icon

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?

26. jún 2024

Idem s priatelom na svadbu jeho kolegu. Vec sa ma tak, ze ja absolutne nechodim na taketo udalosti a popravde sa mi nechce kupovat saty. Mam len tieto
Kolegyna povedala, ze som na take stara 😁 ano, mam 28, ale vyzeram na 20. Nikto mi netipuje viac 🙂

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
aurora33
27. jún 2024

@any_soj ano suhlasim. Z tých šiat kričí lacnota a to som mladá a štíhla (ak by mal niekto chuť tu urážať, že si také šaty nemôžem dovoliť a tak závidím a rypem)

lucia147852
27. jún 2024

Za mna vhodne nie sú. Vyzerajú, akoby si k ním niekto zabudol obliecť vrch. Sukna krásna… a vrch ako spodné prádlo. Pôsobí to lacno a vulgárne

fantaghiro21
27. jún 2024

Ja si myslin,ze su vhodne na ples.
Ja by som volila nieco kokteilove a ak chces dlhe,tak priliehavejsie.
Ale vsetko je vec vkusu,postavy...
Mne sa nepacia.ale na tvojej postave,so spravnym ucesom,doplnkami,mozu byt vkusne....

lienka.7
27. jún 2024

@fantaghiro21 toto na ples??? Kks, niektoré mate naozaj divný vkus 🤦‍♀️ je to iba ďalšia lacná handra. Nevkusna a vulgárna.

lienka.7
27. jún 2024

@aurora33 nezávid 😉😘

aurora33
27. jún 2024

@lienka.7 ano ano urcite som 115kilova zatrpknuta mrochta 😀😀😀 a ty tiež 😂😂😂

margotka17
27. jún 2024

Šatky sú krásne, letné, vhodné na svadbu a v 27 vôbec nie si stará 👍

lienka.7
27. jún 2024

@aurora33 zlatko, ja mam len 114kg 🤣🤣🤣😘😘😘 takže neurazaj ma tu!😘😘🤣🤣🤣🤣 v tých handro šatách by som vyzerala jak modelocka, neboj 👌😉🤣🤣🤣

zuzubb007
27. jún 2024

Juuuj kolegyňa len závidí, to bude asi tou jej váhou, sú to nádherné šaty budeš kocka určite si ich daj 😉

fantaghiro21
27. jún 2024

@lienka.7 prrr nebud zase prchka ,agresivna. A znalkyna vsektehp
Mozno som sa zle vyjadrila .
Mala som napisat " skor" na ples(aspon tou suknou).Je to skor prirovnanie ,ze ak by som bopa nutena si ich obliect,tak na ples.
Ale osobne su na mna umele,vulgarne a nie je to moj styl.
Nepacia sa mi.
Co som aj pisala v zavere komentaru...
Tal sa ukludni trosku

lienka.7
27. jún 2024

@fantaghiro21 píšeš, že sú vhodné na ples a ja píšem, ze je to obyčajná handra nevhodná na ples. Este niečo?

tinalia
27. jún 2024

Ten korzet mne pride trochu vulgarny, niekomu mozno nie. Ak sa v nich citis dobre, tak chod. Vek je subjektivna vec, ine je keby si ich isla obliect 50rocna mama nevesty, tej by sa uz asi nehodili 🤭 Videla som na svadbe zeny aj s vystrihom po pupok, aj nevesty, to mi pride nevhodnejsie 😁

fantaghiro21
27. jún 2024

@lienka.7 odpovedala som ti,moja chyba ,ale tiez je to nevkus pre.mna
Zase skludni hormon,si tu strasne agresivna a namyslena.
Poslil foto aky mas ty vkus,nech mozme zhodnotit tvoje kvality v mode.

evaachesa
27. jún 2024

Mne to príde tak že na ten korzet by ešte mal ísť nejaký vrch. Proste fakt ako spodné prádlo mi príde ten vrch...sukňa je pekná. Kebyže sú takéto, tak paráda. 🙂

lienka.7
27. jún 2024

@fantaghiro21 normalny korzet, niečo ako posiela
@evaachesa
A sorry, ale nemusíš sa hneď urážať. Ja nemôžem za to, ze ked niečo napíšem, ty si to vyložis inak a hneď utocis!!! Ale to je tu bezne, keď ma človek iný názor.

anetkka
27. jún 2024

Sú krásne a vek je len číslo
Ak sa ti páčia a cítiš sa dobre tak ber

fantaghiro21
27. jún 2024

@lienka.7 no mne sa zda,ze skor ,kto je tu urazeny,si ty.ani neviem preco.vsak obidve mame rovnaky nazor,ze tie saty su uplne nevkusne ....
"Lebo ja nenozem za to, ked nieco napisem,(zhodnotim ,ze ja teda v beznej komunikacii pouzivam asi iny sposob komunikacie) si ty vylozis inak .nie sa hned nafukovat,prskat
Este aj tie 3 vykricniky .
A k tym satam,ako zdiela eva- no popravde,nie som za taketo princeznovske ,pre primadony.
Mne sa ani tie nepacia🙃
Ale vsetko je zase vec vkusu...

beronsche
27. jún 2024

@evaachesa tak tieto, čo si dala ty, sú fakt krásne.
Úplne iná liga ako tie z pôvodného príspevku...

regas
27. jún 2024

Ja mám 50 a kľudne by som si ich obliekla, sú krásne

sandrasstini
27. jún 2024

Korzetove saty sa bezne nosia nosia dokonca aj kopa nevest ma vrch cipkovany alebo sietkovy korzet s vysivanim.
Za mna su ok, ak na zivo vyzeraju tiez obstojne lebo fotka je jedna vec, dala by som si ich, ked nechces si kupovat nove tieto su ok.
Lepsie ako babkovske saty s bolerkami, okruhle lodicky a pod…kazdy ma iny styl, ked sa ti pacia daj si ich.

gerrwie_girl
30. jún 2024

To čo je za názor? Akože...ja mam 42 a dala by som si ich bez problémov 😀.

ouwecka
30. jún 2024

Mozes jasne

cicka33
30. jún 2024

To čo je za blbosť, že stará. Má pocit, že modelka má 13? 😃

pramen1970
30. jún 2024

Ak si na tej fotografii ty, tak voľba je jasná - vau! Super šaty a vizáž. Kolegyňa je jedna závistlivá ježibaba. Nikdy sa jej už nepýtaj na názor, alebo len tak, a ak bude mať výhrady - vieš že je to dobrá voľba. Toxická žena je to, od nej, čo najďalej. Peknú zábavu Ti prajem

hanka2020
30. jún 2024

Šaty sú podľa mňa na svadbu moc vulgárne. Ako hosť by si nemala na seba extrémne pútať pozornosť (pozornosť patrí neveste) preto sú na svadbu nevhodné.

gerrwie_girl
30. jún 2024

@pramen1970 ved to je jasna fotka z netu 🙂

seahorse27
30. jún 2024

Co sa tyka veku a vhodnosti na prilezitost, tak saty su uplne ok. Oznacit 28-rocnu zenu za staru na taketo saty je znakom velkej zavisti. Tvoja kolegyna ma zjavne komplexy a najradsej by ta videla v mysacom kozusku alebo vo vreci 😆 Moj styl to sice nie je, ale urcite by som sa nad tebou na svadbe nepozastavovala. Ked nechces investovat do inych siat, kludne pouzi tieto. Na letnu svadbu su fajn.

ivusik98
30. jún 2024

Kolegyňa nech navštívi psychológa zrejme má komplexy alebo ti závidí. Kľudne si obleč, sú nádherné.

alkapoiuy
30. jún 2024

Akože čo riešiš, ak chceš obleč a hotovo,tvoja vec!Chceš pochvalu ,že si mladá?Áno si ,nemáš 100 vku.🤪

jenni_p
Autor odpoveď zmazal