icon

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?

alenka900
28. okt 2025

Ahojte žienky.Poraďte mi, či sú tieto šaty vhodné na stužkovú. Sú jemné, saténové, príjemné, len ten výstrih. Neviem, či to nie je pre mňa (ako mamu ) moc. Ďakujem

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?
biba_18
28. okt 2025

@anonym_3c2dc7 nie, ten dekolt v týchto šatách naozaj nie je pekný na formálnu slávnosť ...
a nikto ju nekritizuje - len sa dá jednoducho obliecť vhodnejšie...

beronsche
28. okt 2025
@alenka900

@anonym_cac8df mne sa veľmi páčia, sú jemné, pohodlné....určite si ich vezmem...

@alenka900 ja si síce myslím, že v nich vyzeráš pekne, ALE na stužkovú sa jednoducho nehodia..
sú príliš odhaľujúce, budeš pôsobiť ako "chcela stará mladou byť" a to bez ohľadu na to, že si mladá a vyzeráš v satach dobre.
Ale samozrejme, tvoja voľba.
Či chces by elegantná a vkusná mama, či tak trochu vulgárna s prsiami vytasenymi von..

anonym_8dc571
28. okt 2025

Ak si na fotke ty, sorry ani postavu, ruky, ramená nemáš na také šaty.A ďalšia vec odhalené ramená, dekolt prenechaj mladším.

mk22
28. okt 2025
@anonym_8dc571

Ak si na fotke ty, sorry ani postavu, ruky, ramená nemáš na také šaty.A ďalšia vec odhalené ramená, dekolt prenechaj mladším.

@anonym_8dc571 aspoň ze nie som jediná úprimná a priama🤚🤝

tiezjedna
28. okt 2025

Záleží, čí ide mamina na lov, alebo ako doprovod. Ale ani na lov by som ich nevolila. Šaty sú síce veľmi pekné a ty určite tiež, ale proporcionálne ste si nesadli. Ak chceš byť elegantná, zvoľ iné. Ak chceš loviť, tak prsia viac hore😉

aurora33
28. okt 2025

@alenka900 za mňa nemáš pekne ruky v tých šatách. Čiže nie.

lauricka
28. okt 2025

@alenka900 a čo sa týka dĺžky, nesúhlasím s názormi, že nie dlhé. Na túto večernú udalosť mi prídu dlhé úplne vhodné bez problémov. Jediné nevhodné sú mini nad kolená pre matky.

eeffka
28. okt 2025

@alenka900 ak si na fotke ty, tak v ziadnom pripade, nemas 18, trosku sudnosti

prosimopomoc
28. okt 2025
@anonym_212713

Áno, sú vhodné ale nechápem, prečo by mala byť matka na stužkovej. Chodia tam dcéry so svojimi partnermi.

@anonym_212713 co, odkedy? chodia praveze rodicia a frajer nie, aby mohla baba travit cas so spoluziakmi

prosimopomoc
28. okt 2025
@anonym_212713

@elenajezova baby čo poznám si nezobrali rodičov ale iba partnerov a mimochodom, partner je aj tak dôležitejší v živote mladej ženy než rodičia.

@anonym_212713 su to este deti a ak tak, maju frajerov, partner je silné slovo, aj tak sa čochvila rozidu..

zuzulienocka75
28. okt 2025
@anonym_212713

Áno, sú vhodné ale nechápem, prečo by mala byť matka na stužkovej. Chodia tam dcéry so svojimi partnermi.

@anonym_212713 A ty si odkiaľ spadla.... Samozrejme, že sa na stužkovej zúčastňujú obaja rodičia... A práve tí partneri už v posledných rokoch zriedkavejšie (záleží od rozhodnutia kolektívu). Ale rodičia sú automatika.

adka_bh
28. okt 2025

Saty sú pekne, kľudne si ich daj keď sa v nich cítiš dobre, bolerko ale určite nie to sa už nenosí. Pozri si nejaký pekný blejzer ideálne kremovy, do čiernej farby by som nešla bolo by to tvrdá kombinácia alebo pekne sako. Nechápem čo tu píšu že matky majú mať saty pod kolena ako učiteľky v cirkevnej škole 😵‍💫 buď by som išla do krátkych alebo tiež dlhých nebudem sa obliekať ako tetka lebo som matka. Niektorí by mali vystrčiť nos zo Slovenska aby si rozšírili obzory…. A čo by si mysleli iní je mi jedno.

abbey1
28. okt 2025

Mňa fascinuje, ako sa v podobných témach vždy opakuje názor 'obliekať sa ako stará tetka'. To skutočne vkusné oblečenie na určitú príležitosť si niektorí predstavia len ako oblečenie 80 ženy do kostola? Veľmi vtipné
Skutočne ste ešte nevideli elegantné, rafinované šaty i s dĺžkou pod kolená, alebo jemne nad kolená?

biba_18
28. okt 2025

@adka_bh vystrčiť nos zo slovenska by si mala ty, aby si vedela ako sa dá pekne obliecť aj keď nemáš šaty na ramienka…

lienka.7
28. okt 2025
@beronsche

@alenka900 ja si síce myslím, že v nich vyzeráš pekne, ALE na stužkovú sa jednoducho nehodia..
sú príliš odhaľujúce, budeš pôsobiť ako "chcela stará mladou byť" a to bez ohľadu na to, že si mladá a vyzeráš v satach dobre.
Ale samozrejme, tvoja voľba.
Či chces by elegantná a vkusná mama, či tak trochu vulgárna s prsiami vytasenymi von..

@adka_bh ono stačilo, keby ľudia mali aspoň trošku vkusu a sudnosti (a asi aj sebakritiky) voci svojej osobe a nemusia ani vystrcit nos z SK.
A ako napisala už
@beronsche mnoho žien si myslí, že keď "majú na to postavu", môžu si obliecť hocičo. Asi ťažko. Presne v duchu "stara mladou chcela byt"

mk22
28. okt 2025
@abbey1

Mňa fascinuje, ako sa v podobných témach vždy opakuje názor 'obliekať sa ako stará tetka'. To skutočne vkusné oblečenie na určitú príležitosť si niektorí predstavia len ako oblečenie 80 ženy do kostola? Veľmi vtipné
Skutočne ste ešte nevideli elegantné, rafinované šaty i s dĺžkou pod kolená, alebo jemne nad kolená?

@abbey1 asi letí co najviac odhaliť, a ked mas 50kg čiže mas na to /neviem na co/ tak treba ukázať 😁

anonym_130b81
28. okt 2025

Ja zvažujem niečo v tomto štýle.
Dievčatá budú mať plesové šaty.

anonym_130b81
28. okt 2025

Alebo niečo také...
Len tu mi vadí veľký výstrih.

anonym_096f18
28. okt 2025

Nejaké sako by to chcelo..

anonym_3b3e38
28. okt 2025
@anonym_212713

@anonym_212713 a ty si pricestovala z ktorej planéty? Pobavilo 😂👍

anonym_3b3e38
28. okt 2025

Šaty sú pekné, ale absolútne nevhodné pre matku na stužkovú. Viem si ich predstaviť na letnej dovolenke niekde pri mori, večer na drinku. 💃 Určite nájdeš niečo vhodnejšie. 😉

anonym_31bab7
29. okt 2025

@alenka900 Pre mamu nie. Sú pridlhé, ramienkové a farba...ktovie, či v reále moc nekričí. Určite iné.

elenajezova
29. okt 2025
@anonym_212713

@elenajezova baby čo poznám si nezobrali rodičov ale iba partnerov a mimochodom, partner je aj tak dôležitejší v živote mladej ženy než rodičia.

@anonym_212713 nesúhlasím ani náhodou. Rodičia si vychovajú svoje dieťa do stužkovej pomaly 19 rokov. A nejakého partnera môže poznať kľudne aj mesiac...a vôbec za mesiac môžu ísť od seba...to sú ešte takí partneri...ach jaj..takých možno ešte bude...a pre rodičov je to odmena vidieť svoje dieťa na stužkovej slávnosti. Za mňa by to ani náhodou neprešlo, aby tam bol nejaký partner s mojou dcérou a my rodičia sedeli doma...čaká nás to o mesiac a veľmi sa teším. Nehovorím, môže si pozvať kľudne aj partnera. Ale rodičia sú proste na PRVOM mieste.

elenajezova
29. okt 2025
@anonym_5185ee

@anonym_212713 máš zaujímavú vzorku okolo seba.Nikdy som nepočula, že rodičia nepatria na stužkovú práveže niekedy sú tam aj starí rodičia🤪partner bude dôležitý na svadbe, keď si ju zaplatí

@anonym_5185ee presne tak!!!

elenajezova
29. okt 2025
@oblecenie99

@anonym_212713 Áno, typické pre "partnerské vzťahy" 18, 19 ročných dievčat je dôležitosť, trvácnosť, serióznosť a stabilita ... A preto kto iný by mal byť na takejto akcii, ako najdôležitejšia osoba, a to aktuálny frajer, pardon PARTNER?
Môžem sa spýtať, kto zaplatil stužkovú dám, ktoré tam údajne mali len "partnerov" ? 😏

@oblecenie99 vidíš, toto mi nenapadlo. Ale správny postreh....

elenajezova
29. okt 2025

Trošku som zostala neistá, keď sa tu rieši, že sa na stužkovú nehodia dlhé šaty. Lebo ja si plánujem dať tieto...😊

biba_18
29. okt 2025

@elenajezova bude to také 🤨 ja by som do toho nešla, ale pristanú ti. len asi treba lepšiu podprsenku do toho…

ibrunova
29. okt 2025
@elenajezova

Trošku som zostala neistá, keď sa tu rieši, že sa na stužkovú nehodia dlhé šaty. Lebo ja si plánujem dať tieto...😊

@elenajezova nemyslím, že sa píše, že sa nenosia dlhé šaty. Ja som videla krátke, dlhé, overaly, košeľové.... Tu ide o tenké ramienka a ten konkrétny výstrih

anonym_3b3e38
29. okt 2025
@elenajezova

@elenajezova velmi pekné šaty, len ten výstrih mi príde až príliš hlboký. Ak by sa dal trochu upraviť, tak tieto si viem na stužkovej predstaviť. 😌

anonym_5185ee
29. okt 2025
@prosimopomoc

@anonym_212713 su to este deti a ak tak, maju frajerov, partner je silné slovo, aj tak sa čochvila rozidu..

@prosimopomoc deti?Nie sú to deti, sú to dospelí ľudia par rokov dozadu mali ľudia v tom veku svadbu a deti😆to len teraz sú to deti do 30 r🤣ale na stužkovú v prvom rade patria rodičia