Výber zimného overalu pre deti
Ahojte. Prosím aké máte zimné overaly pre deti ? Ja nie som ochotná dat za overal 100eur a tak som objednala s reservedu mali ho za super cenu v zľave ale je tenký a vnútorná výplň nie je pekne rozprestretý na všetkých miestach. Chcela by som niečo kvalitnejšie a hrubšie nech pod to nemusím synovi dat ešte 10 vrstiev ale zas nech nestojí kopu prachov keďže to ma len na túto sezónu. Pokukujem po overale z Tchiba mate niekto ? Co naňho hovoríte ?
Skor by som hladala na v … a inych bazaroch severske znacky ako Reima, Ticket to heaven, Racoon, Kax, Didriksons, Finkid atd … skor som za to, nemusi mat nove… ale kvalitne. Zalezi aj od veku dietata … a samozrejme kvalitne termopradlo. Tchibo ma niektore veci velmi dobre … overal sme ale nemali.
Ja som vyskúšala veľkosť Lindex v obchode a kúpili sme za polovičnú cenu na v….
Kým bola dcéra menšia, tak nosila Campri (kupovala som v Sportsdirect). Neskôr sme v Decathlone kúpili Wedze. S oboma značkami som bola spokojná aj čo sa týka udržania tepla, aj čo sa týka odolnosti voči vlhkosti.
Pepco a Kik veľakrát tam majú pre deti super veci za dobre ceny ja som v pepcu kúpila dcere overal akoby z ovečky zvonka aj zvnútra bol na nezaplatenie
Skor by som hladala na v … a inych bazaroch severske znacky ako Reima, Ticket to heaven, Racoon, Kax, Didriksons, Finkid atd … skor som za to, nemusi mat nove… ale kvalitne. Zalezi aj od veku dietata … a samozrejme kvalitne termopradlo. Tchibo ma niektore veci velmi dobre … overal sme ale nemali.
súhlasím @olimuc ... radšej bazárové vyššie spomenuté severské značky, ešte aj skogstad a isbjorn. Tie veci sú drahé, ale vydržia veľmi veľa. Každú zimnú bundu a otepľovačky zn. Reima a Isbjorn nosili moje deti 2 - 2,5 zimy a potom som to ešte v úplne top stave posunula ďalej kamarátkam a nosili to ešte ďalšie 2 deti po 2 zimy a potom to ešte stále v top stave posunuli ďalej. Takže radšej bazárové funkčné oblečenie ako lacné, ktoré nevydrží ani celú zimu. Tie severské značky robila oblečenie tak, aby vydržalo čo najdlhšie - rukávy a nohavice sa dajú predĺžiť o 6 cm
@anonym_autor tiež nie som ochotná dať za overal 100 eur, aj keby to je neviem aká značka. Mám overaly z Tchibo, Tesco, reserved, Sinsay a lidl. Vyhráva lidl a je za pár eur. Teplý, nepremokavý, dieťa sa v ňom dobre cíti, nikdy mu nebolo zima a ten overal je fakt lacný a vôbec nie je nekvalitný. Len je to Lidl a to niektorym mamičkám nevonia. Moje Deti ho nosia už druhú zimu. Ten z reserved je ozaj slabý. Sinsay, Tesco aj Tchibo je taký zlatý stred.
Kúpila som v sekaci 2 overal za 8 eur. Značka helly hansen. Pozerala som pepco, kik, sinsay, prisli mi strašne umelé materiály, ako v plaste plus kratke rukávy za mna. Takze skus povymetat sekace.
Ja som bola najviac spokojna s En fantom (bazarový) a Moonrise je mega teply nosila podto celu zimu len pancusky.
Inak spomonaný Lindex, aj HM ma fajn...
Skus TK Maxx Ak mas moznost. Tam sok kupila za 22 eur napr Nike pre malu. Tiez mali velmi dobre od DKNY za cca 50 eur.
Kúpila som v sekaci 2 overal za 8 eur. Značka helly hansen. Pozerala som pepco, kik, sinsay, prisli mi strašne umelé materiály, ako v plaste plus kratke rukávy za mna. Takze skus povymetat sekace.
@lasona Ja som hľadala dospelácke overaly a pred dvoma rokmi sa mi po sezóne podarilo vo výpredaji kúpiť 3 retro overaly po 1€. Dcéra bola veľmi spokojná, keď v tom chodila v zime do školy - nebolo jej zima vonku a ani teplo v triede, lebo pod overalom bola normálne oblečená. Ja som tak chodila ešte aj na strednej - sukňa, silónky, blúzka a overal. 😀
Záleži od veku dietatka , ja kupujem softshellove sety na mieru v akcii a do 30€ kupim
overal som kupila z druhej ruky paradny teplý popozeraj vi… alebo bazáre ved tam predávajú v top stave kedže je to fakt iba na jednu sezonu
z tchiba mám len leginy pre syn a sú fajn
My máme zimný overal z Tesca a je super, teplý a niečo vydrží. Veci z Pepca a Sinsay skôr beriem ako rýchloobratkové, keďže sa skôr zničia, ale tie z Tesca držia ukážkovo a cenovo je to stále prijateľné.
@anonym_autor ja som spokojná s overalom z tchiba, už ho nosí druhá dcera
Sinsay Lidl Kik F&F pod to klasika bodycko a leginy apebo lancusky ak by bola ozaj zima pridam svetrik a teplaky. pripadne pozri bazar.aspon 2-3 na striedanie moja 18 mesacna ked ide von ide po prichode domov rovno do pracky aj s topankami.neveim si predsatvit kupit kazdu zimu 3 overaly po 100e. A starsej detto.
@anonym_autor starsi syn (3 r) ma northface za 40 eur, mladsi (1,5 r) reimu za 15. Oboje kupovane na vinted a uz nosene inym dietatom. Ani omylom by som neriskovala. Dietatu taky lacny sunt v zime neobleciem. Ak by som nezohnala v bazari nic poriadne kvalitne, kupim nove, ale len porovnatelnu kvalitu.
@anonym_autor starsi syn (3 r) ma northface za 40 eur, mladsi (1,5 r) reimu za 15. Oboje kupovane na vinted a uz nosene inym dietatom. Ani omylom by som neriskovala. Dietatu taky lacny sunt v zime neobleciem. Ak by som nezohnala v bazari nic poriadne kvalitne, kupim nove, ale len porovnatelnu kvalitu.
@princezna_bosorka a este doplnim, ze ako spodnu vrstvu nosia vlnu a merino - dupeto, moe, ale urcite je kopa inych super znaciek.
@anonym_autor tiež nie som ochotná dať za overal 100 eur, aj keby to je neviem aká značka. Mám overaly z Tchibo, Tesco, reserved, Sinsay a lidl. Vyhráva lidl a je za pár eur. Teplý, nepremokavý, dieťa sa v ňom dobre cíti, nikdy mu nebolo zima a ten overal je fakt lacný a vôbec nie je nekvalitný. Len je to Lidl a to niektorym mamičkám nevonia. Moje Deti ho nosia už druhú zimu. Ten z reserved je ozaj slabý. Sinsay, Tesco aj Tchibo je taký zlatý stred.
@anonym_44459d jednu zimu som kupila detom do skolky lidl oteplovacky a bundu, ze predsa nebudem take drahe davat do skolky. Bunda v dazdi a snehu uplne nasiakla, bola velmi tazka. Nohavice po necelej sezone zodrate na spodu, na zadku nevypratelne od blata. Takze dalsiu sezonu mali Isbjorn. Po starsom synovi vsetko toto oblecko nosil mladsi a tym oteplovackam sa nic nestalo. Niektore veci z funkcnych materialov nie je potrebne zakazdym prat, staci umyt vlhkou handrou alebo osprchovat
@anonym_44459d jednu zimu som kupila detom do skolky lidl oteplovacky a bundu, ze predsa nebudem take drahe davat do skolky. Bunda v dazdi a snehu uplne nasiakla, bola velmi tazka. Nohavice po necelej sezone zodrate na spodu, na zadku nevypratelne od blata. Takze dalsiu sezonu mali Isbjorn. Po starsom synovi vsetko toto oblecko nosil mladsi a tym oteplovackam sa nic nestalo. Niektore veci z funkcnych materialov nie je potrebne zakazdym prat, staci umyt vlhkou handrou alebo osprchovat
@janocka mám zimnú kombinézu lidl. Rok v nej bol môj synovec, zdedila moja dcéra na 2 roky a teraz ju nosí už druhým rokom môj syn. Čiže za 20 eur sa využila 5 sezón a je stále v dobrom stave, deti sa v nej váľajú po zemi, nešetria ju. Ja mám takuto skúsenosť.
@anonym_autor mam pre maleho uz druhy rok z tchiba a je super aj funkcne aj pekny a aj bol lacny. Mame aj lindexove overaly/oteplovacky a tie su tiez super (teraz maju na vsetko -30%) a aj z hmka su ok.
Pripadne kup radsej kvalitny z druhej ruky 🤷🏼♀️
Ja som tak synovi kupila na lyziarsky,syn uz nerastie takze 100eur bola normalna cena,myslela som si,ze to bude mat ozaj na dlho.No 3dni,v strede lyziarskeho syn si lyzou aj cez rozsekol koleno.Ani nevedel ako,az dole ked zjazdil vsade kopec krvy.
Pre male deti,co rastu ozaj rychlo nekupujem drahe,znackove.1zima a uz je to male.

https://www.sportisimo.sk/loap/cuven/1251520/?v... máme túto, už druhý rok, stačí pod to termoprádlo, prípadne tepláky, tričko, zatiaľ mu v tom zima nebola ani v Tatrách :D