icon

Vkusné oblečenie pre nevestu na malú svadbu

14. máj 2025

Plánujeme čoskoro malú svadbičku len o 2 svedkoch , a príde mi zbytočné obliekať si klasické svadobné šaty . Čo vkusné by som si mohla na takúto svadbičku obliecť ?🙂
Dúfam že nikto nebude riešiť prečo sme sa takto rozhodli , vďaka🙂

betulinka1
14. máj 2025

Sesternica mala cez covid svadbu a obyc biele saty, ktore nosi v lete k moru. Ale bola som na svadbe, kde mali aj saty pod kolena take staroruzove, kostym kremovy. V dnesnej dobe je to fakt jedno, uz to nie je len o bielych šatách. Kup si take saty, co vynosis aj na nejake ine príležitosti.

vanilkovazmrzka
14. máj 2025
vanilkovazmrzka
14. máj 2025
vanilkovazmrzka
14. máj 2025

Ja by som bielu farbu zachovala, ale stylovo nieco pohodlne, kombinovatelne, nech to vyuzijes aj na ine prilezitosti 🙂

miadi
15. máj 2025

Ja som mala taku svadbu 🙂 Mala som kremovo biele puzdrove saty . Ale mozes si dat totalne co len chces . 😉

nairobi
15. máj 2025

Ja som mala mini puzdrove biele saténové šaty a k tomu tyrkysove topánky,manzel tyrkysovu kravatu 😉 ak chces napíš, pošlem foto

tulipanik12
15. máj 2025

Ja som mala na 1.svadbe staroružový kostým a na 2.svadbe krvavo červené spoločenské šaty a na 3. by som už určite volila čierne 😄

hipuska
15. máj 2025
@tulipanik12

Ja som mala na 1.svadbe staroružový kostým a na 2.svadbe krvavo červené spoločenské šaty a na 3. by som už určite volila čierne 😄

hipuska
15. máj 2025

Veď ono, veľmi záleží akú máš postavu. Takto ti môžeme napísať len farbu. Typ šiat už budeš musiet riešiť sama

malalienka85
15. máj 2025

ja som mala malé biele, dlžka tesne nad koleno, k tomu strieborný tenký opasok a strieborne lodičky

muchotrafka298
15. máj 2025

Ja by som si dala elegantny overal v svetlej farbe /nie kazdemu sa biela hodi/

mirola
15. máj 2025

ja som mala malú svadbu o dvoch svedkoch a následne záhradnú grilovačku u nás doma, čiže tiež som nechcela dáku honosnú róbu ale chcela som nieco aspon trosku nevestovské.. zvolila som teda biele obyč tričko, riflovú bundu, tylovú suknu a šlapky... citila som sa velmi pohodlne a vzdusne.. zároven stale sviatocne..

titla
15. máj 2025

Nevesty z mojho okolia, ktore sa vydavali takto na urade - len svedkovia, pripadne rodicia/deti/surodenci sa obliekli jedna do kremoveho kostymu, druha mala biely top a ruzovu nadychanu satenovu suknu a tretia biele cipkovane kokteilove saty. Vsetky boli velmi pekne a toto oblecenie vynosili aj na ine prilezitosti.

viktoriaandrascik
15. máj 2025

My ešte len plánujeme takú svadbu :D ale má v pláne si dať ušiť niečo takéto 🙂
https://euqs.shein.com/ark/3715?goods_id=679606...

dandulla
15. máj 2025

Ja sa idem budúci štvrtok takto vydávať a obliekam si toto

lucia13022023
15. máj 2025

Ja som mala zo Zary, aj teraz tam majú krásne dvoje biele za 30€

domiklik
15. máj 2025

"chanel" kostým a klobúk

katusik456
15. máj 2025

Za mňa je toto vkusne a hodí sa na svadbu na úrade. K tomu by som dala krémové lodičky, pripadne nejaký jemný opasok, perlove náušnice, možno aj celenka pri rozpustených vlasoch alebo jemný drdol.

vivuska666
15. máj 2025

Ja som mala teraz vo februari a mala som zlte saty, ktore nosim bezne na nejake akcie. Uplne jednoduche.