Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
Idem s priatelom na svadbu jeho kolegu. Vec sa ma tak, ze ja absolutne nechodim na taketo udalosti a popravde sa mi nechce kupovat saty. Mam len tieto
Kolegyna povedala, ze som na take stara 😁 ano, mam 28, ale vyzeram na 20. Nikto mi netipuje viac 🙂

Krásne sú, len ak bude obrad v kostole, daj si na čas obradu na ramená šatku, kľudne organzovú...
Nádherné
Na samotny obrad najma ak bude v kostole by som ich doplnila sakom, bolerkom alebo satkou.
Nepaci sa mi cely ten vrch,posobi to lacno,nie sexy.Takyto korzet,prvoplanove.Radsej normalny vrch s hlbokym vystrihom,klune,ale nie kostice a prsne vypchavky ako Madona v 80.rokoch.Sorry
Aj v 40tke si môžeš také šaty obliecť, ak je na to postava. Neváhaj, vezmi ich, sú krásne
Mne sa saty pacia a to, ze je niekto stary 😀😀😀pomlcim radsej…ked ma zena postavu a vie nosit dany model, aj ked si ho v 100vke oblecie, to je len plus, ze vyzera dobre
Ja mam 33 a vzala by som si ich ( ak by bola taka postava😄)Kľudne zoberte tie. Určite sú vhodné .Kolegyňu nepočúvať 😉
@gaabriela2212 aj ja mam 33 vyzeram tak na 15😀😀mozem si tiez ich asi obliect nie 😀
Ja to kľudne napíšem na rovinu,za mňa nie sú vhodné na svadbu,vyzerajú skôr na nejakú uletený letnú párty,ak má byť svadba v tomto duchu,ok,ale skôr to pôsobí ako lacne tému. Takže môj názor je,že nie.
A ta modelka ma asi kolko rokov???
Pekné šaty...
Toto sú vyslovene plesové šaty a také sa na svadbu nehodia. Ak chceš uraziť svadobných hostí a mladomanželov, tak v nich choď. Budeš vyzerať trápne, ja by som radšej nikam nešla, ako ísť na svadbu v plesových šatách.
stara v 28😂este aj ja by som si ich obliekla v 38.ide o postavu nie o vek.su pekne,nic nekupuj.
Tak ja už mám 40 a napíšem len,že pokiaľ sa ti páčia a tvoj priateľ ti povedal,že sú ok, môže ti byt jedno co ti hovoria ostatní predsa,je na tebe aby si sa cítila dobre,sú rôzni ľudia a rôzne názory,nikdy nevyhovies vsetkym
Šaty sú super a hodia sa na svadbu....určite si ich daj!!!
@evkatk na ples v januári v tomto?? Podľa čoho súdiš, že sú plesove? Podľa dĺžky? Na svadbu je táto dĺžka úplne bežná
Ja v 37cke by som si ich zobrala. Úplne super. Presne šaty ktoré sa hodia na svadbu. Odkiaľ ich máš ?
Mam 36 a kľudne by som si také šaty dala
@evkatk vôbec nie sú plesove 😀. Naopak pri plesovych šatách pokiaľ viem je prvá podmienka ze by mali byt po zem a zakrývať chodidla. Nie každý to dodržiava samozrejme, len poukazujem na to ze hneď túto podmienku nespĺňajú🙂
@maciatkolulu take lacné gýčové číňany už na prvý pohľad
@aurora33 ešte ako vyzerajú v reali, nielen na foto
@maciatkolulu tuším jedna baba na FB ukazuje foto vs. realita. A niekedy sú to také handry ze az 🤦♀️ koniec koncov co by za 20-30€ chceli, a to už som aj prehnala 🤣
Nečítam komentáre, sorry, ak sa budem opakovať. Šaty sú už na obrázku hrozné absolútne všetkým, radšej ich nechcem vidieť naživo. Sú vhodne akurát do koša, nie to ešte medzi ľudí na svadbu. Príšerný gýč a nevkus.
Kolegyňa má 18? 🙂
@evkatk uraziť svadobných hostí a mladomanželov v týchto šatách, robíš si srandu? Ty musíš mať extrémne komplexy. Inak, ak by si nevedela, na svadobnej hostine sa oslavuje s rodinou a ľuďmi, ktorých máme radi. Nie je to módna prehliadka 😉
Šaty sú krásne,kľudne ich môžeš mať.
Či 28, či 20, stále si mladá a nevidím zásadný dôvod prečo si v 20. rokoch dať na svadbu niečo iné ako v 28. Ale preboha nie toto! Pokiaľ teda nechceš byť za lacnú vulgárnu pipinu, o ktorej si všetci budú šepkať. Svadba je snáď nejaká spoločenská udalosť, ktorej by sa malo prispôsobiť aj oblečenie.
Na modelke vyzerajú ok ale ak si pozrieš fotky od zákazníkov priamo na sheine tak radšej nie - kvalitou nevynikaju, kostice nie su dost pevne a strih postavu skor deformuje ako formuje.
@annm81 svadba je rodinná udalosť a nie spoločenská udalosť. Nechápem prečo si Slováci stále myslia, že rodinné oslavy sú módne prehliadky 😉 Dôležité je byť spolu a nie to čo má človek na sebe.

Jasné. Určite si vezmi. Krásne šaty, keby mám veľkosť XS/S a menšie prsia urcite také mám. To že to vyzerá ako korzet - však ale keď si štíhla, tak asi ani prsia nemáš neviem aké super veľké že by Ti tam “vypadávali” a nebude to vyzerať vulgárne. A ďalšia vec, veď už sa dávno nechodí na svadby v šatách neviem akých spoločenských a mladí chlapi nechodia v oblekoch/smokingoch. Určite tam bude kopec báb čo budú mať také tie saténové/hodvabne šaty len so špagetovými ranienkami 🙂 A ešte inak viac mi to príde normálne na babe 20-35 r takéto šaty ako na nejakej mladej 16r.