Výber šiat na firemný večierok v decembri
Dievčatá urgentne potrebujem poradiť, muž je v tomto neznalý ako keby ho po dvoch dňoch z lavíny vytiahli, tak sa obraciam na vás. V decembri majú u muža v práci firemný večierok, ktoré šaty budú vhodnejšie? 5 rokov som tam nebola, neviem, čo tam teraz ženy nosia, nechcem prísť ako zo stodoly. Z týchto dvoch si neviem vybrať.

@benimnadir podla mna fajn
@mirage v "mode" oblubujem minimalizmus a jednoduchost, mozno az nudu 🙂. skor mi ide o sediaci, lichotiaci strih, material, ako modnost. A to zavisi od konkretnej postavy. Na prilezitost oficialnej vecere, v zime, kde som ako sprievod partnerovi, by som volila cierne saty, s rukavmi, dlzku ku kolenam. V ramci mojej oblube v jednoduchosti nieco taketo. Vobec nevravim, ze su super spravne, ale hodili by sa aj mojej postave a nic by som nimi nepokazila (ked nie je presne zadefinovany dress code, ciernymi satami nic nepokazis). A vyuzila este tisickrat, najma tie prve.
@benimnadir ja by som si dala " male čierne" a krásne lodičky v tomto prípade
@deborahzelenkava výborný výber šiat 👍🏻 presne to som myslela - sexi ale zároveň slušné a elegantné
@veltraud výborný výber 👍🏻
@benimnadir so zlatými lodičkami to bude zase gýč
@simona1306 tie ruzove sú krasne 😍
@michaela567y myslis? Obycajne zlate nie nejake trblietkave alebo tak
@benimnadir ja by som si dala bud bezove, kabelku v podobnom tone a zaujimave nausnice. Alebo dat cierne lodičky, pripadne s otvorenou špicou a výraznejšie šperky.
@michaela567y dakujem zrejme pojdem do tych vyraznych sperkov, s tym sa viem vyhrat. Dakujem dakujem 🫶
@michaela567y Su :D cil som nahnevana sama na seba ze som ich nasla, lebo mi horia prsty aby som si ich kupila :D musim na to rychlo zabudnut :D
@benimnadir no toto isto nie je vhodné, pomaly to je jak do bordelu. Nepotrebuješ sa odhaľovať asi.
@benimnadir No mne sa tie Tvoje pôvodné 2 šaty náhodou páčia, nechápem, prečo by si mala ísť na nejaký večierok ako obstarožná dôchodkyňa v čiernych dlhých šatách 😃 Jasné, nie každému sa také šaty hodia, ale keď máš na to postavu, išla by som tak v pohode...A že budú pozerať...no a čo. Tie babkovské konzervatívne čierne šaty si nechaj na neskôr - na dôchodok 😁
Mne sa napríklad celkom páčia tie druhé šaty z úvodného príspevku
Dievčatá musím aspoň trochu byť podobná outfitom ostatným ženám, jednak nerada extrémne vytŕčam z davu a za druhé mám trému lebo som tam nebola vyše 5 rokov. Dávate mi chrobáky do hlavy 🤣
@veltraud aj táto využiteľnosť áno, rada by som si tie šaty potom ešte niekde obliekla. Pravdu máš. 😊
@benimnadir Neuraz sa ale ani tie modré šaty nie, jedine čo je na nich pekné je farba. Strih je hrozný stačí pozrieť čo sa deje s látkou na prsiach a bokoch a naskakuju zimomriavky.
Keď máš muža poslanca asi nie si odkázaná na fast fashion.
Daj si ušiť alebo kúp od mid range značky pekné nadčasove šaty šaty čo nie sú veľmi zapamätelne a môžeš ich nosiť ďalšie roky len budeš meniť doplnky.
@katka700 ďakujem za názor, ešte budem určite premýšľať, lebo už si nie som istá ničím 🤭, mám vyše mesiaca.
Mne sa páčia tie úplne prvé. Videla som ich v skutočnosti, nevesta ich mala ako popolnocne saty.ten rukáv a prestrih bol veľmi zaujímavý. Ona bola ale trosku nižšia. Boli jej trosku nad koleno. Tie červené, cierne s rukávmi sú ako pre staršiu dámu.
Ja uz som sa uplne stratila v tom, ze co je to za akciu. Lebo v prispevkoch je spominany vecierok, potom obed, slavnostna vecera s tombolou.
Pokial sa jedna o formalnu akciu a je na nu pozvanka, tak na nej je skoro vzdy uvedeny dresscode.
@lasona su krásne aj mne sa veľmi páčia ale sú dosť odhaľujúce, to mali dievčatá pravdu.
@muchotrafka298 normálne sa začína prípitkom, obedom, koncert živej hudby, posedenie a "pokecanie" tancovanie, večera, tombola. Tou tombolou si nie som istá, ale naposledy bola, len sme mali túto akciu na menej "vazenom" mieste.
@benimnadir uprimne, ja som v zivote nebola na akcii, ktora by trvala tolkoto hodin a ani som o tom nikdy nepocula. Pretoze toto je akcia na mojim odhadom 10 hodin, ktora je na obed, popoludni a zaroven aj vecer. Kedze si manzelka poslanca, tak si mozes dovolit kvalitne koktejlove saty, ktore mozes mat na cely cas akcie a nemusis pozerat lacne fast fashion na internete. Pretoze napriklad dlhe saty nie su vhodne na denne akcie, okrem svadieb. Na tvojom mieste by som zvolila kvalitne saty, po kolena,tzv. "male cierne", ktore vobec nemusia byt cierne. Take saty vyuzijes aj v beznom zivote, ci pojdes na oslavu, do divadla, na vecierok.

@veltraud zaujima ma, ake by si zvolila ty , bez sarkazu sa pytam, mne tiez vadi primitivny sposob vyjadrovania od zelenkavejdebory, ale styl siat co dala plus minus ok.