icon

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?

alenka900
28. okt 2025

Ahojte žienky.Poraďte mi, či sú tieto šaty vhodné na stužkovú. Sú jemné, saténové, príjemné, len ten výstrih. Neviem, či to nie je pre mňa (ako mamu ) moc. Ďakujem

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?
margotka17
28. okt 2025

@alenka900 šatky sú veľmi pekne, krásna farba. Možno nejakú stolu okolo ramien by som prehodila aspoň počas úvodného ceremoniálu.

zuzinabila
28. okt 2025

@alenka900 nie. Prilis odhalene plecia, vystrih do toho..

katulienocka999
28. okt 2025

@alenka900 saty sú krásne a aj na postave. Ved nikde nie je písané,že mami musia mat po kolená, jedine by som porozmýšľala nad nejakým bolerkom, sakom ináč super 🙂

sara07
28. okt 2025
@biba_18

@sara07 stužková je super ... ja som mala pred 100 rokmi a dodnes si pamatám veci z nej, aj to ako sme sa dobre zabavili všetci ...

@biba_18 my sme mali dost o ničom , chalani sa zotali slivovicou ešte pred odovzdavanim , akčny oteckovia boli tam daj si
potom následne boli scény akčnych mamičiek , program to bola tak trochu groteska ale aspon sme sa zasmiali
uprimne za mna vyhodené prachy a pri bráškoch ma nik nenutil ist takže veget nejak

anonym_69fd67
28. okt 2025

Na Slovensko su nevhodne, ti ktorí vystrcili hlavu trosku dalej nez do svojej dediny vedia, ze su ok. A teraz scestovane modrokonikovske zienky podte do mna 🙂

anonym_6074e7
28. okt 2025

@anonym_69fd67 toto je taký smiešny príspevok. potrebuješ pozornosť?

maminkadeticiek
28. okt 2025

Podla mna nie. Extremne odhalujuce pre mami.Chcelo by to vkusnejsi vrsok.

nicoletta98
28. okt 2025

To, že sa žena stane matkou znamená, že sa ma zahaľovať? 🤣 akože nechápem, ak ma postavu a ma čo ukázať, tak prečo nie - v akomkoľvek veku. Ak sa niekto pohoršuje nad takými banalitami, tak je to jeho problém.

biba_18
28. okt 2025

@nicoletta98 podľa mňa nemá pekné telo do tohto výstrihu, ak je na fotke ona, to je všetko. ja neriešim či je to vhodné - aj keď ani to podľa mňa nie je, ale o tom nechcem. pozerám na to čisto esteticky v tejto téme ...

vlada41
28. okt 2025

mas 36, kludne si tie saty oblec. Matky na stuzkovej nemusia vyzerat ako dochodkyne, s dlhymi rukavmi, bez vystrihov 🙂. Ja na stuzkovej mojho syna budem mat 50 a teda tiez neplanujem obliect sa ako stara zena 🙂

abbey1
28. okt 2025

Nejde o vek. Ide o vkus a príležitosť. Tie šaty sa ti nehodia a na stužkovú ako matke už vôbec nie. Je úplne jedno či mladá, stará matka. V každom veku sa môže žena obliecť primerane príležitosti a stále vyzerať elegantne, príťažlivo.

biba_18
28. okt 2025

@vlada41 dlhý rukáv či šaty bez výstrihu nie sú o veku ...

luccija
28. okt 2025

@alenka900 nie, nájdeš krajšie.Nepaci sa mi ten výstrih a tenké ramienka

anonym_cdc1dc
28. okt 2025

Krásne šaty 🙂

anonym_cdc1dc
28. okt 2025

A ak si na foto ty, podľa mňa ti pasujú
Ta farba a tmavé vlasy, výstrih je decentný a aj tie ramienka jemné
Takže to zas môj názor, fakt krásne

btus
28. okt 2025
@anonym_212713

Áno, sú vhodné ale nechápem, prečo by mala byť matka na stužkovej. Chodia tam dcéry so svojimi partnermi.

@anonym_212713 na stužkovú chodia rodičia a deti si pozývajú partnerov. Je to úplne normálne. A ešte sú tam aj učitelia s partnermi.

ivana11155
28. okt 2025

@alenka900 napisu ti tu, ze nie su vhodne. Ale boli sme minuleho roku a mali aj taketo saty a aj taketo kratke a pokial je na to postava, tak to aj dobre vyzera a vobec nie vulgarne. Za mna ano. Ja som mala tiez dlhe, sice nie s tenkymi ramienkami a bolo nas tam takych viac. Tu MK som sa docitala, ze mamy maju mat kratke aby nezatienili studentky🙈...neviem no

anonym_212713
28. okt 2025
@elenajezova

@anonym_212713 no pardon.. prečo by rodičia nemali byť na stužkovej? To je čo za blbosť?

@elenajezova baby čo poznám si nezobrali rodičov ale iba partnerov a mimochodom, partner je aj tak dôležitejší v živote mladej ženy než rodičia.

sisska96
28. okt 2025

je to ok. Nerieš blbé komenty

sisska96
28. okt 2025
@anonym_212713

Áno, sú vhodné ale nechápem, prečo by mala byť matka na stužkovej. Chodia tam dcéry so svojimi partnermi.

@anonym_212713 čooooo? 😂

anonym_5185ee
28. okt 2025
@anonym_212713

@elenajezova baby čo poznám si nezobrali rodičov ale iba partnerov a mimochodom, partner je aj tak dôležitejší v živote mladej ženy než rodičia.

@anonym_212713 máš zaujímavú vzorku okolo seba.Nikdy som nepočula, že rodičia nepatria na stužkovú práveže niekedy sú tam aj starí rodičia🤪partner bude dôležitý na svadbe, keď si ju zaplatí

januska12323
28. okt 2025
@anonym_212713

@anonym_212713 partner je dôležitejší ako rodičia v živote 18-19 ročného mladého človeka? To snáď nemyslíš vážne.

matkahelka
28. okt 2025

@alenka900 je uplne fuk, ze si mlada matka. ide o to, aka je to prilezitost a o to odhadnut, co sa tvojej postave hodi. tento strih siat vobec nie je vhodny pre tvoju postavu. na googli urcite najdes clanky na odporucania, co si ako matka na udalost ako je stuzkova mas obliect, aby si splnala bonton. viem, ze dnes je trend ist proti prudu a aj v rifliach do divadla, vypoveda to vsak vela o cloveku ako takom, ked sa nevie vhodne obliect na danu prilezitost.

matkahelka
28. okt 2025
@anonym_212713

@anonym_212713 uz mam celkom dost rokov a este som nepocula o tom, aby bol niekto na stuzkovej bez rodicov. bud si vymyslas, alebo zijes v cudesnej bubline, ked mas okolo seba taketo pripady. to nie su potom klasicke stuzkove, ale nejake party pre mladez.

anonym_1b2131
28. okt 2025

Dlhé saty sú pre študentky nie matky

deti95060810
28. okt 2025

ak si na foto ty tak vyzeráš super. Jasné že môžu byť. skús si dať sako. potom vyzlečieš.
inak na stužkovej uvidíš kde čo - od tortových šiat až po nohavice s košeľou či pulóvrom. myslím tým mamičky.

knihkupec
28. okt 2025

Ahoj, minulý rok som si kupovala šaty. Predavačka mi povedala, že "stužkové mamy" by mali mať šaty kúsok pod kolená. Dlhé šaty sú pre maturantky. A fakt mali maminy takéto šaty.

mk22
28. okt 2025

Vôbec nejde o to ci si mladá, ci stará.
A co ked mas 36?
Stužková je slávnosť, tieto šaty sa pre mamu vbc nehodia
Zbytočne hlboký výstrih, dekolt von..vôbec to nie je pekne.
Budem to riešiť budúci rok, tieto šaty by som ani neobzerala.

nelka93
28. okt 2025
@emka530

@anonym_cac8df oponujem, nebudem sa obliekať ako babka. Som dva týždne po stužkovej a šaty som mala dlhé. Mám 43, nie 70.
@alenka900 ľudia sa vedia veľmi dogabať. tvoje šaty majú síce väčší výstrih ale inak sú pekné, ja som na stužkovej už videla ozaj všeličo - aj nohavice a tuniku čo sa tam absolútne nehodilo ale tvoje sú podla mňa ok (len ako bolo písané, kým sú všetci triezvi, chce to bolerko 🙂 )

@elenajezova a to si odkiaľ prosím ťa zobrala? Nie je nič krajšieho pre mamu ako keď syn, nahodený v obleku, príde pre mamu s ružou a požiada ju o tanec...

@emka530 ta posledná odpoveď je zrejmé nepochopena. Alebo odpisujes na zlý koment...