svoje nesympatie voci viere a cirkvi (zacim si stojim!) je jedna vec, ale ja sa aspon v kostole nehram na nieco ine, co v skutocnosti som!
@zuzuliennka1 Prva? 😅 Pozri si svoje prispevky vyssie, patris medzi prve veriace prispievatelky v tejto diskusii, ktora tvrdi, ze "zena so zdravym rozumom, ktora vie, co sa slusi, pozna etiketu a blaablaa" si nic taketo do kostola neoblecie. Ty to ale nepochopis, kedze sa zjavne spravas takto uplne bezne. Sedkas si v nedelu v kostole, pomodlis, slubis, ze budes milovat svoju cirkev, blizneho svojho a podobne. A potom ides domov a manzelovi sa postazujes a nakydas "na svojich ludi", ktorych jedinou "chybou" bolo, ze sa obliekli podla tvojho vkusu do kostola neslusne 🤦.
@barbora0308 neries tuto tetusu. To je ako hrach o stenu hadzat ( podla jej slov) 😄
@stellarstar tak ono je to možno aj o tom, že čo vidíme v telke, aké kreácie si na galavečer dokážu ,,celebritky" obliecť 🤷 Pomaly holé prídu. Alebo napr taká Cibulková a jej slávna sieťka.
Niektoré si potom myslia, že tak je to ok.
@barbora0308 tato konkretna reakcia nie je na autorku, ked uz. A opat pokracujes v urazkach a osocovani. A nie je to o mojom vkuse ale o tom, co sa patri. S cim ma ocividne stale dost ludi problem

Nie, ved odhaluju cele ramena, to sa do kostola nehodi. Ak si ich das po plecia, tak ano.