icon

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?

alenka900
28. okt 2025

Ahojte žienky.Poraďte mi, či sú tieto šaty vhodné na stužkovú. Sú jemné, saténové, príjemné, len ten výstrih. Neviem, či to nie je pre mňa (ako mamu ) moc. Ďakujem

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?
Strana
petronelag
28. okt 2025

Záleží aj od toho koľko rokov má mama a akú má postavu, ale sú aj šaty s menším výstrihom a so širšími ramienkami, príp. majú cez plecia ozdobný volánik.

zdenka11081983
28. okt 2025

@alenka900 určite áno.

anonym_4dc834
28. okt 2025

@alenka900 Keď už musia byt byt na ramienka, chce to určite niečo navrch.
Radšej by som zvolila niečo pod kolena. Čo sme boli na stuzkovych, mamy nemali dlhé.

btus
28. okt 2025

za mňa nie sú vhodné pre mamu. Trochu konzervatívnejšie. Min. menší výstrih alebo širšie ramienka.

bocianka123
28. okt 2025

pozdravujem, šaty sú krásne, no výstrih by som poradila naozaj menší, plus zahalenejšie plecia..

silvike
28. okt 2025

@alenka900 Je to moc. S takym vystrihom sa to podla mna pre mamu na stuzkovu vobec nehodí

sissik
28. okt 2025

saty su krasne, aj sa hodia k postave. Ako mama na stuzkovu to chce urcite nieco navrch - bolerko alebo nieco prehodit cez plecia. Potom sa ani ten vystrih nebude zdat velmi vyrazny

alenka900
autor
28. okt 2025
@sissik

saty su krasne, aj sa hodia k postave. Ako mama na stuzkovu to chce urcite nieco navrch - bolerko alebo nieco prehodit cez plecia. Potom sa ani ten vystrih nebude zdat velmi vyrazny

@sissik šaty sa mi veľmi páčia, som mladá mamina (36), s tým bolerkom je dobrý nápad ...ďakujem

anonym_cac8df
28. okt 2025

Nie sú vhodné, veľký výstrih, mamy nemávajú dlhé šaty.

ibrunova
28. okt 2025

Ak ich máš doma a chceš ich použiť, kľudne.. Ideálne s niečím na vrch. Ak ich máš kupovať, tak za mňa nie.

anonym_4226af
28. okt 2025

Na postave su pekne, ale za mna je toto typ siat pre mladu maturantku, nie pre mamu maturanky.. Nesla by som do dlhych siat, velkych vystrihov a ani tenkych ramienok, ci odhaleneho chrbata.

anonym_212713
28. okt 2025

Áno, sú vhodné ale nechápem, prečo by mala byť matka na stužkovej. Chodia tam dcéry so svojimi partnermi.

anonym_875357
28. okt 2025

Za mňa pre mamu nevhodné, veľký výstrih, úzke ramienka. Ja ako mama by som si ich neobliekla.

anonym_cf4cf4
28. okt 2025

su hrozne

anonym_2608e3
28. okt 2025
@anonym_212713

Áno, sú vhodné ale nechápem, prečo by mala byť matka na stužkovej. Chodia tam dcéry so svojimi partnermi.

@anonym_212713 a ty si odkiaľ? Z Kocúrkova? Či ty si nikdy nepočula o tom, že sa bežne zúčastňujú na stužkovej aj obaja rodičia? 😱

biba_18
28. okt 2025

na fotke si ty? nie, nehodia…

gabrielkaa
28. okt 2025
@anonym_212713

@anonym_212713 prečo si myslíš že by nemala byt matka na stužkovej. Normálne rodičia tam chodia, aspoň za mojich čias a teraz takisto

anonym_2608e3
28. okt 2025

@alenka900 podľa mňa sú veľmi pekné, prehoď si len bolerko cez ne a super.

biba_18
28. okt 2025

@anonym_2608e3 dokonca bežnejšie než partneri…

natalka13
28. okt 2025

Dlhe maju mat studentky. A tieto su ako satenova nocna kosela, posobia lacno.

lucka_ke
28. okt 2025
@anonym_212713

@anonym_212713 aj na mojej stužkovej boli rodičia a aj teraz na stužkové chodia rodičia, aj my ideme synovi čoskoro

elenajezova
28. okt 2025
@anonym_212713

@anonym_212713 no pardon.. prečo by rodičia nemali byť na stužkovej? To je čo za blbosť?

hrabovo
28. okt 2025

Za mňa sa absolútne nehodia, a to som tiež mladá mamina s dobrou postavou. Ani výstrih, ani ramienka. My sme väčšina maminiek mali dlhé šaty, s dlhými rukávmi. Bez vystrihov...

sara07
28. okt 2025
@anonym_212713

@anonym_212713 no pretože to je tradicia tak sa to robí a tak to bude 😂 na sk
za mna celá stužkova je ako zbytočna a som rada že môj synator rovno povedal že nejde, a v ich triede proste nakoniec len slavnostne odovzdaju stuhy na ture na kopci bez rodičov
nemôžem si pomôct ale za tie prachy 3 dnovy vylet v tatrach sa mi pre tie decka viac pači ako jeden večer

domiklik
28. okt 2025

@alenka900 bez ohľadu na to, koľko máš rokov a akú postavu máš, ber na vedomie, ze treba nechať vyniknúť tie dievčatá. V týchto štátoch by to mohol byť problém. Ak je toto reálna fotka teba a rozhodujes sa, ci si ich kúpiť, tak to nerob. Existujú opre teba oveľa lepšie, lichotivejsie strihy. Ak ich už máš doma nechce sa ti investovať do nových, pohľadaj nejaký zvršok. Farba je fajn.

klaridka
28. okt 2025

Ahoj. Môj syn mal stužkovú minulý rok. Tiež mám málo rokov, ale dlhé šaty , ramienka a výstrih som prenechala synovým spolužiačkam.

emka530
28. okt 2025
@elenajezova

@anonym_212713 no pardon.. prečo by rodičia nemali byť na stužkovej? To je čo za blbosť?

@anonym_cac8df oponujem, nebudem sa obliekať ako babka. Som dva týždne po stužkovej a šaty som mala dlhé. Mám 43, nie 70.
@alenka900 ľudia sa vedia veľmi dogabať. tvoje šaty majú síce väčší výstrih ale inak sú pekné, ja som na stužkovej už videla ozaj všeličo - aj nohavice a tuniku čo sa tam absolútne nehodilo ale tvoje sú podla mňa ok (len ako bolo písané, kým sú všetci triezvi, chce to bolerko 🙂 )

@elenajezova a to si odkiaľ prosím ťa zobrala? Nie je nič krajšieho pre mamu ako keď syn, nahodený v obleku, príde pre mamu s ružou a požiada ju o tanec...

natalka13
28. okt 2025
@anonym_212713

@anonym_212713 🤔 a tuto mudrost mas odkial? Je to slavnost pre studentov rodicov a vyucujucich.
Len pre info rodicia a vyucujuci su hostia.

oblecenie99
28. okt 2025
@anonym_212713

Si mladá (moja rovesníčka), nechod do bolerka, to ficalo vtedy, keď sme mali my, a to nie že stužkovú, ale ešte len venček, a už vtedy to vyzeralo divne, aj keď môže byť, že to z módy tak úplne nevyšlo či sa vracia.. na takú elegantnejšiu príležitosť by som zahalila ramená a výstrih skôr nejakou jemnou štólou keď chceš mať tieto šaty. Za mňa sú ale také paradoxné tie šaty: príliš jednoduché na takýto druh oslavy (proste len dlhé, bordove šaty), zároveň však aj túmač (dĺžka, veľký výstrih a tenké ramienka).. ja by som ešte hľadala..

biba_18
28. okt 2025

@sara07 stužková je super ... ja som mala pred 100 rokmi a dodnes si pamatám veci z nej, aj to ako sme sa dobre zabavili všetci ...

Strana