Zarezané legíny
Ja nechapem, ze sa to moze nosit.. ved to je take vulgarne... Neviem, ci ja som cudna ale podla mna by sa to malo zakazat... Beriem dnesny svet, ze nech si kazdy oblieka co chce ale nejake hranice by tam mali byt...
Ja som dnes obehala asi 15km na bike v legínach a pár krát som sa zastavila v potravinách po vodu. Div sa svete,nik sa neprežehnaval,že som z tých ", lacných",tety predavačky zazerali,to je pravda,ale zasa páni sa mi vždy s úsmevom odzdravili 🤭. Cítila som tú "nehoráznosť". Keď bude teplejšie a k legínam hodím tričko na ramienka,to bude "masaker" 🤭🤣
ono je to asi o tom aké legíny máš, je rozdiel či priesvitné kde ti ozaj vidieť všetko a ešte ak padajú tak humus...ja som trebárs milovníčka legín a crop topov 🙂 nosím, ale výlučne nebbia z bestformu, lebo tie krásne sedia, sú šik, nepresvitajú, nepadajú a vkľude v nich aj lietam na tripy - sú pohodlné a nezničiteľné 🙂 Vždy je to o výbere a ľudia si môžu myslieť čo chcú...hlavne, že ty si spokojná

@wolf_ a na to kupko dokonca chodia aj deti, mozno presne tie iste, ktore @joannita v skolke demoralizuje leginami.