icon

Sú tieto šaty vhodné na stužkovú?

studentkakatka
3. okt 2025

Dobrý večer,
budem rada ak mi dáte svoj názor na tieto šaty. Podľa okolia sú moc obyčajné na stužkovú a mala som si kupit nieco “viac”🙂. Mne sa zo zaciatku pacili ale po vypočutí si reakcii uz tak spokojna niesom. Pytala som sa spoluziacok na ich saty a vsetky maju povedzme…krajsie? Jednoducho nieco co z nich naozaj spravi princeznu.

Sú tieto šaty vhodné na stužkovú?
Strana
z2
anonym_51f8bb
3. okt 2025

@studentkakatka nepáčia sa mi a myslim ze ani farba ti nepristane. Skus nieco živšie, alebo modrú, zelenú. Máš príliš bledú pleť na takúto farbu šiat

anonym_50614b
3. okt 2025

Nehodia. Sú ti krátke a absolútne sa ti nehodí ta farba. Smaragdova napríklad by ti veľmi pristala. Si bledá, tmavé vlasy.. v tejto farbe zaniknes

anonym_3eaf83
3. okt 2025

Nehodia, prepáš, podľa mňa vyzerajú ako nočná košeľa, Nesedí ti strih ani farba.

sszuzu8
3. okt 2025

Áno ale skôr zlaté topánky alebo niečo čo to trocha oživí 🩷vyzeráš nádherne

andrejka2424
3. okt 2025

Mne sa práve takéto páčia.Vyblýskané róby s flitrami a čipkami už veĺmi nie. A máš nádherné vlasy.Tiež by som dala zlaté topánky a doplnky.

beata_k
3. okt 2025

Ta farba je mdla. V zasede nie su zle, len tu farbu si netrafila.

anonym_775418
3. okt 2025

Fádne a bez nápadu. Ta farba je nic moc. Stuzkovu máš len raz, tak by si mohla vynikať. Takéto šaty si daj večer na pláž na dovolenke..

qrstxyz
3. okt 2025

Prídu mu také nijaké, bez nápadu. A tým nemyslím len farbyu ani strih sa mi nepáči. Máš vysoký kontrast medzi pleťou a vlasmi, vyskúšaj nejaké teplejšie farby (bordová, červená), tie by mohli vyzerať fajn na Tebe

eeffka
3. okt 2025

@studentkakatka saty sa ti farebne nehodia, ale v kazdom pripade sa vystri, vyprs a nestoj ak kopka nestastia lebo aj v tyxh najkrajsich satach si nebudes pripadat ako princezna
Plus si urob aky taky uces aj na skusku nech vidis ako to bude vyzerat.

studentkakatka
autor
3. okt 2025

@studentkakatka dakujem vsetkym za uprimne recenzie

anonym_4660ef
3. okt 2025

Sice si tmavovlaska, ale kozu mas bledunku, tebe sa taky odtien siat nehodi, nevyniknes. Skus sa poobzerat po pastelovych odtienoch - modra, zelena, marhulova.. skusaj, co ti sadne. A vseobecne tymto satom chyba smrnc. Na stuzkovu netreba robu, ale tieto saty by som si obliekla na nejaku vecernu letnu garden party… nepridu mi dost slavnostne, ak chapes, co myslim.

deti95060810
3. okt 2025

mne sa páčia. aj na tebe vyzerajú dobre.

zuzanita1609
3. okt 2025

Sú fajn,len keby boli o niečo dlhšie. A si v nich pekná,nezanikneš 😉.

anonym_61acbb
3. okt 2025

@studentkakatka Mas peknu postavu, skusila by som este pohladat nejake ine, tieto su take mdle, pridu mi skor na letny vecer pri mori ako na stuzkovu

domka222
4. okt 2025

Šaty nie sú až tak zlé, ale hrozne ti splývajú s kožou. Keby bola iná farba a trošku dlhšie.

alica110
4. okt 2025

Nepacia sa mi, skus nejaku vyraznejsiu farbu, napriklad smaragdova by ti isto sedela 🙂

lylyjana
4. okt 2025

@studentkakatka vhodne su

anonym_3f78ec
4. okt 2025

Keby si sa opálila, aspoň v soláriu, dala si zlaté sandálky a doplnky, dala si urobiť účes a líčenie, bolo by to úplne v poriadku.

anonym_6c4574
4. okt 2025

Je to Tvoja stužková, obleč si čo len chceš 🩷
..nepýtaj si rady od žien na MK.
Hlavne, aby si bola sama so sebou spokojná a cítila sa výnimočne.
Moja sestra mala jednoduché a možno príliš "obyčajne" šaty na dnešné pomery. A vyskúšala si naozaj rôzne modely..ale ako sama povedala, že keby si dala róbu už by to nebola ona 🥰

strawberry0797
4. okt 2025

@studentkakatka pekne su, ale hodila by sa ti výraznejšia farba.

iwesska
4. okt 2025

Hej,su take obycajne,na nejaku oslavu alebo tak. Si mladucka,chuda,mohla si si vybrat nieco farebne vyraznejsie a take,v ktorych by ti viac vynikla postava.

anonym_8b0053
4. okt 2025

@studentkakatka pôsobis v nich moc ako plocha doska a prsia žiadne , skôr niečo iné
Alebo si daj vypchavky ponožky aby si tam niečo mala

zuzu11166
4. okt 2025
@studentkakatka

@studentkakatka dakujem vsetkym za uprimne recenzie

@studentkakatka ja by som ich nezatracovala...
Mas krasnu postavu,pravda je ze pri tvojej pleti trosku zanikaju,ale ak by si zvolila zlate nablískane doplnky,aj topanky,vypadalo by to urcite super.

anonym_2f9a53
4. okt 2025
@anonym_8b0053

@studentkakatka pôsobis v nich moc ako plocha doska a prsia žiadne , skôr niečo iné

@anonym_8b0053 Tak toto bolo fest trápne. Prečo by si mala dať ponožky do podprdy? A čo keď má spolužiačky, čo síce možno majú prsia, ale majú 15 kg nadváhy? Majú ísť narýchlo na liposukciu? Vyzerá veľmi dobre a neviem kde si nabrala, že žena ,aby vyzerala dobre, musí mať veľké prsiská. Ja nemám a vydala som sa aj tak a manžel nebol prvý muž, ktorému som sa zapáčila aj s malými prisiami.

studentkakatka
autor
4. okt 2025
@anonym_8b0053

@anonym_8b0053 uuufff tak tu musi byt niekto velmi nespokojný sam so sebou😁 ja si myslim ze moje prsia su umerne mojej vahe a urcite by som sa neozancila za plochu dosku. Na fotke mi prekryvaju prsia vlasy.

anonym_2f9a53
4. okt 2025
@studentkakatka

@anonym_8b0053 uuufff tak tu musi byt niekto velmi nespokojný sam so sebou😁 ja si myslim ze moje prsia su umerne mojej vahe a urcite by som sa neozancila za plochu dosku. Na fotke mi prekryvaju prsia vlasy.

@studentkakatka Vieš čo, aj dosť chlapov je tu. Väčšina zúfalých a osamelých. Takže si za tým skvostným komentárom viem predstaviť aj Shreka, čo ho nechce ani Anča z Hornej Dolnej a prišiel si tu vykompenzovať svoje komplexy. Alebo žena- tipujem so značnou nadváhou a prsiami po brucho a závidí ti tvoju mladosť a krásu.

lienka.7
4. okt 2025

@studentkakatka modré, červené, zelené určite. Táto farba ti ale nejde.

zuzanita1609
4. okt 2025
@anonym_8b0053

@anonym_8b0053 tak to bolo fest netaktné 🙄. Buď si fakt frustrovaný nechcený chlap,alebo frustrovaná nechcená žena. Píš aspoň pod svojim nickom,frajer/frajerka 😏.

betulinka1
4. okt 2025

@studentkakatka podla mna vhodne su. Ked spravis pekne doplnky a nejake zaujimave silonky, ktore by to oživili viem si to predstavit. A kludne by som isla do kombinácii čiernej. Aj okolo pasa by som nieco vymyslela v ramci doplnkov. Ci uz nejaku “mašľu” alebo nieco trblietave. Mne sa tiez nepáčia tie róby na stužkovej. Mladým babám sa hodia jednoduche veci, kde vynikne prave ich mladosť a krasa. A ty mas aj uzasne vlasy .

anonym_d233e2
4. okt 2025

Nie, že by boli nevhodné. Ale nesedí Ti farba a sú Tí krátke. Máš krásnu postavu, nie... Nemáš malé prsia 🙈 pre boha. Si krásna mladá žena a na stužkovej to môžeš všetkým predviesť. Výber si šaty inej farby a nezabudni odsledovať tú dĺžku ❤️

Strana
z2