Vyzerá toto oblečenie vkusne alebo prehnane vyzývavo?
vyzyvavo toto urcite nevnimam ani ja, ani ziadny pricetny clovek.
@anonym_f63f0f elegantné to určite nie je, nie je to zlé, ani ani moderné, tak 10 rokov späť (so strihom riflí určite). Aj keď postavu v nich máte peknú.
@anonym_f63f0f elegantné to určite nie je, nie je to zlé, ani ani moderné, tak 10 rokov späť (so strihom riflí určite). Aj keď postavu v nich máte peknú.
@stevka1999 ďakujem za normálnu kritiku
@stevka1999 to som potrebovala vedieť aj keď mi to mohli napísať tak ako vy ale ok
Za mňa je outfit out, ale pekná postava!!!👍🏻
Krásne vlasy pekný odtien
Podľa mňa tiež iba to tričko vymeniť za iné a nepriesvitne a zvyšok úplne ok. Normálny outfit. Nie každému sa páčia a hodia tie plachty čo sa teraz nosia namiesto nohavíc. 🤷
Za mňa je outfit out, ale pekná postava!!!👍🏻
@janulka1802 konečne aj pozitívne 😊
Podľa mňa tiež iba to tričko vymeniť za iné a nepriesvitne a zvyšok úplne ok. Normálny outfit. Nie každému sa páčia a hodia tie plachty čo sa teraz nosia namiesto nohavíc. 🤷
@anonym_7d7839 superko ďakujem
@anonym_5008af vieš mi dať niaky typ?
@adriana107 chcela si nejaky tip na outfit, pozri pre zaciatok napr na instagrame beloka.cz dava inspiracie na bezne nosenie, ako si vyskladat oblecenie aby to ladilo a dalsie prakticke rady
@adriana107 chcela si nejaky tip na outfit, pozri pre zaciatok napr na instagrame beloka.cz dava inspiracie na bezne nosenie, ako si vyskladat oblecenie aby to ladilo a dalsie prakticke rady
@anonym_5008af okičko 🙂
@anonym_5008af okičko 🙂
@adriana107 V podstate ide o to o čo tým outfitom má ísť ? Chceš aby sa to páčilo tunajším prispievateľkám a posvätili to ? Aby sa to páčilo mužom ? Aby sa to páčilo tebe ? Aby si sa v tom cítila príjemne alebo kombinácia vyššie uvedeného ?
@adriana107 V podstate ide o to o čo tým outfitom má ísť ? Chceš aby sa to páčilo tunajším prispievateľkám a posvätili to ? Aby sa to páčilo mužom ? Aby sa to páčilo tebe ? Aby si sa v tom cítila príjemne alebo kombinácia vyššie uvedeného ?
@jblheart skôr že či to nie je príliš vyzývavé
@jblheart skôr že či to nie je príliš vyzývavé
@adriana107 Tak ako píšem vyššie, ak je tvoj záujem zaujať mužov alebo sa v takom oblečení cítiš dobre tak na vyzývavosti nie je nič zlé... práve naopak 😉

@adriana107 Toto nie, ale tie co mas na profile uz hej za mna