icon

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?

alenka900
28. okt 2025

Ahojte žienky.Poraďte mi, či sú tieto šaty vhodné na stužkovú. Sú jemné, saténové, príjemné, len ten výstrih. Neviem, či to nie je pre mňa (ako mamu ) moc. Ďakujem

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?
gabrielkaa
31. okt 2025
@anonym_0cf5af

@mk22 ja rozumiem, ale tak vidíš, že autorku to urazilo a nebrala to ako dobrú radu, ale začala sa hneď vyjadrovať k postavám iných žien, takže málokto vie prijať kritiku šiat a nebrať osobne.

@anonym_0cf5af Ale tam už nešlo kritiku šiat, ale o kritiku postavy akú má autorka. No a to je pekný rozdiel… autorka sa pýtala, aký máme názor na tieto šaty, nie na to, aký máme nazor na jej postavu. Takže dalo sa to vyjadriť veľakrát aj inak, ako kritikou jej postavy

biba_18
31. okt 2025

@gabrielkaa tak ja napr. som na jej postavu nepísala nič - iba to že sa jej nehodia - a pozri čo písala ona mne 😒
a nie, zo začiatku jej nikto nepísal na postavu - to až keď začali spomínať ruky - aj to len preto aby vysvetlili, prečo tieto šaty nie ...

anonym_3fda8e
31. okt 2025

@alenka900 Úplne v pohode si ich vezmi. Postavu máš fajn.

gabrielkaa
31. okt 2025
@biba_18

@nicoletta98 podľa mňa nemá pekné telo do tohto výstrihu, ak je na fotke ona, to je všetko. ja neriešim či je to vhodné - aj keď ani to podľa mňa nie je, ale o tom nechcem. pozerám na to čisto esteticky v tejto téme ...

@biba_18 priamo jej si to nepísala, ale určite si to prečítala. Možno preto ta reakcia

biba_18
31. okt 2025

@gabrielkaa ja som nepísala nič k jej postave - ale k tomu ako sa jej postava hodí k tomuto typu šiat. ja viem prečo reaguje ako reaguje - ale to je vysvetlenie, nie ospravedlnenie ...

sisska96
31. okt 2025

božeeeeeeeeeee a že muži prečo si nájdu milenku, kto by mal nervy na takéto frflavé ženy

alenka900
autor
31. okt 2025
@tim23

@alenka900 a čo na šaty vraví tvoja dcéra? Alebo syn(neviem komu ideš na stužkovú)
Nemáš vôbec zlú postavu, šaty skryjú bruško, výstrih nieje veľký a ruky nemáš tučné 🫣 navyše sa farba šiat hodí k farbe pokožky a k farbe vlasov. Ja osobne by som si dala menej nápadné šaty ale si pekná.
Reálne ma zaujíma čo na ne vraví dcéra/syn. Vieš, bude to jej večer, nechaj si od nej poradiť.

@tim23 dcéra mi ich vybrala 😁

tim23
31. okt 2025
@alenka900

@alenka900 tak potom nieje o čom 🙂 užite si to

alenka900
autor
31. okt 2025
@evkatk

Nielen pre mamu nie sú vhodné, ale ani pre študentku. Predsa také základné veci by každý mal vedieť. Na školské podujatia ako je stužková, promócie,.... sa nepatrí mať šaty s holými ramenami. Ale nejakej primitívnej sedliačke, je to jedno a možno aj vyhovuje obnažovať sa pred ostatnými na takýchto podujatiach.

@evkatk primitívnej sedliačke??? Váž slová...porovnávať promócie a stužkovú?? Promócie som mala aj vlastné si predstav...a nie, tam som si takéto šaty neobliekla, odhliadnúc od toho, že na sebe som mala talár...no na neformálnu slávnosť sme mnohé už mali aj takéto šaty...

brest9
31. okt 2025

@alenka900 veľmi pekné, výstrih super 👍, za mňa by mohli byť aj kratšie 😉Aby si mala aj názor chlapa😆

sfet
31. okt 2025

Ak má mama na to postavu, nevidím problém. Len na plecia este nieco pled alebo bolerko. Inak super. Nemudi byt každá v kostyme ako uradnicka

drahomirrra
31. okt 2025
@alenka900

@evkatk primitívnej sedliačke??? Váž slová...porovnávať promócie a stužkovú?? Promócie som mala aj vlastné si predstav...a nie, tam som si takéto šaty neobliekla, odhliadnúc od toho, že na sebe som mala talár...no na neformálnu slávnosť sme mnohé už mali aj takéto šaty...

@alenka900 Evkatk je absurdne mimo, vsade kde sa zapoji, to nestoji za rec 😁😁 ked pozries prispevky vo fore 😁😁

aurora33
31. okt 2025
@alenka900

@alenka900 tak dcéra nemá vkus po mame 😀

anonym_0cf5af
31. okt 2025
@gabrielkaa

@anonym_0cf5af Ale tam už nešlo kritiku šiat, ale o kritiku postavy akú má autorka. No a to je pekný rozdiel… autorka sa pýtala, aký máme názor na tieto šaty, nie na to, aký máme nazor na jej postavu. Takže dalo sa to vyjadriť veľakrát aj inak, ako kritikou jej postavy

@gabrielkaa ved pisem, to iste, ze niektore komentare boli na hrane

zuzana76
31. okt 2025
@drahomirrra

@alenka900 Evkatk je absurdne mimo, vsade kde sa zapoji, to nestoji za rec 😁😁 ked pozries prispevky vo fore 😁😁

@drahomirrra to je podla mna recesia 😂, nem?

brest9
31. okt 2025

@alenka900 hlavne sa nenechaj odradiť frfloškami 🙂 Asi im niečo chýba 🤷😅

drahomirrra
31. okt 2025
@zuzana76

@drahomirrra to je podla mna recesia 😂, nem?

@zuzana76 Nie, tato osoba vsetko co predvadza vo fore mysli smrtelne vazne. Podla mna je psychicky chora. Takato malomestiacka krava v roku 2025 nemoze byt realna.

zuzana76
31. okt 2025
@drahomirrra

@zuzana76 Nie, tato osoba vsetko co predvadza vo fore mysli smrtelne vazne. Podla mna je psychicky chora. Takato malomestiacka krava v roku 2025 nemoze byt realna.

@drahomirrra ja ju evidujem, viem, ze vzdy su jej prispevky mimo, sice obcas aj nejake lajky maju. Ale myslela som si, ze trpi nejakym syndromom odporovania alebo, ze je to recesia a bavi sa dievca, ci pani

mirage
31. okt 2025
@sfet

Ak má mama na to postavu, nevidím problém. Len na plecia este nieco pled alebo bolerko. Inak super. Nemudi byt každá v kostyme ako uradnicka

@sfet pledy a bolerka boli in 20 a viac rokov dozadu

barbie2023
31. okt 2025
@mirage

@mirage áno a široké nohavice 50 r.dozadu a máme ich tu zas 🤦🤦 akože , neviem či si si nevšimla,ale momentálne žijeme dobu kedy si ľudia obliekajú kadečo podľa vlastného vkusu a nie podľa toho čo sa akože nosí lebo sa to mení skoro každý druhý mesiac.

mirage
31. okt 2025
@barbie2023

@mirage áno a široké nohavice 50 r.dozadu a máme ich tu zas 🤦🤦 akože , neviem či si si nevšimla,ale momentálne žijeme dobu kedy si ľudia obliekajú kadečo podľa vlastného vkusu a nie podľa toho čo sa akože nosí lebo sa to mení skoro každý druhý mesiac.

@barbie2023 ok, tak to preformulujem. sú škaredé.

ankare
31. okt 2025

@alenka900 Ty si na fotke?

mira0611
31. okt 2025

Ja si myslim, ze v tomto prispevku sa pojem bodyshaming uplne vycerpal. A mnoho zien by sa malo naucit ako pekne vyjadrit kritiku bez toho, aby sme druheho ponizili alebo urazili.

Autorka ma peknu zensku postavu, nema co ja viem ake ovisajuce ruky a prsia a aj keby mala, tak by ste ju nemali takto dourazat a ta poznamka, ze jej dcera nema vkus je uz fakt podpasovka.

Ale vsak je to anonymne forum, tak tu sa da vsetko, vsak Vam nepride autorka v obchode a nevylepi Vam jednu, za to ze ju ponizujete!

Ked mame taketo mamicky, potom nech sa necudujme preco su dnesne deti arogatne a preco sikanuju.

mira0611
31. okt 2025
@luizina

@alenka900 ja som mala taketo saty a vacsina mamiciek tiez podobny styl. Tie tvoje su sice pekne, ale nie na takuto prilezitost.

@luizina velmi Vam to svedci! Aj saty su pekne tvoje aj dcerkine, pekna rodinka!

A pekne napisany prispevok, ja sice nemam nic proti autorkinim satam, ale mohla by si nas tu ucit ako pekne vyjadrit nesuhlas!

beronsche
31. okt 2025
@luizina

@alenka900 ja som mala taketo saty a vacsina mamiciek tiez podobny styl. Tie tvoje su sice pekne, ale nie na takuto prilezitost.

@luizina vyzeráš úplne fantastický! krasne, elegantné šaty.
Škoda, že autorka témy a hŕstka žien, ktoré jej výber schvaľujú, sa tebou asi neinspiruju....

anonym_6074e7
31. okt 2025
@mira0611

Ja si myslim, ze v tomto prispevku sa pojem bodyshaming uplne vycerpal. A mnoho zien by sa malo naucit ako pekne vyjadrit kritiku bez toho, aby sme druheho ponizili alebo urazili.

Autorka ma peknu zensku postavu, nema co ja viem ake ovisajuce ruky a prsia a aj keby mala, tak by ste ju nemali takto dourazat a ta poznamka, ze jej dcera nema vkus je uz fakt podpasovka.

Ale vsak je to anonymne forum, tak tu sa da vsetko, vsak Vam nepride autorka v obchode a nevylepi Vam jednu, za to ze ju ponizujete!

Ked mame taketo mamicky, potom nech sa necudujme preco su dnesne deti arogatne a preco sikanuju.

@mira0611 Autorka sama robí presne čo píšeš. Bodyshaming a arogancia so šikanou. Aj ten vkus tiež kritizuje.

mira0611
31. okt 2025
@anonym_6074e7

@mira0611 Autorka sama robí presne čo píšeš. Bodyshaming a arogancia so šikanou. Aj ten vkus tiež kritizuje.

@anonym_6074e7 prepáč, ale myslím, ze to nie ona zacala.

anonym_6074e7
31. okt 2025
@mira0611

@mira0611 Nerozlišujem to. Pridala sa. Takže svoju výčitku by si mala smerovať aj na ňu.

anonym_6074e7
31. okt 2025
@mira0611

@mira0611 Dokonca ten najhnusnejší bodyshaming v celej diskusii je od nej.

sfet
31. okt 2025
@mirage

@mirage ano,en každá nevesta ich na svadbe má