Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?
Ahojte žienky.Poraďte mi, či sú tieto šaty vhodné na stužkovú. Sú jemné, saténové, príjemné, len ten výstrih. Neviem, či to nie je pre mňa (ako mamu ) moc. Ďakujem

Saty sú pekne, kľudne si ich daj keď sa v nich cítiš dobre, bolerko ale určite nie to sa už nenosí. Pozri si nejaký pekný blejzer ideálne kremovy, do čiernej farby by som nešla bolo by to tvrdá kombinácia alebo pekne sako. Nechápem čo tu píšu že matky majú mať saty pod kolena ako učiteľky v cirkevnej škole 😵💫 buď by som išla do krátkych alebo tiež dlhých nebudem sa obliekať ako tetka lebo som matka. Niektorí by mali vystrčiť nos zo Slovenska aby si rozšírili obzory…. A čo by si mysleli iní je mi jedno.
@adka_bh presne tak, nechápem načo majú 36 ročné mladé ženy obliekať ako dôchodkyne
@adka_bh presne tak, nechápem načo majú 36 ročné mladé ženy obliekať ako dôchodkyne
@sisska96 ktorá tu spomenula saty pre dochodkynu?
Bavíme sa o stužkovej, slavnost..to ked žena zvoli outfit na dámu, je dôchodkyňa?
Lebo veď ma len 36, je mladá, treba ukázať.. a je uplne jedno kde sa nachádza??
@anonym_cac8df mne sa veľmi páčia, sú jemné, pohodlné....určite si ich vezmem...
@alenka900 Ja nerozumiem zmyslu zakladania takychto tem, ked je autorka uz vopred rozhodnuta, ze si tie saty oblecie bez ohladu na to ake odpovede tu budu. A myslim, ze v tomto pripade su to slusne odpovede, kde zeny chcu naozaj poradit o nevhodnosti tychto siat. Autorka, na tvojom mieste by som sa nad tym zamyslela a svoju volbu prehodnotila. Mas peknu postavu, si mlada a podla fotky by som povedala, ze sa to pyta maturantka a nie jej matka. Takze pre maturantku ano su vhodne i ked v dnesnej dobe maju dievcata uz take honosnejsie roby ale preco nie aj taketo jednoduche. Pre matku nie. Kludne mozu byt dlhe ale na tvojom mieste by som tieto saty vyuzila skor na nejaky ples a nie na stuzkovu ako matka. Ten vystrih a hole plecia nie su ok. S tvojou postavou si mozes vyberat, urcite by si nasla kopu inych krasnych kludne aj dlhych siat, ale ja to tu tiez vlastne zbytocne pisem, kedze aj tak si uz bola dopredu rozhodnuta 😀 A tiez nechapem niektore komentare, ze pre matku uz len saty ako pre dochodkyne. A mimochodom, nie vsetky dohodkyne sa obliekaju jak teta Mara z Hornej Dolnej z roku 1980. Staci pozriet mnohe svadobne mamy vo veku 50+, kolkokrat su to take kočky co aj mlade 20 rocne strcia do vacku.
Jemine, ako rada by som v tejto téme videla Vaše fotky, milé ženy. Ideálne v šatách, čo by ste zvolili by a na reál Vašich postavách. :D:D:D
Jemine, ako rada by som v tejto téme videla Vaše fotky, milé ženy. Ideálne v šatách, čo by ste zvolili by a na reál Vašich postavách. :D:D:D
@drahomirrra jasné, hneď ako niekto slušne napíše svoj negatívny názor, musí sa nájsť niekto s takouto hlupou útočnou poznámkou.. 🙂
Mňa čaká stužková budúci rok.
Mam dcéru, najuprimnejsiu kriticku. Ukázala som jej autorkine saty, jednou vetou zhodnotila, ze sa vbc nehodia.
Ja budem hľadať 3/4 rukav, bez výstrihu, midi dlzka. Vkusne,nic do oci bujuce, netreba putať pozornosť, na to tam budu mladé Micky.
Ja som mala tento overal, som nízka, takže mi bol kúsok nad kolená.
Vačšina mamičiek bola oblečená podobne, sako sukňa, sako nohavice, róbu mala triedna a prišlo mi to divné, neviem..
@anonym_096f18 vyzerá dobre
@anonym_096f18 vyzerá dobre
@mk22 áno, cítila som sa fajn, v hocičom inom by som sa cítila trápne, tie dievčatá vyzerali nádherne, bolo to o nich hlavne.. mala som béžové doplnky, absolútne som nemienila pútať pozornosť.
Tie saty su pre teba nelichotive, skor nejaky rukav by to chcelo. Ja mam napriklad peknu hornu polovicu ale hrube clenky, tak si vacsinou dam dlhe saty. Ty by si to mala robit naopak
@anonym_096f18 presne tak.
Ja mam tiež iba 153cm😃
@mk22 ja 158cm😀 síce opatky pomožu, ale dlhým šatám sa vyhýbam.
Mám celkom pekné nohy a keď ich zakryjem tak som v kýbli😆
Ak si na fotke ty, sorry ani postavu, ruky, ramená nemáš na také šaty.A ďalšia vec odhalené ramená, dekolt prenechaj mladším.
@anonym_8dc571 toto urcite napisala nejaka modelka!
@anonym_8dc571 toto urcite napisala nejaka modelka!
@anonym_213ea0 a kebyže to napíše aj 100 kilová žena, tak čo? Podstatné je, aby vedela, čo jej pristane a čo nie.
@biba_18 ako mniska! Ty tu radsej nedavaj modne typy
@anonym_213ea0 čo má móda spoločné s tým že tebe ja pripadám ako mníška? ak nechceš módne tipy, tak sa nepýtaj. potom ich nedostaneš...

Syn mal stužkovú minulý rok a mamičky mali rôzne šaty, po kolená, ale aj plesové róby. Ja som mala jednoduchý elegantný čierny overal a bola to super voľba.