icon

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?

alenka900
28. okt 2025

Ahojte žienky.Poraďte mi, či sú tieto šaty vhodné na stužkovú. Sú jemné, saténové, príjemné, len ten výstrih. Neviem, či to nie je pre mňa (ako mamu ) moc. Ďakujem

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?
sfet
31. okt 2025
@anonym_212713

Áno, sú vhodné ale nechápem, prečo by mala byť matka na stužkovej. Chodia tam dcéry so svojimi partnermi.

@anonym_212713 cože? Ved je to akesi podakovanie rodicim za vsetko. Je tam často aj rodičovské sólo, matkám sa dáva Růža a rodičia sú hrdí na svoje dieta.

barbie2023
31. okt 2025
@mirage

@barbie2023 ok, tak to preformulujem. sú škaredé.

@mirage vec názoru. Čo sa nepáči tebe sa ďalším milión ľuďom môže páčiť a opačne 🤷

osky
31. okt 2025
@drahomirrra

Autorka, co nieco taketo? Saty co mas, su pre maturantku. Nie pre mamu. Hoci mas peknu postavu.

@drahomirrra jemine.to je zas extrem
Ako do hrobu.to nieeee

osky
31. okt 2025
@abbey1

Mňa fascinuje, ako sa v podobných témach vždy opakuje názor 'obliekať sa ako stará tetka'. To skutočne vkusné oblečenie na určitú príležitosť si niektorí predstavia len ako oblečenie 80 ženy do kostola? Veľmi vtipné
Skutočne ste ešte nevideli elegantné, rafinované šaty i s dĺžkou pod kolená, alebo jemne nad kolená?

@abbey1 presne.tu sa za sexi povazuju len saty ala"ledva zakry rit/ alebo s prsami vyvalenymi na tanieri...
Elegancia ako napr.v ranajkach u tifaniho nikomu nic asi nehovori. A ze bola ta oldry sexi???

Ale to je touto dobku.
Ludia uplne stracaju vkus a sudnost

osky
31. okt 2025
@anonym_130b81

Ja zvažujem niečo v tomto štýle.
Dievčatá budú mať plesové šaty.

@anonym_130b81 krasne
Tie modre maju prilis velky dekolt na stuzkovu

luizina
1. nov 2025
@beronsche

@luizina vyzeráš úplne fantastický! krasne, elegantné šaty.
Škoda, že autorka témy a hŕstka žien, ktoré jej výber schvaľujú, sa tebou asi neinspiruju....

@mira0611
@beronsche dakujem babule, aj ja som sa nechala inspirovat zenami tu na mk, lebo tento styl neni moja parketa. No nakoniec som nasla prave taketo krásne a vhodne satocky. Ked sem pridem s takou otazkou, tak cakam aj nesuhlasne komentare a mne to pomohlo, nechala som si poradit. Uz kazdy nech si robi podla seba, ale autorka dost tvrdo razi len svoj nazor, tak vobec neviem, naco tuto diskusiu zakladala.

ankare
1. nov 2025

@alenka900 máš paradnu postavu, šaty Ti pristanú, budeš kočka!

evkatk
1. nov 2025

Na stužkovej si treba v každom ohľade udržať určitú noblesu. Nie je to ples niekde na dedine, kde si telo možno obnažovať a vytešoať sa z toho, že ju obdivujú nejakí uslintaní opití chlapi.

aurora33
1. nov 2025
@evkatk

Na stužkovej si treba v každom ohľade udržať určitú noblesu. Nie je to ples niekde na dedine, kde si telo možno obnažovať a vytešoať sa z toho, že ju obdivujú nejakí uslintaní opití chlapi.

@evkatk niekomu stačí k šťastiu len to 😃

raffaella
1. nov 2025

@alenka900 preboha, to čo za hejtu a kritiky sa ti tu ako mladej žene dostalo, a to som skončila s čítaním komentárov na tretej strane.
Ja dúfam, že tie čo ti tú kritizujú ruky (what the fuck) majú pre zmenu iba dlhé štíhle nohy (keď nosia sukne či úzke nohavice) a nie krátke futbalistické a veľmi dúfam, že nemajú dcéry keď takto bodyshamuju inú ženu s normálnou váhou.
Šaty sú úplne vhodné vzhľadom na príležitosť aj na tvoju peknú postavu, dekolt máš pekný (a to som tých dekoltov videla viac ako väčšina tu komentujúcich) a si mladá. Pokiaľ sa šatoch cítiš dobre, nie je o čom.
A prosím ťa, na "bolerko" a podobné skvosty ani nepomysli, to sa nosilo v roku Pána.
Uži si stužkovú ☺️

lienka.7
1. nov 2025
@raffaella

@alenka900 preboha, to čo za hejtu a kritiky sa ti tu ako mladej žene dostalo, a to som skončila s čítaním komentárov na tretej strane.
Ja dúfam, že tie čo ti tú kritizujú ruky (what the fuck) majú pre zmenu iba dlhé štíhle nohy (keď nosia sukne či úzke nohavice) a nie krátke futbalistické a veľmi dúfam, že nemajú dcéry keď takto bodyshamuju inú ženu s normálnou váhou.
Šaty sú úplne vhodné vzhľadom na príležitosť aj na tvoju peknú postavu, dekolt máš pekný (a to som tých dekoltov videla viac ako väčšina tu komentujúcich) a si mladá. Pokiaľ sa šatoch cítiš dobre, nie je o čom.
A prosím ťa, na "bolerko" a podobné skvosty ani nepomysli, to sa nosilo v roku Pána.
Uži si stužkovú ☺️

@raffaella myslím, že sama autorka sá tu v dostatočnom svetle predviedla.
Väčšina z nás jej tu napisala, ze tie šaty sú nevhodné, lebo jednoducho na tu príležitosť pre nu nevhodné sú. Ale keď ma raz niekto vkus typu prišli k nám kolotoče, takej jednoducho nevsvetlis, ze je to nevhodné, hoci by mala postavu modelky z VS.

lienka.7
1. nov 2025
@evkatk

@evkatk 💯 pravda

mk1111111111
1. nov 2025

Mne sa saty ako take pacia, zienka ma peknu postavu. Ale, tie saty su Ti uzke. Na taku slavnost nevhodne. Za mna na taku letnu slavnost na zahrade ok. Ale na stuzkovu radsej nie. Nikto netvdri, ze sa mas oblict, ako stara pani, ale tak ides reprezentovat svoje dieta, tak by si mala aj nalezite obliect a hlavne vsad na svoju velkost.

mira0611
1. nov 2025

@lienka.7 prosim ta, skus sa vzit do autorkinej situacii, odfotis sa, das prispevok na MK, pozries sa o 1 den neskor, ze co ti radia baby z MK a mas tu 3 strany kritiky a bodyshamingu.

Pravdeze sa nas.ries a odpises, kazdeho hatera posles na teplejsie miesto.

Otazka bola, ci su tie saty vhodne na stuzkovu a namiesto nie, lebo sa nepatri mat odhalene ramena a radsej si skus taketo a taketo ti tu kritizuju ruky, postavu, prsia aj vkus a uz sme tam, ze aj vkus jej dcery.

A co cakas, ze bude pekne odpovedat. Ja si myslim, ze pozitivnu reakciu by nedala ani jedna z nas, bud sa rozplaces a skryjes sa do muta, ale si beries boxerske rukavice.

gabrielkaa
1. nov 2025
@mira0611

@lienka.7 prosim ta, skus sa vzit do autorkinej situacii, odfotis sa, das prispevok na MK, pozries sa o 1 den neskor, ze co ti radia baby z MK a mas tu 3 strany kritiky a bodyshamingu.

Otazka bola, ci su tie saty vhodne na stuzkovu a namiesto nie, lebo sa nepatri mat odhalene ramena a radsej si skus taketo a taketo ti tu kritizuju ruky, postavu, prsia aj vkus a uz sme tam, ze aj vkus jej dcery.

A co cakas, ze bude pekne odpovedat. Ja si myslim, ze pozitivnu reakciu by nedala ani jedna z nas, bud sa rozplaces a skryjes sa do muta, ale si beries boxerske rukavice.

@mira0611 presne tak, útočia tu na ňu niekoľko strán a keď sa začne brániť tak to otočia proti nej. By som chcela vidieť , ako by oni znášali takúto kritiku svojej postavy (nie šiat) , tichučko a skromne by na každý hate odpovedali s láskou 😵‍💫😏

lienka.7
1. nov 2025
@mira0611

@mira0611 tak potom tu nedávam svoje foto. Jaj, zabudla som, tu sa smie iba chváliť a pritakavat, akákoľvek kritika je predsa nepripustna!
Nesledujem už ďalšie príspevky, ale v tých prvých jej 98% žien SLUSNE napislo, ze sa to NEHODI. Ale ako som už napisala, niekomu, kto je presvedčený o svojej dokonalosti, to budeš TAZKO, vysvetľovať.

gabrielkaa
1. nov 2025
@lienka.7

@mira0611 tak potom tu nedávam svoje foto. Jaj, zabudla som, tu sa smie iba chváliť a pritakavat, akákoľvek kritika je predsa nepripustna!
Nesledujem už ďalšie príspevky, ale v tých prvých jej 98% žien SLUSNE napislo, ze sa to NEHODI. Ale ako som už napisala, niekomu, kto je presvedčený o svojej dokonalosti, to budeš TAZKO, vysvetľovať.

@lienka.7 Aha. To že to dá niekto svoje foto znamená že ideme urážať? Ona na normálne komentáre nereagovala. Ona reagovala na tie ktoré urážali, doslova urážali jej postavu. Ona sa nepýtala akú má postavu, ona sa pýtala na šaty. Takže Tipy komentárov nie nehodia sa, sú úplne v poriadku. Tipy komentárov, že ma tlsté ruky ovisnuté prsia sú odveci

biba_18
1. nov 2025

@gabrielkaa tak napr. ja som jej postavu nekomentovala - písala som že tie šaty jej postave nelichotia, k jej postave sa nehodia. ako sa to dá prosím napísať inak, aby si spomenula postavu? nepísala som že má schudnúť, cvičiť, že je tučná, neviem čo - proste som jej napísala nech si tie šaty neberie a nech si vyberie radšej niečo iné čo jej viac pristane.
mám ti citovať čo napísala ona mne?
a stále si myslím každá žena sa môže obliecť tak aby jej nedostatky boli skryté a aby vynikli jej prednosti. len niektoré to nevedia a niektoré nechcú… 🤷‍♀️ prečo na niektoré ženy aj na ulici povieš že sú pekne oblečené? no práve preto že chcú alebo vedia…

luizina
1. nov 2025
@raffaella

Uži si stužkovú ☺️

@raffaella autorka si ziadala nazor ci su vhodné na takuto udalost a veru ani za mna nie su, ale sama nas od zaciatku vlastne nabada, alebo sa ba az sa uraza, ked nenapíšeme suhlasny komentár. Mne sa tiez na nej tie ramienka tenke vobec nepacia, nepristane jej to a hlavne aj malo ktore mlade dievca na stuzkovej malo takto uplne odhaleny vrch a dekolt, nie to zena starsia o raz tolko a matka studentky.

luizina
1. nov 2025
@raffaella

Uži si stužkovú ☺️

@raffaella nesuhlasny komentar som myslela

lienka.7
1. nov 2025
@gabrielkaa

@lienka.7 Aha. To že to dá niekto svoje foto znamená že ideme urážať? Ona na normálne komentáre nereagovala. Ona reagovala na tie ktoré urážali, doslova urážali jej postavu. Ona sa nepýtala akú má postavu, ona sa pýtala na šaty. Takže Tipy komentárov nie nehodia sa, sú úplne v poriadku. Tipy komentárov, že ma tlsté ruky ovisnuté prsia sú odveci

@gabrielkaa urážať ju začali, až keď stále nepochopila, ze na stužkovú sa takéto saty jednoducho NEHODIA!!!
Niekde tu bol komentáre, ze su to saty na večer na tanec ci niečo v tom zmysle. Kde chce byt za "šupu" a nech po nej slintaju všetci dookola. Ale dcerina stužková je uplne ina udalosť.
NIKTO jej v prvom komente nenapísal, ze ma tlste ruky a podobne, tak si tu laskavo nevymyslaj. Ono keby niektoré mali v sebe co i len štipku chochmesu a sebakritiky, tak sem nemusia dávať žiadne fotky.
Mimochodom, podobný príspevok, ako tu jedna dala foto predloženého topu, ktorý si chcela dat tuším na firemný večierok ako mini šaty. Lebo tiež bola "šupa". To, ze to bolo jednoducho nevhodné tiež ju nezaujímalo.

aurora33
1. nov 2025
@lienka.7

@gabrielkaa urážať ju začali, až keď stále nepochopila, ze na stužkovú sa takéto saty jednoducho NEHODIA!!!
Niekde tu bol komentáre, ze su to saty na večer na tanec ci niečo v tom zmysle. Kde chce byt za "šupu" a nech po nej slintaju všetci dookola. Ale dcerina stužková je uplne ina udalosť.
NIKTO jej v prvom komente nenapísal, ze ma tlste ruky a podobne, tak si tu laskavo nevymyslaj. Ono keby niektoré mali v sebe co i len štipku chochmesu a sebakritiky, tak sem nemusia dávať žiadne fotky.
Mimochodom, podobný príspevok, ako tu jedna dala foto predloženého topu, ktorý si chcela dat tuším na firemný večierok ako mini šaty. Lebo tiež bola "šupa". To, ze to bolo jednoducho nevhodné tiež ju nezaujímalo.

@lienka.7 podla mňa čakala autorka komentare typu : ooooo vyzeráš super, chlapi budú po tebe slintsť, urcite si daj tie šaty. A keď také komentare nedostala, tak začala útočiť.
Ináč je to smutne, že sa niektoré ženy nevedia vhodne obliecť na spoločenskú udalosť.

gabrielkaa
1. nov 2025
@lienka.7

@lienka.7 ja si vymyslam? 😆. Kypre ruky, ruky ako valčeky, rozliate prsia? Nauč sa citat

lienka.7
1. nov 2025
@gabrielkaa

@lienka.7 ja si vymyslam? 😆. Kypre ruky, ruky ako valčeky, rozliate prsia? Nauč sa citat

@gabrielkaa prvý koment, ktorý bol k jej postave je na 3.strane a nemyslím si, že bol nejako urážlivy. Napisala tam iba pravdu, a to veľmi slusne, bez urážok a invektiv.
Ono raz keď ti niečo nesedí, tak ti to raz nesedí. A ked to nie je vhodné, tak to nie je vhodné. Ale vidím, že typy ľudí ako ty jednoducho zial nemajú kapacitu, aby to pochopili a pôjdu si svoje stoj co stoj.

lienka.7
1. nov 2025
@gabrielkaa

aurora33
1. nov 2025
@gabrielkaa

@gabrielkaa to ale nie je urážka, Ved má kypré ruky. Vyrušovanie predsa vyzerajú ináč.

drahomirrra
1. nov 2025
@osky

@drahomirrra jemine.to je zas extrem
Ako do hrobu.to nieeee

@osky Praveze za mna su extremne vhodne. Ciernou sa nikdy nic neda pokazit, strih a dlzka vhodne. Doplnky a skvele lodicky ala Loubotin a mozes ist aj na Bratislavske modne dni.

aurora33
1. nov 2025
@drahomirrra

@osky Praveze za mna su extremne vhodne. Ciernou sa nikdy nic neda pokazit, strih a dlzka vhodne. Doplnky a skvele lodicky ala Loubotin a mozes ist aj na Bratislavske modne dni.

@drahomirrra to ale nevysvetlíš žene, ktorá nemá vkus.

mk22
1. nov 2025
@gabrielkaa

@gabrielkaa ty nečítas.. prvá veta, nechcem ta uraziť, a v zavere, nechcem uraziť postavu..
2x som doplnila aby nahodou neprišlo k tomu ze sa ženy ako ty toho chytia..
Dala foto, chcela názor, ma ho...
Odôvodnila som, prečo sa jej nehodia.

Ja mam tiež 18r dceru, bud rok maturantku, toto by mi zakázala obliecť, proste nevhodné a je jedno ze je autorka mladica.
Nerozumiem kde ste vyčítali ze ju niekto urazil.

Keď do niečoho nemam postavu,tak sa do toho nebudem silou mocou navliekat.
A ma fajn postavu, nik nepísal ze je obezna, ale do týchto šiat postavu nemá.
Je to názor, žiadala o názor!!

gabrielkaa
1. nov 2025
@mk22

@gabrielkaa ty nečítas.. prvá veta, nechcem ta uraziť, a v zavere, nechcem uraziť postavu..
2x som doplnila aby nahodou neprišlo k tomu ze sa ženy ako ty toho chytia..
Dala foto, chcela názor, ma ho...
Odôvodnila som, prečo sa jej nehodia.

Ja mam tiež 18r dceru, bud rok maturantku, toto by mi zakázala obliecť, proste nevhodné a je jedno ze je autorka mladica.
Nerozumiem kde ste vyčítali ze ju niekto urazil.

Keď do niečoho nemam postavu,tak sa do toho nebudem silou mocou navliekat.
A ma fajn postavu, nik nepísal ze je obezna, ale do týchto šiat postavu nemá.
Je to názor, žiadala o názor!!

@mk22 ok. Nechcem ta zraziť ale máš kypre ruky 😀. Som nepostrehla, že by sa autorka príspevku pýtala na to aku ma postavu, aké ruky