icon

Vyzerá toto oblečenie vkusne alebo prehnane vyzývavo?

adriana107
Včera o 22:15

Chcem sa poradiť s vami či to vyzerá vkusne alebo je to prehnane vyzývavé ?

Vyzerá toto oblečenie vkusne alebo prehnane vyzývavo?
adriana107
autor
Dnes o 09:57
@anonym_5008af

@adriana107 toto sa nenosi uz dobrych par rokov… skus poguglit sucasne trendy. Posobi to velmi lacne a sedlacky…

@anonym_5008af vieš mi dať niaky typ?

anonym_3ab5b4
Dnes o 10:00

Je to úplne ok, za touto ženou sa chlapi otočia, nie za ženou so súčasným trendom obliekania=tepláková súprava, široké gate, oversize bunda 🤦‍♀️ toto je ok, Andrea Verešová má takyto podobný vkus

adriana107
autor
@anonym_9cdd97

@adriana107 vyzeráš super

@anonym_9cdd97 ďakujem

anonym_28aa0e
@adriana107

@anonym_28aa0e ako by si to skombinovala?áno kvôli tomu topu

@adriana107 pod top určite telové prádlo, aby nekričala čierna podprsenka a napríklad dlhá saténová sukňa, lodičky a využiť ako outfit na večernú akciu... na bežnejšie nosenie nemusia byť úplne široké nohavice, ale rovný cigaretový strih, či už rifle alebo nohavice, lepšie padnúce a sako, opasok jemnejší... ja tiež stále nosím aj skinny, ale k takémuto vrchu by som ich nevolila

adriana107
autor
Dnes o 10:02
@mirola

vyzivavo nie, pre mna vsak ani vkusne.. nie je to uplne, ze zle.. len to na mna cele takto posobi strasne lacno

@mirola veď aj ja som mala ten pocit

adriana107
autor
Dnes o 10:04
@anonym_28aa0e

@adriana107 pod top určite telové prádlo, aby nekričala čierna podprsenka a napríklad dlhá saténová sukňa, lodičky a využiť ako outfit na večernú akciu... na bežnejšie nosenie nemusia byť úplne široké nohavice, ale rovný cigaretový strih, či už rifle alebo nohavice, lepšie padnúce a sako, opasok jemnejší... ja tiež stále nosím aj skinny, ale k takémuto vrchu by som ich nevolila

@anonym_28aa0e myslíš keď skinny tak voľný vrch?

adriana107
autor
Dnes o 10:10
@svokrinjazykmonika

@adriana107 vadí mi veľká pracka na opasku a kabelka.

@svokrinjazykmonika ďakujem za radu takže menšia práčka?

jesenzima
Dnes o 10:12

@adriana107 ani vkusne, ani vyzývavé

anonym_28aa0e
Dnes o 10:28
@adriana107

@anonym_28aa0e myslíš keď skinny tak voľný vrch?

@adriana107 nemusí byť voľný, ale určite jednoduchší, takto je to moc všade všetko na mňa...

anonym_1b983b
Dnes o 10:35
@anonym_3ab5b4

Je to úplne ok, za touto ženou sa chlapi otočia, nie za ženou so súčasným trendom obliekania=tepláková súprava, široké gate, oversize bunda 🤦‍♀️ toto je ok, Andrea Verešová má takyto podobný vkus

@anonym_3ab5b4 no inak presne, zeny si v tych oversize handrach pripadaju trendy, ale zenskost tam nevidiet.

mizoko
Odpoveď bola odstránená
lalu_sk111
Dnes o 11:14

@adriana107 Nie je to zlé ale príde mi to mierne lascívne, skôr pre mladšie. Nie z dôvodu veku ani postavy ale vzbudzuje to pocit miernej lacnosti

ankare
Dnes o 11:19

@adriana107 ak je ten top priesvitný a vidno Ti podprsenku, je to nevkusné.

ankare
Dnes o 11:22

@adriana107 si tu klientov hľadáš?

adriana107
autor
Dnes o 11:23
@lalu_sk111

@adriana107 Nie je to zlé ale príde mi to mierne lascívne, skôr pre mladšie. Nie z dôvodu veku ani postavy ale vzbudzuje to pocit miernej lacnosti

@lalu_sk111 okičko veď to som chcela vedieť tak si to neoblečiem

anonym_f63f0f
Dnes o 11:24
@anonym_3ab5b4

@anonym_3ab5b4 neuveris, ale existuju zeny, trufam si povedat ze vascina,ktore sa fakt neobliekaju kvoli tomu aby sa za nimi otacal chlap🤢🤢🤢🤢

mizoko
Dnes o 11:24
@ankare

@adriana107 si tu klientov hľadáš?

@ankare 🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️

anonym_3d0f1f
Dnes o 11:29

Nevkusné. Móda spred 15 rokov. Ale máš krásne vlasy ❤️
Outfit neurazí, nenadchne - ale móda je už trošku inde. Na druhej strane, ak ti to vyhovuje tak prečo nie. V prvom rade sa máš dobre cítiť ty.

anonym_fdf413
Dnes o 11:38

@adriana107 priesvitné tricko s trciacou podprsenkou a na tom kožená bunda…skôr vulgárne by som povedala, už sa len postaviť na slovnaftsku 😅

adriana107
autor
Dnes o 11:49
@anonym_3d0f1f

Nevkusné. Móda spred 15 rokov. Ale máš krásne vlasy ❤️
Outfit neurazí, nenadchne - ale móda je už trošku inde. Na druhej strane, ak ti to vyhovuje tak prečo nie. V prvom rade sa máš dobre cítiť ty.

@anonym_3d0f1f veď v poriadku to som potrebovala vedieť

princezna_bosorka
Dnes o 13:06

@adriana107 vyzera to lacne a gycovo. Dospela zena v tom vyzera divne. Pre tinedzerku ok.

anonym_cdfb3c
Dnes o 13:46
@mizoko
Odpoveď bola zmazaná

@mizoko si vážne nechutná. Zamysli sa nad sebou !!

anonym_59f7b5
Dnes o 13:50
@adriana107

@anonym_f63f0f tak superko potom

@adriana107 no superko to teda nieje,vôbec nie vkusné,skôr ako bolo už spomenuté lacné a nemoderné

adriana107
autor
Dnes o 13:58
@anonym_59f7b5

@adriana107 no superko to teda nieje,vôbec nie vkusné,skôr ako bolo už spomenuté lacné a nemoderné

@anonym_59f7b5 skúsim sem večer dať iný outfit uvidím že či to bude lepšie

mizoko
Dnes o 14:36

@adriana107 ok napíšem to vhodnejsie lebo som zjavne urazila autorku - kúp si väčšie rifle. tieto ta obtahujú tak, že vidno aj čo nemá byť vidno. Snáď už je to napísané krajšie ❤️

mizoko
Autor odpoveď zmazal
mizoko
Dnes o 14:42
@anonym_cdfb3c

@mizoko si vážne nechutná. Zamysli sa nad sebou !!

@anonym_cdfb3c nechutná je autorka ktorá sa oblieka takto vulgárne ☺️ už jej tu bolo napísané,že si tu skôr hľadá klientov ako radu 🙂 a nepísala som to ja 😜 zarezané rifle až dakde a tričko ako v lacnom hodinovom hotel ☺️

anonym_a0e240
Dnes o 14:46

Vyzyvave nie ale ani vkusne. Taka moda mldych bab spred 10 rokov, je to totalne out

anonym_cdfb3c
Dnes o 14:53
@mizoko

@anonym_cdfb3c nechutná je autorka ktorá sa oblieka takto vulgárne ☺️ už jej tu bolo napísané,že si tu skôr hľadá klientov ako radu 🙂 a nepísala som to ja 😜 zarezané rifle až dakde a tričko ako v lacnom hodinovom hotel ☺️

@mizoko jediná vulgárna si tu ty. Outfit sa dá slušne okomentovať aj keď sa ti nepáči.

monikabull
Dnes o 15:35

Záleží, či chceš, aby sa to páčilo dievčatám, alebo chlapom😃...Chlapi neriešia módu, oni chcú vidieť ženskú siluetu. Takže 90% mužom by sa tvoj outfit veľmi páčil. Muži na nás nenávidia "vrecia". Pracujem v mužskom kolektíve, máme to z "prvej ruky"🙂....Takže záleží, koho chceš viac zaujať👍🙂....