Vkusné oblečenie pre nevestu na malú svadbu
Plánujeme čoskoro malú svadbičku len o 2 svedkoch , a príde mi zbytočné obliekať si klasické svadobné šaty . Čo vkusné by som si mohla na takúto svadbičku obliecť ?🙂
Dúfam že nikto nebude riešiť prečo sme sa takto rozhodli , vďaka🙂
Ja by som bielu farbu zachovala, ale stylovo nieco pohodlne, kombinovatelne, nech to vyuzijes aj na ine prilezitosti 🙂
Ja som mala taku svadbu 🙂 Mala som kremovo biele puzdrove saty . Ale mozes si dat totalne co len chces . 😉
Ja som mala mini puzdrove biele saténové šaty a k tomu tyrkysove topánky,manzel tyrkysovu kravatu 😉 ak chces napíš, pošlem foto
Ja som mala na 1.svadbe staroružový kostým a na 2.svadbe krvavo červené spoločenské šaty a na 3. by som už určite volila čierne 😄
Ja som mala na 1.svadbe staroružový kostým a na 2.svadbe krvavo červené spoločenské šaty a na 3. by som už určite volila čierne 😄
Veď ono, veľmi záleží akú máš postavu. Takto ti môžeme napísať len farbu. Typ šiat už budeš musiet riešiť sama
Ja by som si dala elegantny overal v svetlej farbe /nie kazdemu sa biela hodi/
ja som mala malú svadbu o dvoch svedkoch a následne záhradnú grilovačku u nás doma, čiže tiež som nechcela dáku honosnú róbu ale chcela som nieco aspon trosku nevestovské.. zvolila som teda biele obyč tričko, riflovú bundu, tylovú suknu a šlapky... citila som sa velmi pohodlne a vzdusne.. zároven stale sviatocne..
Nevesty z mojho okolia, ktore sa vydavali takto na urade - len svedkovia, pripadne rodicia/deti/surodenci sa obliekli jedna do kremoveho kostymu, druha mala biely top a ruzovu nadychanu satenovu suknu a tretia biele cipkovane kokteilove saty. Vsetky boli velmi pekne a toto oblecenie vynosili aj na ine prilezitosti.
My ešte len plánujeme takú svadbu :D ale má v pláne si dať ušiť niečo takéto 🙂
https://euqs.shein.com/ark/3715?goods_id=679606...
Ja som mala zo Zary, aj teraz tam majú krásne dvoje biele za 30€
"chanel" kostým a klobúk
Ja som mala teraz vo februari a mala som zlte saty, ktore nosim bezne na nejake akcie. Uplne jednoduche.

Sesternica mala cez covid svadbu a obyc biele saty, ktore nosi v lete k moru. Ale bola som na svadbe, kde mali aj saty pod kolena take staroruzove, kostym kremovy. V dnesnej dobe je to fakt jedno, uz to nie je len o bielych šatách. Kup si take saty, co vynosis aj na nejake ine príležitosti.