Všetko je na mne veľké
Vždy, keď si na seba mám kúpiť oblečenie, je mi do plaču. Mám 163 cm a 50 kíl, no vždy si takmer zo všetkého musím kúpiť to najmenšie číslo, buď kvôli rukávom alebo nohaviciam, ktoré sú mi dlhé. Napríklad také tepláky s patentom. Aj najmenšie čísla sú mi dlhé, čiže ich musím nosiť takto. Košele. Rukávy dlhé, aj keď je to najmenšie číslo. Nikdy v živote na mne nebola žiadna košeľa dobrá. Veľmi som z toho smutná, lebo mám rada kockované košele a kvôli tomu nevlastním ani jednu. Tričká veľkosti M kupujem len s krátkym rukávom. Mikiny tiež kupujem veľkosti XS alebo S, kvôli rukávom, ale na trupe sú mi kratšie, než by mali byť. Veľkosť M na mne vyzerá blbo, pretože síce veľkosť na trupe je skvelá, ale rukávy vyzerajú zle (to isté s tričkami s dlhými rukávmi). Čo s tým mám robiť? Vážne si mám kupovať najmenšie čísla?
Ja mám 165 cm a 47 kg, nakupujem v Mohite veľkosť 32 (XXS) a Stradivariuse nohavice Petite, všetko mi vždy sedí, občas kupujem aj v Zare a H&M detskom veľkosť 158/164.
S tym defskym oddelenim nebudes vobec divna. Poznam pani, kde peniaze fakt nie su problem, moze si dat sit veci na mieru. Polovicu oblecenia si dava zuzovat a zvysok nakupuje fakt v dedskom oddeleni 😉😁

Mam vysku 160 cm a 49 kg a nejako tvoj problem nechapem. Dnes uz mozes nosit vsetko-vyhrnute rifle, odstrihnute rifle, maxi dlzky, oversized formu, kupis veci velkosti XXS, kupis Petite dlzky…tiez mi je 90% oblecenia v obchodoch volna, no naozaj vzdy najdem to, co prave potrebujem. Nerozumiem, preco mas problem kupit najmensiu velkost, resp. preco si kupujed veci velkost M, ked by ti pravdepodobne sadlo XS-ko….