icon

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?

10. jún 2025

Idem na kamaratkinu svadbu a neviem ci sa mi pacia alebo nie poraďte co si o nich myslite dakujem

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?Sú tieto šaty vhodné na svadbu?Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
Strana
z2
majus2323
10. jún 2025

Za mňa pekné šaty 🙂

autor
10. jún 2025

ono tak aby som bola presná, pacia sa mi ale neviem ci ten spodok nevyzera ako nejaka záclona alebo lacno … tak budem rada za nejake nazory 🤍

oceanahory
10. jún 2025

Za mna by to chcelo nieco jednoduchsie, ale ja moc vo vseobecnosti nemam rada taketo "princeznovske" saty. 🫣, troska mi dokonca pripominaju aj svadobne saty...
Je to ale iba moj nazor, pokial sa ti pacia, tak myslim, ze nimi nic nepokazis.

jago3690
10. jún 2025

Sú pekne a aj vyzerajú lacno, ale ty sa vydávať nejdes, nechaj vyniknúť nevestu a tebe pristanú na postavu a ak sa v nich cítiš ok tak v nich chod a uzi si svadbu 😊

balerina2025
10. jún 2025

ano mozes pekne a kebyze mam taku postavu tak ju urcite ukazem 👏

moonlight1210
10. jún 2025

Vsetky cipkovane saty (od milionovych, po za par eur) vyzeraju ako zaclona, ked sa to tak vezme. Je jedno, ako zlozity vzor cipka ma.

Kto v tom chce vidiet zaclonu, ju bude vidiet. Takze to ries iba, ak to vadi i tebe.

lucka_ke
10. jún 2025

mne sa veľmi páčia a pristanú ti

silvike
10. jún 2025

Mne sa napr. vobec nepacia, take o nicom, ani farba, ani strih...take no...viem si predstavit na svadbu krajsie.

anjelicek26
10. jún 2025

Su pekne, uplne v pohode si ich mozes obliect

autor
10. jún 2025
@silvike

Mne sa napr. vobec nepacia, take o nicom, ani farba, ani strih...take no...viem si predstavit na svadbu krajsie.

@silvike viete mi popripade poradit ake by som si mohla zobrat ? farby ona sama povedala ze chce len nejake jemne, nie nieco tmavé alebo krikľavé preto som skusila takuto farbu, je to taka marhulova .. Ale ak niektore mate nejaky tip na nieco krajsie budem rada 🤍

lienka.7
10. jún 2025

@autorka ak sa tebe páčia, tak si ich vezmi. Za mna pôsobia ako lacná záclona, nedala by som si ich.

silvike
10. jún 2025

Na nete je kvantum toho. Postavu mas paradnu takze na tebe bude vyzerat 99% vyborne.

marth16
10. jún 2025

Mne sa páčia len sa mi zdá, že presvitajú. Dala by som pod šaty ešte nejakú spodničku

autor
10. jún 2025

ono ide len o to ze ja niesom velmi satovy typ, preto sama neviem ake by sa mi hodili a neviem sa rozhodnúť, saty mam na sebe raz za 2 roky 😆

0silvia0
10. jún 2025

Mne sa tieto korzetove podprsenkove na svadby nepacia, urcite radsej nieco ako pridala
@silvike
Ak nie si satovy typ, mozno sa s takou odhalenou hrudou ani nebudes citit komfortne.

levantinka
10. jún 2025

Pekne su. Niekto ti napise ze sa mu nepacia, niekto opak. Sto ludi, sto nazorov. Ak sa ty v nich citis dobre, tak v nich chod 🙂💖

oceanahory
10. jún 2025

Autorka, mne by sa skor pacili v nejakom takomto jednoduchsom prevedeni. Nasla som napr. tieto v podobnom strihu na Reserved, podla mna bez vsetkych tych detailov a tej "zaclony" su za mna krajsie ☺️.

0silvia0
10. jún 2025
@oceanahory

Autorka, mne by sa skor pacili v nejakom takomto jednoduchsom prevedeni. Nasla som napr. tieto v podobnom strihu na Reserved, podla mna bez vsetkych tych detailov a tej "zaclony" su za mna krajsie ☺️.

@oceanahory ovela lepsie si vybrala

bessie12
10. jún 2025

https://www.miadresses.sk/ tu nájdeš pekne šaty vhodné nielen na svadbu

procrastique
10. jún 2025

Podľa mňa sú lacné a absolútne nevhodné. Ten pseudo korzet je des, tá farba je nevhodná...

procrastique
10. jún 2025

A podľa mňa ti inak aj nesedia, vyrába ti to divný dlhý hrudník.

procrastique
10. jún 2025

Ja som mala na svadbe niečo takéto
https://www.miadresses.sk/kratke-saty/zelene-mi...

a inokedy niečo takéto (ibaže tam bol o dosť menší výstrih)
https://www.miadresses.sk/dlhe-saty/zelene-sifo...

memma
10. jún 2025

Tieto mala moja 12 rocna dcéra na maškarnom plese zo sheenu. Na svadbu by som jej ich nedovolila obliect

lilope
10. jún 2025

Daj si niečo takéto. Marhuľové tam neboli, ale aj táto modrá je jemná a určite krajšia farba ako mdlá marhuľová, ktorá sa hodí tmavším typom.

januska12323
10. jún 2025

Mne sa nepáčia a ani ti nesedia na hrudi.

sense
10. jún 2025

Mne sa nepáčia, na mňa pôsobia lacno a teda úprimne ani tí nesedia

lucia13022023
10. jún 2025

Mne osobne dá nepáčia, vyzerajú lacno s teda príde mi, že sa ti nehodia k pokožke, ale možno len zle osvetlenie.

elanor
10. jún 2025

ja neviem, je to skor ako nocna kosielka na postelne hratky. Ja si neviem pomoct, ale vsetky hentake topy, tricka a saty co maju uplne, ze podprsenku v podstate vyrajsovanu na tom, ako keby neostalo latky na vrch, tak k sukni prisili podprsenku vo farbe, vyzeraju tie veci lacne a vulgarne. No hovorim, jedine do spalne, alebo verejneho domu. Ale nie na spolocensku udalost.

domiklik
10. jún 2025

Lacno vyzerá ten korzet, ktorý ti deformuje postavu. Spodok je ôk.

Strana
z2