icon

Zarezané legíny

26. feb 2025

Ja nechapem, ze sa to moze nosit.. ved to je take vulgarne... Neviem, ci ja som cudna ale podla mna by sa to malo zakazat... Beriem dnesny svet, ze nech si kazdy oblieka co chce ale nejake hranice by tam mali byt...

wolf_
4. mar 2025

@lion777 a vidíš, mne sa napichané pery tiež nepáčia, ale za to nemám potrebu hodnotiť takú ženu, určovať jej hodnotu, ne/povrchnosť, a diktovať čo si ona myslí a ako sa ne/prijíma 🙂 na ľudí pozerám inak ako ty. A tam by sme to podľa mňa mohli aj ukončiť nakoľko sme ľudia s úplne odlišným vnímaním a pravdepodobne sa nikdy nezhodneme. Takže želám krásny slnečný deň 🙂

enya00
4. mar 2025

muzov kolega sa v posilke aj boji pozerat na jednu zenu..ma uz 40+ a ze chodi do fitka ako stetka..doslova toto povedal..ze mu je aj blbe pozerat tym smerom, aby si nemyslela, ze ju ocumuje..a presne zarezane leginy, croop top..postavu ma podla mna skvelu, ale tak asi vyzaruje nieco ine 🤭 v robote mame tiez jednu leginovu a kto je pri nej vareny-peceny? stari chmulovia, co im sliny tecu az po zem 😂 ti ostatni ju volaju tavia noha- preco asi? nech si nosi kazdy co chce, ale doslova sa tu bit do prs niektore, ze leginy su ok vsade, je az usmevne..tiez nepochopim teplaky v meste, ale vsak nakoniec kazdeho vec, ked chce chodit ako vandrak, nech chodi

lion777
4. mar 2025

@wolf_ s takymi ludmi , nejako nie som v spojeni. Ale jednoducho to tak je, každý je samozrejme vo vývoji a môze sa zmenit, precitat si nejake knihy a zvysit svoji vlastnu sebahodnotu. Vsetko je to len o nej. Ak by som sla okolo, vobec by sme sa ani nestretli, pretoze podobne pritahuje podobne a mna bavi ist do hlbky. S takou zenou sa neda ani porozpravat, bude rozpravat o nechtoch a to ma nezaujima. 🙂 pekny den prajem 🙂

wolf_
4. mar 2025

@lion777 nie si s takými ženami v spojení, ale presne vieš čo si myslia, o čom sa ne/budú rozprávať a ako to jednoducho je alebo nie je 😂 No nič. Vtipná bodka na záver 😂

lion777
4. mar 2025

@wolf_ ved samozrejme, zijem tu uz nejaky rok a presla som roznymi skupinami ludi. Nechty a blbosti ma nezaujimaju.

kaca222
4. mar 2025

@lion777 fascinujú ma tvoje komentáre. Píšeš, že vnímaš ľudí zvnútra, ale na základe legín tie ženy zaškatuľkuješ ako povrchné. A ako bonus ešte aj ich vzťahy. Píšeš o ženskosti, ale pre niekoho je ženskosť práve tá vyšportovaná 🍑 v obtiahnutých legínach.
Niečo ti poviem. Ty neurčuješ, čo je nevkus.

lion777
4. mar 2025

@kaca222 mne to je jedno, co si ty myslis. Nevkus to je a odpudzuje to vacsinu ludi.
To je len vnimanie ich psychologickeho profilu a preco to tak robia. 🙂
Zenskost neni to, co si opisala.

kaca222
4. mar 2025

@lion777 aha, tak už vidíš aj do mysli väčšiny ľudí 🙂 super, pani jasnovidka

lion777
4. mar 2025

To bude asi v tom, ze oblecme sa pekne a slusne a netolerujme modny priemysel, svojou ignoranciou , ale poukazme na to, ze to je odpudzujuce, co sa dnes predava a urcuje mladym povrchnym dievcatam zivot.

kaca222
4. mar 2025

@lion777 skopirujem ti sem text z ChatGPT, nech sa už ďalej netrápime:
“Ženskosť je komplexná a mnohovrstevná vlastnosť, ktorá sa môže prejavovať rôznymi spôsobmi v závislosti od kultúrnych, historických a individuálnych faktorov. Nemá jednu univerzálnu definíciu, pretože každá žena ju môže vnímať a vyjadrovať inak.
Niektorí ľudia vnímajú ženskosť cez jemnosť, starostlivosť či estetické cítenie, iní cez silu, odhodlanie a schopnosť prekonávať výzvy. Moderné chápanie ženskosti zdôrazňuje slobodu byť tým, kým sa žena cíti byť, bez rigidných obmedzení.“

lion777
4. mar 2025

@kaca222 to fakt, potrebujes al , na to? To neni zenskost. Zenskost je jemna a makka , nezna a laskava, usmievava a svieza, pritazliva energia, plna materinskeho objatia a lasky. Daj zene akekolvek semienko do ruky, ona z toho vytvori cely svet, dieta, teplo domova. To je žena, ak si uvedomuje svoju hodnotu, lubi sa taka aka je, nepotrebuje ani zarezane leginy, lebo ma svoju hrdost, oblecie sa do krasnych siat a necha prudit svoju vnutornu radost, prejde okolo teba z usmevom. Vie tvorit srdcom, dat do toho emocie a lahkost.
Muzskost je naopak racionalna a schopna dat hmote zivot, vytvorit nieco co treba, postavit dom, zaobstarat zenu a ochranit ju. Moze byt autoritativna a davat hranice priklad detom, ukazat im ako sa ma muz spravat k zene.

Vies co netrap sa. Sme na roznych vlnovych dlzkach. Tipujem, ze nepochopis ani toto.

kaca222
4. mar 2025

@lion777 🙈 dobre.
A sory, že niektoré nenosíme šaty, asi sme teda chlapi.

wolf_
4. mar 2025

@kaca222 ono to čo píše lion je skôr tzv. mužská a ženská energia. Ale ani tá nie je 100% ženská u ženy a 100% mužská u muža. Tie percentá sú rôzne, je to individuálne a závisí to od mnohých faktorov aj situácii. A čo sa týka oblečenia ak je žena v ženskej energii môže si dať na seba aj vrece a bude vyžarovať ženskú energiu, kdežto ak je viac v mužskej energii môže si dať tiež čokoľvek a bude viac vyžarovať mužskú energiu. A hlavne... To v akej energii človek vystupuje je čisto jeho rozhodnutie. Tu neexistuje správne a nesprávne. Len to čo vyhovuje danej žene a v konečnom dôsledku aj partnerskému páru 🙂

lion777
4. mar 2025

@kaca222 šaty pristanu každej žene, či je mladá, alebo staršia, všetky sú v nich krásne.

zuzanita1609
4. mar 2025

11stran o legínach, mňa vykotí 😆

joannita
4. mar 2025

Fuu ja už som vypla upozornenia, ale reku kuknem čo sa tu deje, no masaker toto.
Prepracovali sme sa ku psychologickým profilom a hodnoteniu vzťahov na základe legín 🤦
Každopádne, dnes ráno v škôlke som stretla ďalšie 3 mamičky so zarezanymi legínami, ja som bola stvrta. Chudáci deti, čo z nich len vyrastie 😅

mandzula
4. mar 2025

@kaca222 @wolf @joannita zeny, sup do siat a semienko do ruk, inak nie sme ozajstne zeny, nemame hodnotu a mame nekvalitne vztahy.

wolf_
4. mar 2025

@mandzula 😁 hlavne nebuďme autentické, nenosme čo chceme, nesprávajme sa ako chceme, napĺňajme predstavy druhých o tom aké by sme mali byť a čo by sme mali nosiť. V opačnom prípade totiž strácame na hodnote a nie sme tie správne ženy 👍
Mne to príde ako nejaký kult alebo čo.. 🤷‍♀️

jozinzbazin22
4. mar 2025

Ja som to dnes ukazovala muzovi,ze si take kupim do mesta,ze ,,neopovaz sa,,mi vravi.Tak,ze ako teplaky na doma,to mozes.

tiezjedna
4. mar 2025

@jozinzbazin22 a to ti povedal prečo? Pretože sa chce vyhnúť verejnej ostude, alebo preto, že vie, že on sám by čumel ako hrča z dosky?

jozinzbazin22
4. mar 2025

@tiezjedna pretoze moj zadok moze vidiet len on,nie cele mesto,preto.

tiezjedna
4. mar 2025

@jozinzbazin22 ...takže by čumel ako hrča z dosky 😎

wolf_
4. mar 2025

@jozinzbazin22 a keď tvoj zadok môže vidieť len tvoj muž, tak plavky nenosíš? 🤔 Teda ja osobne mám v obľube šortkové alebo plavkovú sukňu, ale nepríde mi, že by to tu bolo nejak rozšírené 🤔

jozinzbazin22
4. mar 2025

@tiezjedna ale objednaneee,som zvedava na jeho reakciu,ked si ich obleciem.

jozinzbazin22
4. mar 2025

@wolf_ tak rozhodne,by som si ani ja nedala tie tangacove na seba,ale normalne plavky.

wolf_
4. mar 2025

@jozinzbazin22 myslím, že v normálnych plavkách je oveľa viac vidieť zadok ako v akýchkoľvek legínach

vikiki29
4. mar 2025

@wolf_ ale v plavkách - akýchkoľvek predsa nechodíš do mesta medzi ľudí, alebo dokonca do pre deti do škôlky, či?

wolf_
4. mar 2025

@vikiki29 samozrejme, že plavky nosíme v špecifických situáciách, ale ak má byť argument "môj zadok môže vidieť len partner a nie celé mesto", tak ten argument už na kúpalisku neplatí? Prečo? Tam už môj zadok neuvidí celé mesto?

joannita
4. mar 2025

Mne môj muž hovorieval, to v týchto legínach ideš von?? (na tréningy venčiť psa do obchodu atď) v týchto legínach mozes chodiť len keď ideš so mnou! Samozrejme v rámci srandy.
Čo tým ale myslel (aj to teda zverbalizoval), že pre chlapov je pekná žena v legínach veľmi sexy a vie aki sú chlapi (väčšina), áno aj tí ženatí 😅. Že nepozná muža ktorému by sa to nepáčilo a preto akože žiarlil.
Ale myslím že sa tu krutime stále dokola. Každý má na to svoj názor a je to v poriadku. Ale hlavne zi a nechaj žiť a neohovaraj.

aylinn_
4. mar 2025

Woooow tu sa každý deň človek o sebe dozvie niečo nové 🤣