Tetovanie na stehno

21. feb 2024

Viete mi poradit ci sa toto tetovanie hodi na stehno popripade Vas nazor kde by sa hodilo okrem ruk.Vam dievcata kt. sa tetovanie nepaci prosim nekomentujte na Vas nazor zvedava nie som. Dakujem.

melanta
21. feb 2024

Mne sa tetovania páčia. Ale toto je strašné. A absolútne sa mi nepáči, ak si žena dáva tetovať na telo iné ženské telo, za mňa je to úchylné. Takže za mňa toto konkrétne sa nehodí nikde.

tinuskatinkatina
21. feb 2024

Ahooj 🙂 V podstate je to úplne na tebe... nemusí ťa zaujímať, kto si čo myslí o tvojom tetovaní, a kde ho máš 🙂 No presne takýto druh tetovania by sa mi viac páčilo možno na lýtku... a možno by ti nejaký tatér upravil tento vzor v niečo omnoho krajšie 🙂

egonsk
21. feb 2024

krajsie je mat motilika nad prdelkou, ako na stehne takuto velku prehnanu okrasu..

ivik4
21. feb 2024

Ja mam obrovske tetovanie na stehne ale toto sa mi tam nehodi 🤔
Dala by som si ho na chrbat

muchotrafka298
21. feb 2024

Je to velke, takze jedine mozes na stehno alebo chrbat, co su vacsie plochy. Ja by som si to dala u tatera upravit tak, aby to bolo stylovo jednotne. Ak sa Ti to paci a vystihuje Ta to. Pretoze na tomto obrazku je tak asi 5 roznych stylov a za mna to nevyzera uplne dobre, ked je kazda cast ina. Osobne sa mi to nepaci, nedala by som si vytetovat nahe zenske telo ako zena.

lujza123
21. feb 2024

Na stehno jedine po prekreslení, na stehno sa skôr hodia v hornej časti na guľato (do oblúka) zakončené obrázky, ktoré sa na spodku zužujú, v podstate akokeby kopírujú prirodzený tvar stehna.
Motív je fajn ked sa ti páči ale chcelo by to trochu prekresliť

13uzivatelka11
21. feb 2024

Skôr si to viem predstaviť tak decentne na lytku, ale dobrý tater ti určite poradí

sissy27
21. feb 2024

za mňa nie, je tam príliš veľa tenučkých čiar, ktoré časom budú vyzerať úplne inak a potom nezabudni, že budeš musieť celý život makať, aby si na tých stehnách nemala ani len náznak celulitídy, lebo z toho bude jedna katastrofa.

katarinaba
21. feb 2024

Obrazok nekomentujem, je to vec vkusu. Ale toto by som dala bud na lytko, alebo na vrchnu cast ruky od pleca po laket (vonkajsia strana).

autor
21. feb 2024

Ja som sa len pytala na nazor kde sa taketo tetovanie hodi ale pravda je taka ze ta zena strapata sa mi tam tiez nepaci tu chcem vymenit za nieco ine. Podobne ale ine.

magic08
21. feb 2024

ja mam tetovanie od pasa az po stehno, ale toto sa mi na stehno nehodi. Este by som hladala nieco ine

nika23t
21. feb 2024

Ak máš pekný chrbát, tak tam. Sestra ma medzi lopatkami veľké tetovanie, baletka s krídlami, pekne je to. Ale ma pekne vypracovaný chrbát.
Stehno určite nie...

autor
21. feb 2024

@nika23t tam uz mam

riesska123
21. feb 2024

Ahoj, ja mam tetovanie na stehne až na bok, no toto tvoje sa mi tam nehodí 🙂 ako vravia predo mnou, je tam viacej štýlov. Ale nesúhlasím, že vytetovať na veľkú plochu čo je stehno a chrbát, vieš to aj o niečo zmenšiť a podľa mňa tak by to bolo krajšie

cosmic_origin
21. feb 2024

Podľa mňa by sa hodilo na lýtko zozadu prípadne predlaktie.

haggard_222
24. feb 2024

Ja si to viem predstaviť na chrbte dole hneď nad zadkom.

jankasmejka
26. feb 2024

Na čelo, tam by pekne vyniklo.🙄🤔

madielilly
28. feb 2024

Ako obrazok to nie je zle.Ale budes musiet najst naozaj kvalitneho tateta,ktory si bud ten obrazok prisposobi najvhodnejsie kvoli detailom.Lebo ak budes trvat na tomto obrazku bez ziadnych uprav a tater nebude mat dost skusenosti,tak tie vlasy tej vili budes mat ako jednu ciernu machuli.A aj tie kvetinky z "pampelisky" tiez budu len ako cierne chumace.Je to obrazok na dost podrobnosti