Sú tieto šaty vhodné na promócie?
Ahojte,
poprosím poradiť, hodia sa podľa vás takéto šaty na promócie?
Ďakujem.

Jasne. A este sa daju aj vynosit aj na bezne nosenie
Velmi pekne! Ja inak nechapem tym plesovym robam s trblietkami a stolami, to sa mi zda uplne mimo, sice na velku udalost, ale dennu sa to strasne nehodi. Tieto su slusne a velmi sik!
@anonym_autor su pekne strihovo, len ta farba....zalezi kolko mas rokov...ja si buduci rok obleciem /dufam/ podobne, ale mam 48r. Moja dcera by si takuto farbu nedala...nieco do bleducka modra, kremove, svetloruzove, fialove - farba skor pre mlade dievca
@anonym_autor su pekne strihovo, len ta farba....zalezi kolko mas rokov...ja si buduci rok obleciem /dufam/ podobne, ale mam 48r. Moja dcera by si takuto farbu nedala...nieco do bleducka modra, kremove, svetloruzove, fialove - farba skor pre mlade dievca
@stvura ja som netušila, že farby sú nejak limitované vekom 🤔
Šaty sú krásne, farba je krásna a určite sú vhodne 🙂
určite, dala by som zlaté doplnky nech to pôsobí slávnostnejšie a v pohode využiješ aj potom
@stvura myslíš? Ja čo pozorujem aktuálne trendy (ale veľmi striedmo, preto chcem aj poradiť😂🙈), tak mám pocit, že práve akékoľvek pastelové farby dnes veľmi idú… či už modra, zelena, ružová.. ale nechám si poradiť, ak sa viac vyznáš.🙂
Ostatným ďakujem za rady.😊
@stvura Tvoja dcéra možno nie, ale nechápem, prečo by sa táto farba nehodila cca 25 ročnej žene 🤔 Farby sú rozdelené podľa veku?
@stvura myslíš? Ja čo pozorujem aktuálne trendy (ale veľmi striedmo, preto chcem aj poradiť😂🙈), tak mám pocit, že práve akékoľvek pastelové farby dnes veľmi idú… či už modra, zelena, ružová.. ale nechám si poradiť, ak sa viac vyznáš.🙂
Ostatným ďakujem za rady.😊
@anonym_autor mint mali na sezonu spring/summer 2025 aj take znacky ako fendi, chanel alebo erdem. Urcite je to trendy farba tohto leta, bezohladu na vek nositelky.
Ak riešiť farby, tak jedine z toho hľadiska, že nám teda prišlo v pokynoch k dresscode, že vhodné sú tmavé farby 😅 ale ja som zrovna túto časť nedodržala tiež… za mňa úplne fajn 😊
A ty si studentka alebo rodic? Mne tie saty pridu pre vyssie rocniky. Mam 35 a doporucila by som ich mame.
A ty si studentka alebo rodic? Mne tie saty pridu pre vyssie rocniky. Mam 35 a doporucila by som ich mame.
@really8 Študentka. A aké by si odporúčila pre moju vekovú kategóriu? V čom sa tieto nehodia?
Mne sa tieto saty velmi pacia, su krasne 😍
@anonym_autor dokonalé....pre tvoju maminu.
Ty si daj niečo sviežejšie, šmrncovné.
Vhodné sú ale určite nájdeš aj krajšie.
@stvura ja som netušila, že farby sú nejak limitované vekom 🤔
Šaty sú krásne, farba je krásna a určite sú vhodne 🙂
@hsara99 nie su limitovane vekom, len proste k mladej 24r babe sa skor hodi nieco jasnejsie a mladicke...ja som spravila rovnaku chybu na svojej stuzkovej - dala som si zelene saty a bola som tam ako past na oko...ved daj si random do vyhladavaca "fotka promocie" a pozri co ti vyhodi pre zaujimavost (zelene tam nema ziadna)
@anonym_autor za mna nie.
Šaty sú strihovo pekné, farbu by som riešila podľa farby pleti
(ja by som v takýchto šatách vyzerala ako keby mi bolo zle)
@hsara99 nie su limitovane vekom, len proste k mladej 24r babe sa skor hodi nieco jasnejsie a mladicke...ja som spravila rovnaku chybu na svojej stuzkovej - dala som si zelene saty a bola som tam ako past na oko...ved daj si random do vyhladavaca "fotka promocie" a pozri co ti vyhodi pre zaujimavost (zelene tam nema ziadna)
@stvura Mne našiel vyhľadávač aj zelené - svetlé, tmavé, mint.
Každému sa hodí iná farba, ja by som si napríklad nikdy neobliekla modrú - to je jedno v akom odtieni. Ale zase ružovú a fialovú áno, či som mala 25, 40 alebo budem mať 70.
Za mna nie …..su nudné ….este skús niečo pohľadať
Šaty sú strihovo pekné, farbu by som riešila podľa farby pleti
(ja by som v takýchto šatách vyzerala ako keby mi bolo zle)
@alienkami ja tiez tak, v tejto farbe by som vyzerala ako po chripke 😅
@anonym_autor zalezi na farbe vlasov, pokozky, nie kazdemu farebnemu typu ide tato farba, aj ked je pekna.
Ak si to Ty na foto, tak si velmi pekna a pristanu Ti. Mozno by som dala vyraznejsi sperk aj do vystrihu, aj naramok, aby to podfarbilo slavnostnu atmosferu.ale aj takto je to pekne
@anonym_autor na preberanie diplomu mi to príde dosť neslavnostne, ak si hosť tak ôk.
@anonym_autor krásne
Krasne
@anonym_autor ... áno,hodia sa.Su pekné, vkusné

@anonym_autor jasne