Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?
Ahojte žienky.Poraďte mi, či sú tieto šaty vhodné na stužkovú. Sú jemné, saténové, príjemné, len ten výstrih. Neviem, či to nie je pre mňa (ako mamu ) moc. Ďakujem

@mk22 ok. Nechcem ta zraziť ale máš kypre ruky 😀. Som nepostrehla, že by sa autorka príspevku pýtala na to aku ma postavu, aké ruky
@gabrielkaa pokračovala som prečo jej ten model nesedí.
Keď a, tak aj b.
@gabrielkaa pokračovala som prečo jej ten model nesedí.
Keď a, tak aj b.
@mk22 ona jednoducho nemá kapacitu pochopiť, čo jej píšeš. To sú presne tie typy som sexy a ty mi iba zavidis 🤦♀️
A to, ze mas na niečo iný názor, neznamená, ze druhu osobu musíš urážat, keď jej ho slusne napíšeš. Proste tie šaty, ich strih sú na stužkovú úplne nevhodne.
@mk22 ona jednoducho nemá kapacitu pochopiť, čo jej píšeš. To sú presne tie typy som sexy a ty mi iba zavidis 🤦♀️
A to, ze mas na niečo iný názor, neznamená, ze druhu osobu musíš urážat, keď jej ho slusne napíšeš. Proste tie šaty, ich strih sú na stužkovú úplne nevhodne.
@lienka.7 ako pokazené rádio
Píšem zrozumiteľne, žiadna urážka, nazor na saty, žiadala oň.
Vbc nezávidím, nemam co.
@mk22 ok. Nechcem ta zraziť ale máš kypre ruky 😀. Som nepostrehla, že by sa autorka príspevku pýtala na to aku ma postavu, aké ruky
@gabrielkaa pytala sa na tie šaty, ale po prvé tie šaty sa na stuzkovu nehodia a po druhé, ani jej ruky sa k tým šatám nehodia. Je na tom niečo nepochopitelne?
@gabrielkaa pytala sa na tie šaty, ale po prvé tie šaty sa na stuzkovu nehodia a po druhé, ani jej ruky sa k tým šatám nehodia. Je na tom niečo nepochopitelne?
@aurora33 zjavne ano🙈 tie šaty sú celkovo nevhodné na jej postavu (mimochodom aj od pása dole).
Každý máme iný vkus. Mne sa tiež napríklad nepáčili tie šaty čo tu niekto postol. Ale to je môj vkus. Nestaviam sa na piedestál ako niektoré tu že oni majú lepší vkus ako autorka. To že sa to hodí alebo nehodí jedna vec a to aký máme každá (iny) vkus je vec druhá. Váš vkus nie je lepší alebo horší ako vkus autorky myslím si
@gabrielkaa ktorá tu napisala ze ma lepši vkus ako autorka?? Ani jedna takúto vetu nenapísala.
To si kde prečítala?
Ze sa vyjadrili inac, ako pozitívne, lebo ako sama píšeš, každá mame iný vkus, tak to treba chápať, ze majú lepši vkus, urážajú, ci závidia??
To iný názor ako pozitívny, sa nepatrí, ci ako??
Jasne, vec kusu, vieš koľko veci sa mne paci??
Ale mam iba 153cm, takze mnoho kúskov ani nekupujem,lebo sa mi to jednoducho nehodí.
@aurora33 úplne pochopiteľne 😊
@gabrielkaa ktorá tu napisala ze ma lepši vkus ako autorka?? Ani jedna takúto vetu nenapísala.
To si kde prečítala?
Ze sa vyjadrili inac, ako pozitívne, lebo ako sama píšeš, každá mame iný vkus, tak to treba chápať, ze majú lepši vkus, urážajú, ci závidia??
Ale mam iba 153cm, takze mnoho kúskov ani nekupujem,lebo sa mi to jednoducho nehodí.
@mk22 napríklad 🙂
To si kde prečítala?
@mk22 opakujem sa už ako verklík - kritika šiat je v poriadku. 😀
@mk22 opakujem sa už ako verklík - kritika šiat je v poriadku. 😀
@gabrielkaa asi som malo zrozumiteľná
Ženy sa vyjadrili ze saty sa jej nehodia, a prečo.
Doplnili aj to b.
Pozri mne je srdečne jedno co si nick Alenka oblečie, pre mna za mna nech ide v leginach, vek na to ma, aj postavu, a stužková?? Nejaká žúrka pri hudbe??
Porucam sa, je krásne, treba si užiť krásny slnečný deň.
@gabrielkaa asi som malo zrozumiteľná
Ženy sa vyjadrili ze saty sa jej nehodia, a prečo.
Doplnili aj to b.
Pozri mne je srdečne jedno co si nick Alenka oblečie, pre mna za mna nech ide v leginach, vek na to ma, aj postavu, a stužková?? Nejaká žúrka pri hudbe??
Porucam sa, je krásne, treba si užiť krásny slnečný deň.
@mk22 podobne 🙂
Áno, sú vhodné ale nechápem, prečo by mala byť matka na stužkovej. Chodia tam dcéry so svojimi partnermi.
@anonym_212713 čože? Vy ste odkiaľ? Na stužkovú idú študenti a ich rodičia.
@drahomirrra to ale nevysvetlíš žene, ktorá nemá vkus.
@aurora33 takze ja nemam vkus?len preto,ze sa mi nepacia?
Lebo mi pridu ako do hrobu?
Tam nejde o ciernu farbu,ale o ten strih.
Keby neboli ako skafander,boli by mozno ok.
Ale je to vec nazoru.
Nielen pre mamu nie sú vhodné, ale ani pre študentku. Predsa také základné veci by každý mal vedieť. Na školské podujatia ako je stužková, promócie,.... sa nepatrí mať šaty s holými ramenami. Ale nejakej primitívnej sedliačke, je to jedno a možno aj vyhovuje obnažovať sa pred ostatnými na takýchto podujatiach.
@evkatk u nás bežne sme mali holé ramená 🤣 však nie sme v kostole
Áno, sú vhodné ale nechápem, prečo by mala byť matka na stužkovej. Chodia tam dcéry so svojimi partnermi.
@anonym_212713 ty si z akej planéty? Práveže stužková je poďakovanie rodičom a učiteľom.

Každý máme iný vkus. Mne sa tiež napríklad nepáčili tie šaty čo tu niekto postol. Ale to je môj vkus. Nestaviam sa na piedestál ako niektoré tu že oni majú lepší vkus ako autorka. To že sa to hodí alebo nehodí jedna vec a to aký máme každá (iny) vkus je vec druhá. Váš vkus nie je lepší alebo horší ako vkus autorky myslím si